Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Oma valokuvanäyttely

[22:18 20.9.2008] S.S.
Morjens aukealaiset !

Haluaisin teiltä asiantuntijoilta neuvoa mistä voisi löytää parhaimmat puitteet valokuvanäyttelylle Tampereen alueelta :) olen haaveillut omasta näyttelystäni pitkän aikaa ja aikomus olisi toteuttaa sellainen ens vuoden alussa kun armeijasta ollaan päästy !

Pistäkää tiloja, vinkkejä ja muuta tarpeellista tietoa mitä minun tulisi tietää (en ole ollenkaan siis pitänyt tälläistä). Asun tällä hetkellä Pirkkalassa eli olisi tietenkin parasta saada sen lähettyviltä (esim. Tampere) paikkoja :)


[14:05 21.9.2008] P.H.
Miten siellä teillä kirjastot, kahvilat?
Kysy paikallisilta taiteiliajaseuroilta onko heillä antaa vinkkejä, luulisin että Tampereella on taiteilijaseuroja usampikin.
Onkos Pälkäne lähellä, on olemassa sellainen yhdistys kuin EKY Eurooppalainen KulttuuriYhdistys, sen puheenjohtaja asuu Pälkäneellä, jäsenmaksu vuosittain pieni, (10 euroa) hyöty iso
www.ekynetti.com
Hae näyttelyn järjestämiseen apurahaa, katso Tampereen kulttuurisivut tietoa varmaan on yleensä haut on nyt lokakuussa.
Toivottavasti noista oli jotain hyötyä[10:10 25.9.2008] Antti
Pari paikkaa tulee mieleen

- Kahvila Valo
- TR1
- Vastavirta-klubillakin on aina joskus näyttelyitä, mutta en tiedä vaatisiko tiettyä tyyliä tuommoinen punk-klubi


[13:56 25.9.2008] P.T.
Tampereen kirjastoista ainakin Hervanta ja Sammon kirjasto antavat näyttelytilaa ilmaiseksi.

Myös pääkirjasto metso antaa tilaa kunhan varaa sen ajoissa. Siellä on aika paljon näyttelytilaa mutta he ottavat yleensä vain isompia näyttelyitä. Mutta jos sinulla on reilun kokoinen näyttely niin siitä vaan kyselemään.

Itselläni on ollut näytteillä kuvia Sammon kirjastossa, mutta se on aika huono paikka näyttelylle, koska näyttelytila on kirjaston viereisessä käytävässä. Kirjastoon menijät eivät välttämättä huomaa koko näyttelyä.

Ilmoittelepa sitten täällä asiasta niin käväisen katsomassa!


[14:12 25.9.2008] P.K.
Kirjakauppa Bukran yhteydessä on myös galleria.
www.bukra.fi[14:30 5.10.2008] S.S.
kiitos vinkeistä :) ilmoitan sitten tänne kun näyttely on pistetty


[23:35 5.10.2008] A.H.
Mitenkäs päin kulut jaetaan näyttelyiden järjestämisen kohdalla yleensä? Maksavatko kirjastot, galleriat, kahvilat ja muut kuvien vedostamisen vai pitääkö kuvaajan maksaa vedokset omasta kukkarosta?


[12:45 6.10.2008] artisti maksaa
Kyllä siinä yleensä niin käy näyttelyissä, että taiteilija köyhtyy. Ilmainen tilakin on jo melkein ylellisyys, ehkä myös näyttelyn esillepanossa ja ripustuksessa voi saada jotain tarvittavaa välineistöä.
Osa ilmaisista tiloista myös rajoittaa töiden myymistä näyttelyssä, eli sitäkään kautta ei ole mahdollista saada omiaan takaisin.


[08:18 7.10.2008] M.H.
Täälläkin haaveissa pitää joskus hamassa tulevaisuudessa näyttely Tampereen seudulla.
Näyttelyn pitäminen on vaan törkeen kallista puuhaa jos haluaa vedostaa nipun astetta isompia kuvia. Plus muut kulut tietenkin.
Siinä jo toivoo ilmaista tilaa ja apurahaa, jottei tulis takkiin ihan niin pahasti.


[09:44 8.10.2008] P.H.
Näyttely on itsellä juuri Hyvinkäällä menossa. Kyllä tälle hintaa tulee, vedostukset, paspikset kuviin ja kehykset, markkinointi jne.. ja paikka joka ei ole ilmainen.
Paljon muutakin mitä ei äkkiseltään huomaa, pienistä menoista tulee ylitsevuotava puro....


[18:25 8.10.2008] M.J.
Juuri eilen varmistui, että minulle on tulossa valokuvanäyttely. Ensimmäinen oma. :) Koulun kanssa oli kyllä Kuusamon kirjastossa yksi sellainen missä oli kaikkien kuvia, hyvin vaihtelevan tasoisia. Upea tunne kun saa itse päättää koko näyttelystä ja rakentaa sen ihan mielensä mukaan. Odotan niin innolla, että pääsee rakentamaan sitä. Paikka on ilmainen joten toivon mukaan rahaa ei hirveästi pala... Uskon sen olevan silti sen arvoista vaikka vähän kuluja tulisikin. Mutta ilmoitan täälläkin kun ajankohta sovitaan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty