Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mielenterveysasiaa

Edellinen sivu  [16:42 3.11.2008] P.P.
Viiltelijät onkin varmaan pääasiassa naisia, tuskin kukaan mies viiltelee itseään, sen verran hävettävää se olisi. Ja koska naiset ovat tyhmempiä kuin miehet niin se on todiste siitä, että kyse on tyhmyydestä.[20:30 3.11.2008] Viiltelijä
Paul joko trollaa tai on epäkypsä ja kapeakatseinen sovinisti. :D


[23:15 3.11.2008] feikkipeikko_87
Varmaan kumpaakin. Ja edelleenkin olen hänen kanssaan jonkin verran samaa mieltä, eikä se ole edes mielipidekysymys. Keskimäärin naiset ovat tietyissä asioissa tyhmempiä. Viiltely saattaa liittyä tyhmyyteenkin, niin kuin sanottiin, mutta onhan miehillä ja naisilla muutenkin erilaisia tapoja sopeutua eri tilanteisiin. Esimerkiksi juuri se, jos miehelle viiltely olisi hävettävämpää.


[00:11 4.11.2008] A.N.
"ihminen on tehty pelkäämään kuolemaa, ei toivomaan sitä"

Buddhalaisuus on länsimaissa sekoittanut viime vuosisadan aikana pakkaa aika kivasti, se kun pitää hengitellä trendikkäästi ulos lootusasennossa ja antautua oman lapsuuden/nuoruuden vaivalla ja mahdollisella ulkomaailman "tuella" tai jopa tuella rakennetun persoonansa tuhoamiselle tai vähintäänkin murtamiselle eliskä lopulliselle vajoamiselle siihen himoittuun nirvanaan. Ja samaan aikaan kummiskin ulkona pörssikurssit ja osakkeen arvot nousee ja tehdään 24/7 kovaa bisnestä ihan yhteiskunnan joka tasolla ja tarvittaessa kunnon lääkityksen voimalla. En minä sillä, etteikö esimerkiksi entisessä Neuvostoliitossa olisi viillelty. Eiköhän entisen Moskovan "alamaailmassa" tehty jo ennen järjestelmän romahdusta kaikki samat temput mitä jenkkilässäkin.. Ja Suomi siinä puristuksessa perässä. Ja tää viiltelyjuttu sopii meidän kansalliseen mentaliteettiin ihan yhtä loistavasti kuin hankeen nukahtaminen kostean saunaillan päätteeksi tai vaikkapa miehinen nyrkki puolison silmään. Ja osaahan ne naisetkin nykyään kuulemma lyödä. Mainitsen vaan ihan siksi, ettei syytettäisi rasismista.

Mutta samassa p*skassa uidaan kaikki sovinistit ja feministit ja ties mitkä -nistit ja -listit ja köyhät ja rikkaatkin ja joulumuorit ja pukin apulaiset. Ja vesi nousee tästä vielä. Mutta myrskyn jälkeen tulee vielä kevätaurinkokin paistamaan joskus, kasvien nostaessa iloisesti päätään :)


[16:15 4.11.2008] Kaisa
Antti Nisonen: Oi kiitos tuosta kevään toitotuksesta! Nythän mulla on ihan suussa käpy kun on niin hyvä mieli.
Mutta sanohan, mä kun kannatan sitä punaisen ristin puoluetta koska haluan auttaa jeesuksia joita naulitaan julmasti, niin auttaako se jos soitan sinne edustavien kuningaskuntaan ja sanon että en syö enää koskaan mun lempiruokaa, lettuja, jos ne ei lopeta sitä tappomista!?
Aloin eilen kerätä rahaa auttamista varten ja pian kori on jo täynnä (no tosiaan siellä on enimmäkseen puolukoita mutta ne on ihan totta hyviä ainakin mun mielestä koska mulla on kehittynyt maku). Niin sitten lähetän sen korin sinne Nälkämaahan jossa lapsilla ei saa olla kenkiä koska siellä voi sitten joutua kouluun. Vaan pojat menee kouluun koska niillä ei ole tarpeeksi kauniit hiukset että voisi tehdä kampauksia ja ostella pinnejä sitten kun on auttanut keittiössä. Kaikilla ei edes ole keittiötä koska on hyvin kuumaa ja ruuan voi syödä ulkonakin. Kunhan ei tule bakteereja.


[21:22 4.11.2008] Ihmettelevä


Miks Suomessa voidaan niin huonosti? Miks ihmiset eivät yritä auttaa itseään? Miks aina odotetaan apua toiselta?

Miks tehdään itselle pahaa viiltelemällä, päihteitä käyttämällä tai jollain muulla epäterveellä tavalla?

Eikö ymmärretä elämän ainutlaatuisuutta? Eikö nähdä sen arvoa ja hienoutta? Eikö elämä ole aivan käsittämättömän mielenkiintoista? Eikö ole suuri ihme ja onni, että on saanut syntyä ihmiseksi? Eikö siitä pitäisi olla kiitollinen?
[21:33 4.11.2008] R.K.
Ne voivat olla tapoja pysyä elossa ja jopa nauttia siitä.


[23:35 4.11.2008] A.N.
"auttaako se jos soitan sinne edustavien kuningaskuntaan ja sanon että en syö enää koskaan mun lempiruokaa, lettuja, jos ne ei lopeta sitä tappomista"

Kenties kysymys oli ns. retorinen, mutta kerta kysyit, niin kumminkin vastaan, koska yleensä tapanani on vastata kysymyksiin, enkä koskaan poikkea siitä, mikä on yleensä tapanani, paitsi tietysti joskus.

Eli päätös on lopultakin sinun itse tehtävä. Muut voivat vain antaa arvioita asian suhteen. Jos haluat säästää (omaa) puhelinlaskua, et soita, tai sitten soitat jonkun muun puhelimesta. Toisaalta, yrittänyttä ei koskaan laiteta, eli et menetäkään mitään. Keskeistä on mielestäni se, että joudut joka tapauksessa tekemään valinnan. Muuten asia jää liian kauaksi aikaa muhimaan päässä. Vaikkakin valinta voi tietysti olla myös valinnan tekemättä jättäminen. Mutta valinnoista puheen ollen, lettuainekset ostaisin kyllä Valintatalosta, jos niitä valmistaisin. Joskus voisi toki yrittää.


[14:22 5.11.2008] R.K.
Oletan, että olet turhautunut ja nälkäinen. Purat kiukkuasi kirjoittamiseen, etkä siis ole ollenkaan kiukkuinen. Mutta varo! Muista syödä, niin et vajoa viiltävämpään kirjoitteluun.


[22:18 7.11.2008] S.L.
En ole kiukkuinen enkä nälkäinen enkä turhautunut. Sitä paitsi ostin Lidlistä paketin myslipatukoita ja aion vastedes kuljettaa niitä aina matkassani, jottei verensokerini yllättäen pääsisi laskemaan liikaa.


[19:02 11.11.2008] R.K.
Joskus kiduttaminen voi olla ihanaa.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty