Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Oma käyttäjätunnus Aukea.netiin

Ole hyvä ja lue tämä teksti tarkkaan!

Aukeaan rekisteröityminen on tarpeen jos haluat julkaista, kommentoida tai keskustella. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, tietojasi ei levitetä mihinkään. Rekisteröintikäytäntö on tarpeen, jotta saamme häiriökäyttäytyjät paremmin kuriin. Rekisteröityneenä voit myös kommentoida nimettömänä. Ylläpito varaa oikeuden selvittää käyttäjän henkilöllisyyden, jos käyttäjän käytös on asiatonta tai loukkaavaa. Mikäli käyttäjä rikkoo Suomen lakia, käyttäjätiedot tullaan pyydettäessä luovuttamaan viranomaisille.

Aukea.net on tarkoitettu ammattilaisille, harrastajille sekä muille kiinnostuneille, jotka haluavat esitellä töitään sekä antaa ja saada palautetta. Jos haluat vain pistää lomakuviasi kavereiden nähtäväksi, niin Aukea.net ei ole oikea paikka. Esitettävillä teoksilla tulee olla dokumentaarinen, taiteellinen tai muulla luovalla tavalla saavutettu arvo. Itsekritiikkiä kiitos, etenkin valokuvauspuolella.

Ylläpito sekä käyttäjistä koostuva laaduntarkkailu voi poistaa työt jotka se katsoo kuuluvan vain kotialbumiin. Mieti erityisen tarkkaan ennen kuin julkaiset kuvia esim. auringonlaskuista tai lemmikkieläimistäsi. Onko kuvilla myös taiteellista arvoa?

Koska palvelu on ilmainen, asetamme muutamia toivomuksia juuri Sinulle. Edistä yleistä hyvinvointia antamalla rakentavaa palautetta muiden töistä (ethän voi muuten olettaa itsekään saavasi kommentteja).

Saat tunnuksen käyttöön heti sen luotuasi, mutta et voi julkaista omia töitä etkä kommentoida ennen kuin sähköpostiosoitteesi on vahvistettu toimivaksi ja ylläpito on tarkastanut että olet antanut kaikki tarvittavat tiedot. Koska tarkistus tehdään osittain käsin, varaudu 1-7 päivän odotukseen ennen kuin saat täydet käyttäjäoikeudet.

Aukea.net vaatii oikean nimesi käyttöä rekisteteröinnissä. Se edistää yleistä asiallisuutta ja tekee ihmisistä todellisempia.


Kun olet lukenut huolella ohjeistuksen voit siirtyä luomaan oman käyttäjätunnuksen tästä.
Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty