Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aukea.net on virtuaalinen luomisgalleria jossa teoksiaan voivat tuoda esille valokuvauksen, kuvataiteen ja kirjallisuuden harrastajat sekä ammattilaiset.

Aukea jakautuu kolmeen osa-alueeseen: valokuvaus, muu kuvataide ja kirjallisuus. Valokuvauspuolella on esillä valokuvia joiden lähtökohtana on perinteinen valokuvataide ilman suurempia digitaalisia muokkauksia. Kuvataidepuolella on esillä käsin tai tietokoneella luotuja kuvia, piirroksia, maalauksia tai teoksia. Kirjallisuuspuolella on esillä lyhyitä kirjallisia tuotoksia runoudesta asiatekstiin.

Vaikka Aukea käsitetään omien töiden julkaisukanavana, enemmistö Aukean käyttäjistä on julkaistujen teosten yleisöä. Teosten tarkastelu ei vaadi rekisteröitymistä, mutta kommentointiin, keskusteluun tai pisteyttämiseen vaaditaan rekisteröityminen. Aukeaan saa vapaasti rekisteröityä kuka tahansa. Rekisteröityessä velvoitetaan suostumaan muutamiin rekisteröitymisehtoihin, mm. omalla nimellä esiintymiseen.

Rekisteröityminen ja töiden kritisointi ei missään tapauksessa velvoita käyttäjää laittamaan esille omia teoksiaan. Uuden käyttäjän tulisi tiedostaa että Aukean yleisö odottaa julkaistuilta töiltä kovaa tasoa ja työt saavat armottoman rehellistä palautetta - niin positiivista kuin negatiivistakin. Töitään esille laittavilta vaaditaan itsekritiikin lisäksi siis palautteenottokykyäkin.

Aukea.net kannattaa ilmaisunvapautta. Aukea valvoo, mutta ei sensuroi töitä tai keskusteluja ilman painavia perusteita.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty