Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kansallisteatteri Helsinki.

[13:57 25.6.2007] Markku Laitinen
Tätä teosta on aiemmin eräs Rovaniemeläinen "taidemaalari" väittänyt digityöksi jo useammallakin palstalla. Tällaista teosta hänen mukaansa ei voi maalata käsin akryyliväreillä. Toukokuun sivuilta tämä "taiteilija" joutui poistumaan esittämiensä epäilyjen takia. Olen lähettänyt hänelle osoitteeni ja puhelinnumeroni jotta hän voisi tulla tarkastamaan teoksen maalatuksi. Tätä hän ei kuitenkaan useista pyynnöistäni huolimatta ole tehnyt. Koska tälläkin sivustolla alkoi epäily teokseni aitoudesta heti ensimmäisistä kommenteista, annan kaikille halukkaille mahdollisuuden tulla tarkastamaan teos maalatuksi.


[13:58 25.6.2007] P.P.
Laita lähikuva siveltimen jäljestä nettiin. Ongelma ratkaistu. Kun laitoit tuon näköisen työn esille noin pienenä, niin varmasti tajusit mikä reaktio siitä tulee.
[14:35 25.6.2007] Kannatan
"Laita lähikuva siveltimen jäljestä nettiin" tuota ajatusta minäkin kannatan, asia tulee selväksi kerralla.


[14:39 25.6.2007] Markku Laitinen
No mikä se palsta olisi johon lähikuva pitäisi laittaa?


[14:52 25.6.2007] Ylläpito
Tee vaikka uusi näyttely jossa sellainen kuva (ei tarvitse olla julkaistu) ja laita mailia kun se on valmis niin laitan kuvan esille.

Pitää miettiä jos tällaisiin löytyisi jatkon kannalta joku helppo ratkaisu näin tekniikan puolesta.


[16:26 25.6.2007] Hups!
Niin tai kannattaako moisesta edes nostaa meteliä?...siis mielipiteistä.


[16:34 25.6.2007] T.I.
Voit myös uploadata lähikuvan nettiin käyttäen esim imageshack.us sivustoa. Menet kyseiseen osoitteeseen, haet kuvan koneeltasi ja klikkaat "host". Sitten copypastetat direct linkin vaikka tohon kuvatekstiin. Äläkä ota sitä lähikuvaa tosta samasta kuvasta vaan isosta versiosta, muuten se on samaa pikselimössöä. Jos näin simppeliä toimenpidettä et suostu tai kykene suorittamaan, niin silloin mulla ainakin on kaikki syyt epäillä ton työn tekotapaa. Jos lähikuva taas osoittaa sun maalanneen jokaisen pikselin erikseen, niin sä oot mun suurin idoli.


[16:54 25.6.2007] T.P.
Taiteen hyvyys on suoraan verrannollista sihhen, kuinka vaikeaa se on toteuttaa? Tämä siis ylläolevalle kysymyksenä, miksi maalaaja olisi idolisi, jos hän tekee jotain vaikeasti, jonka voisi tehdä helpostikkin.


[16:56 25.6.2007] Tom Pesch
Älä Markku laita mitään todisteita mihinkään. Jos työn alla lukee että maalattu akryyleillä, niin se riittää ainakin mulle. Jos joku väittää että olet tehnyt sen tietokoneella, niin sehän kertoo vain taidostasi :). Ja hyvältähän se näyttää, Amigamaiselta tosiaan.


[17:07 25.6.2007] Ylläpito
Pyytäisin töitä epäilleitä käymään katsomassa työn uudestaan. Lisättiin siihen yhteyteen yksityiskohta työstä huimasti suurennettuna.

Samalla haluaisin huomauttaa että pyrkikää asiallisempaan kommentointiin ettei tarvitse alkaa lähettämään huomautuksia. Jos epäilee työn aitoutta yms. niin asiasta voi kysyä myös asiallisesti.


[19:42 25.6.2007] T.I.
Tiitus, kuka tahansa saa mun varauksettoman kannatuksen jos osoittaa moista pitkäjänteisyyttä.

Joo, suurennos osoittaa kyllä selvästi, että työ on maalattu perinteisin menetelmin. Varmaan toi yksityiskohtien suuri määrä ja kuvan pakkaaminen aiheuttaa sen, että työ näyttää erehdyttävästi pikselitaiteelta. Suosittelen kuitenkin pistämään työt tästedes suuremmassa koossa esille, jotta ne yksityiskohdat pääsevät paremmin oikeuksiinsa.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty