Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ketä arvostelen, ketä parjaan

Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  [09:55 22.12.2008] H.N.
Kuvia kaukaa

Tämä jotenkin osui tähän keskusteluun, ainakin etäisesti. Mukavaa joulua/hanukkaa/holidaysia kaikille!


[20:38 22.12.2008] K.S.
hieno video ja biisi! kiitos Heikki ja sitä samaa =)


[22:09 2.1.2009] K.S.
Uudenvuoden "rukoukseni" maailmalle ja itselleni:

"Tämän päivän kun saan olla ilman
kaunaa,
sen kestän yksin.
Tämän aamun kun saan herätä niin, ettei taloni ole vielä palanut ja lapsuus kävellyt vapaasta tahdostaan tulehen,
voin säilyttää aina kukkivaa morsiuskimppua sydämessäni ja odotan rakkautta uskollisesti.

Tämän illan kun saisin luonasi viettää ja kävellä ulos talostasi aamulla, tietäisin palaavani aina takaisin rakastuneempana kuin koskaan.

Tänä yönä jos ei olisikaan pakko sanoa: "kaikki menee hyvin nyt ja aina" niin rukoukseni pääsisi karkuun ja saisi lentää epäröivän ensilentonsa.

Vaikkei kukaan minua kuulisikaan, antaisit sen kuiskia edes ajatuksissa, piilossa, ettei tarvitsisi enää uskoa yön unettomiin, salattuihin ja niin tavoittamattomiin uniin.

Antaisit Pimeän tulla päivänvaloon, että sen onnettomuuden syntymähaavan kaikki näkisivät ja itkisivät sille sen itsensä tähden. Silloin voisimme kaikki yhdessä parantaa itsemme haavat."[23:33 8.1.2009] profeetta
Löysin muuten vielä oikein mainion elokuvallisen presentaation aiheesta:

Esoteric Agenda

Toivotan sen myötä hyvää jokapäiväistä elämää kaikille. :)


[12:03 12.1.2009] K.S.
katsoin tuon leffan ja paljon samoja juttuja oli siinä, mistä tässä ketjussa on puhuttu ja sivuttu monin eri tavoin.
Silti.. on alkanut epäilyttämään koko tää kulttien osoittelu, miksi kaikesta on tehty yllättäen niin iso numero? Tuossa huomasin, että nimenomaan 2006 vuoden jälkeen näitä samoja ilmiöitä, varsinkin videoita ja 'todistettavia dokumentteja' ja salaisuuksia on herännyt yksi toisensa jälkeen yhä räikeemmin ja saanut ihan tolkuttomasti kannatusta.

Yks hyvä pointti Michael Tsarionilla on: Have I been sold a lie? Have I bought a lie?

Ota siitä sitten selvää =D


[17:26 12.1.2009] profeetta
Ajattelen tuon ilmiön johtuvan siitä, että internet on erittäin voimakas kanava salaisuuksien paljastamiseen. Sen takia on parempi paljastaa niistä pieni osa ja osoittaa sitä sormella koko maailman nähden: "Tässä on totuus! Koko totuus! Näette nyt omin silmin, kuulette omin korvin tätä ja juuri tätä totuutta! Miten voisittekaan erehtyä?"

Tämä toimii erittäin hyvin, jos meidät on ehdollistettu ajattelemaan, että meidän ainoat faktista tietoa tuottavat havainnointikanavamme ovat silmät, korvat ja jokin *tietty* maailmankatsomus. Vielä paremmin se toimii, jos väitämme tällaisessa tilanteessa lisäksi olevamme "skeptikkoja".

Toisaalta internet on tätä kautta myös erittäin voimakas kanava todellisten salaisuuksien ylläpitämiseen, jos osaa "hallita massoja". Jotkut ihmiset ovat omistaneet koko elämänsä "totuuden etsimiselle" ja silti pystyneet vain raapaisemaan pintaa. Toiset ovat päässeet syvemmällekin.

Juuri tämän vuoksi itsekin kehotin aikaisemmin toppuuttelemaan valtamedioiden kehittelemän maailmankuvan omaksumisen lisäksi myös erilaisten salaliittoteorioiden* ja spekulaatioiden varassa toimivien näkemyksien sokeaa uskomista. On parempi keskittyä niihin faktoihin, jotka ovat helposti todennettavissa ja löydettävissä. Ne löytyvät esimerkiksi havainnoimisesta (mutta vain jos havainnointi on kokonaisvaltaista) - lopputuloksista, ihmisistä, ympäristöistä, logiikasta, tunteesta ja intuitiosta. Ne eivät löydy uskomalla ja toivomalla vaan tietämällä ja ymmärtämällä. Ne eivät löydy näkemällä ja kuulemalla, vaan katsomalla ja kuuntelemalla.

*) Inhoan tuota sanaa, mutta menköön

ps. Myöskin... miksi kaikesta on tehty niin iso numero... nöy offense, mutta tällaista kysymystä esitettäessä lienee tässä tilanteessa hyvä myöskin katsoa peiliin ja kysyä sitä itseltään. :)


[19:19 12.1.2009] K.S.
no niipä.. ei mitään! Kyl tässä on peiliin katottukin vähän väliä, useemmin kun arvaatkaan :)


[08:54 18.1.2009] profeetta
Löysin hyvän jutun eräästä blogahduksesta.

>> Back in last part, I had promised to unravel the most revealing of Star Trek syncs, and now that we’re sort of in space, at least on some Hollywood studio sense, I guess now would be the time. I recalled an old episode of Star Trek: the Next Generation called “Darmok.” It was about the Enterprise encountering a civilization that their universal translaters were utterly incapable of translating [synopsis].

The reason for this was these aliens spoke only in metaphors based on their history/mythology. For example, instead of saying “I love you” to your partner, you would say “Romeo and Juliet.” Hence, a person unfamiliar with their cultural mythos, would have no way of understanding ANYTHING the person said. It just occurred to me this “world” of such language isn’t some fictional construct, but the Brave New World that awaits us. Those who choose to move away from the media mind-control machine will be having a harder and harder time communicating with those (particularly the youth) who are immersing themselves further in it.

Just think about these phrases and the meaning[lessness] behind them: “Talk to the hand.” “Show me the money.” “TTYN!” “Bounced the shizzle off the hizzle my nizzle.” “Take the red pill.” “The rabbit hole goes deep.” “Some fine lookin hoes!” “Beam me up Scotty.” “You be pimping!” “Peace out!” “In da badonkadonk!” {*8}


*8 Last side story, another girl once sitting at my table, after she said something which sounded a bit harsh, turned to me and said, “JK! LOL.” She didn’t text it to me, she said it. And, no, she wasn’t 12. She was 26! >>


[15:03 18.1.2009] K.S.
Pari totuutta maailmasta, joita vain tarvitsee katsoa ymmärtääkseen mistä tässä kaikessa on kyse :)

Planet Earth


MaailmaThe Secret


Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty