Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aukean tekninen ylläpito haastaa Aukean (rekisteröityneet ja rekisteröitymättömät) käyttäjät sekä alueiden ylläpidon jäsenet mukaan Aukean joulukalenteriin.

Joulukalenteri toimii niin, että 1.12-24.12 välisenä aikana Aukean käyttäjät voivat lahjoittaa rahaa Pelastusarmeijan Joulupata-keräyksen Aukea.net-keräyspottiin.

Jokaista Joulupataan kertynyttä 100 euroa kohti Aukean tekninen ylläpito antaa käyttäjilleen lahjan: jonkin uuden ominaisuuden Aukeaan. Lisäksi haastamme eri alueiden ylläpidon jäsenet (+teemojen vetäjät) keksimään oman lahjansa käyttäjien iloksi ja hyödyksi.

Joulukuun aikana 25 Aukea.netin käyttäjää on lahjoitti yhteensä euroa. Kiitos kaikille lahjoituksen tehneille.

TavoitePuuttava summaLahja
YllätyslahjaKirjallisuuspuolen ylläpito, teeman vetäjä sekä käyttäjät tempaisivat oman lahjansa.
100 euroa0 euroaTilastoja Aukeasta. Myöhemmin tulee vielä lisää tietoa.
200 euroa0 euroaRekisteröityneet käyttäjät voivat nyt seurata kirjanmerkkejään RSS-syötteinä. Myös alueiden uusimpia töitä voi seurata RSS-syötteinä. Laitamme linkit jonnekin sopivaan kohtaa myöhemmin mutta tästä saat ne toistaiseksi. Valokuvaus, kuvataide ja kirjallisuus. Jos et tunne RSS-syötteitä etkä ole niitä aiemmin hyödyntänyt, suosittelemme tutustumaan Google readeriin.
300 euroa0 euroaAukea+Facebook. Voit rekisteröidä facebookin tunnuksesi Aukeaan, jonka jälkeen voit esitellä kuvallisia töitäsi Facebookissa. Kannattaa myös samalla liittyä Aukea ryhmään.
400 euroa0 euroaEXIF. Kuvien yhteydessä voi nähdä niiden EXIF tiedot. Tiedot eivät ole 100% varmoja eikä kaikissa kuvissa valitettavasti ole EXIF tietoja mukana. Suosittelemme että kuvaajat pitäisivät kuvissaan mukana nämä tiedot Aukeaan ladatessa.
500 euroa0 euroaKyselyt. Otimme käyttöön ylläpidolle mahdollisuuden lisätä "mielipide"-kyselyjä kunkin alueen etusivulle. Kyselyitä tulee näkyviin heti kun ylläpito laatii niitä. Mm. teemojen äänestykset voidaan jatkossa hoitaa tätä kautta.

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty