Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Luvatta julkaiseminen

[18:42 25.10.2008] H.S.
Kauan on askarruttanyt kysymys.

Jos otan hääparista takaapäin kuvan kirkon alttarilla (kuvaan tuttavan häitä, henkilöllisyydet piilossa), saanko julkaista kuvan netissä vaikka hääpari ei haluaisi? (tai voiko he edes kieltää..)

Toivottavasti joku on viisas ja oikeasti tietää.


[19:59 25.10.2008] -
Saa. Kuvaajalla on täydet oikeudet ja tuossa tilanteessa kuvattavalla kohteella ei ole oikeudellista mahdollisuutta kieltää kuvan julkaisua.


[02:53 26.10.2008] huoks
Ellei kuvan katsota olevan loukkaava jne....


[05:32 26.10.2008] T.T.
Toisaalta jos et saa tuttaviltasi lupaa, niin miksi haluaisit edes julkaista kuvan? No tietysti, jos haluat heidän olevan entisiä tuttaviasi:-)

Ehkä kysymyksesi oli teoreettinen?

Ja jos kuvasi julkaistaan kaupallisessa tarkoituksessa on kuvasssa esiintyneiltä henkilöiltä oltava kirjallinen suostumus. Tarkkaan en tiedä missä kulkee tunnistettavuuden raja tässä tapauksessa.


[11:48 27.10.2008] H.S.
periaatteessa kirkko on julkinen. saa tulla jos ovet auki?
Ja todella kysyn tätä koska ystävä ovat jo edellisiä, kun maksoivat vain osan kuvausmaksusta koska julkaisin kuvan netissä, poistin sitten. mutta mielestäni he tekivät väärin kun pihtasivat rahassa.

Mielestäni saan julkaista. Ja jos saan oikeasti niin aion julkaista ihan että he sen käsittävät. Ja otan kyllä menetetystä rahasta kaiken irti. Ymmärtänette mitä tarkoitan? :)

Siksi haluaisin todellisen vastauksen.
Vielä jäi vähän auki. mutta uskon että saa. koska kuva on ANONYYMI.

?


[13:57 27.10.2008] Valokuvauksen ylläpito
Keskustelusta on poistettu virheellinen tietous ja ketju lukittu, ettei enempää virheellistä tietoa levitettäisi. Ketju sisältää jo vastauksen alkuperäiseen kysymykseen.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty