Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mitä teillä on omalla seinällä?

Seuraava sivu  

[19:57 10.12.2008] vege
Anteeksi, jos tämä on jotenkin tyhmä kysymys... Olen paljon miettinyt sitä, että millaista taidetta teidän omilta seiniltänne löytyy? (Itse en jaksa katsella omia töitäni päivittäin. Luulisi myös, että sieltä saattaisi löytyä kopioita suosikeistani. Totuus on kuitenkin se, että seinäni ovat lähes tyhjät. Olen lisäksi puoliksi vaatetusalalla -sama pätee pukeutumiseen! Vaatteni ovat yksinkertaisia ja mustia, vaikka mahdollisuudet olisi lähes mihin tahansa.)


[20:48 10.12.2008] A.N.
Sisälämpömittari ja edesmenneen mummoni maalaama kukkataulu.


[21:53 10.12.2008] E.R.
Kämppäni seinillä: keittiössä Veneet Thamesilla-maalaus, monia taidekortteja (mm. Magnus Enckellin teoksia kortteina sekä Ellen Thesleffiä, japanilainen hyökyaaltotaideteos jonka nimeä en muista ym.) sekä kolme akvarellimaalaustani (Leikkejä asuntovaunussa-sarja - täällä Aukeassakin esillä).

Omassa huoneessani on Albert Edelfeltin kirjaa lukevaa tyttöä kuvaava juliste, öljymaalaukseni Ilta Fulhamissa I, 2 Lontoo-aiheista valokuvajulistetta, akvarelli johon maalasin syksyn lehtiä, 15-vuotiaana piirretty nenetsitytön kuva sekä aasialaista pikkutyttöä kuvaava öljymaalaus teinivuosilta. :) Lisäksi seinilläni on Muchan taidekortteja ja myöskin teinivuosina piirrettyjä sarjakuvaruutuja esim. Ahmed Ahneesta.

Tällaista taidetta löytyy omilta seiniltäni. :) Nykyään teoksia on niin paljon, että vanhempieni luona on säilytyksessä (=seinillä) jotain parisenkymmentä taulua. Ja tuolta varastosta löytyy toinen mokoma. Pitäisi osata markkinoida niin saisi muutamia pois nurkista.


[23:12 10.12.2008] Tom Pesch
Julisteita ja postikortteja Paul Kleen maalauksista lähinnä.

On myös yksi oma veistos, sekä Jean Giraudin ja Robert Crumbin piirroksia.

Sitten on vielä yksi Joonas Hirvosen valokuva,
http://aukea.net/kayttaja.php?id=9340&sivu=2

Kovassa seurassa on tuo viimeinen kaveri.


[23:56 10.12.2008] M.A.
Tämän huoneen ovissa on nämä Frazettan ja Gigerin julisteet:
http://www.frankfrazetta.com/ff/bio/1960/conan_adventurer.jpeg
http://www.ljplus.ru/img/_/x/_xtal/Giger_BirthMachine_No85.jpg

Julisteiden sekä yhden tätini kutoman ryijyn lisäksi tässä huoneessa onkin vain omaa tuotantoani, eli 2002 maalaamani melkein metrin korkea majakka-akvarelli ja toinen lähes yhtä korkea akryyliasetelma ja eräs kehystämätön öljyvärimuotokuvakin siltä ajalta. Niiden lisäksi verholautaa ja muita tyhjiä pintoja koristavat älyttömät määrät kaikenlaisia teräaseita, vyönsolkia ja muita sekalaisia metalli/puu/keramiikka/kivi/paperimassaesineitä mitä olen vuosien varrella rakennellut.
Olohuoneen puolella on kaksi äitini tekemää kookasta ryijyä, isänisäni tuohitöitä, Muutamia afrikkalaisia käsitöitä, Helge Mieskosen maalaama talviaiheinen koskimaisema ja seinustalla olevien matalien hyllyjen päällä muun muassa kivitöitäni ja yksi kivitavarasavesta tehty luonnollisen kokoinen rintakuva ja kaikkea muuta sen semmoista. Loppuosa talosta on koristeltu melkein pelkästään äitini tekemillä ryijyillä, raanuilla ja muilla tekstiilitöillä.

Vihaan tyhjiä tasaisia pintoja ja olen pitänyt huolen, että sisäseinistä ei löydy enää kuin muutama yli neliömetrin kokoinen tyhjä kohta. Kirjahyllyt peittävät jo mukavasti aika ison osan neljästä pienemmästä seinästä eri makuuhuoneissa, joten ihan kaikkea ei ole tarvinnut sentään taiteella peittää. :P

Opiskelin noin kymmenisen vuotta metalli, taide, kivi- ja korualan tekniikoita neljässä eri paikassa ympäri Itä/Kaakkois-Suomea, ja oli välillä oikeastaan jo vähän pitkäveteistäkin asustella kaikenlaisissa vuokrakämpissä minkä seinille ei viitsinyt ikinä naulailla paljon mitään. (Ei olisi välttämättä edes saanutkaan.)
Muutin kaksi vuotta sitten takaisin maaseudun rauhaan tänne lapsuudenkotiini perustamaan oman yrityksen ja se joka puolella leviävä esinepaljous ja muu "runsaus" ruokkivat luovuuttanikin oikeastaan paljon paremmin kuin aikaisemmat tylsän näköiset opiskelijakämppäni.


[08:14 11.12.2008] E.R.
Ai niin, nyt kun joku mainitsi veistokset niin onhan minulla itse tekemäni pronssinen pienoistorso kirjahyllyssä. Mutta tässähän puhuttiin alun perin seinillä olevasta taiteesta. ;)


[10:35 11.12.2008] vege
Veistokset myös! :) Kiitos paljon, että näin moni on viitsinyt vastata!


[10:49 11.12.2008] Tom Pesch
"Vihaan tyhjiä tasaisia pintoja ja olen pitänyt huolen, että sisäseinistä ei löydy enää kuin muutama yli neliömetrin kokoinen tyhjä kohta."

Tuolle on nimikin, horror vaqui.


[10:53 11.12.2008] T.T.
Vanhoja metallisia öljy-yhtiöiden kylttejä. Itse ottamia valokuvia taitaa olla peräti kaksi. Ajatuksissa on kyllä ollut pitkään laitella noita omia kuvia enempi seinille, mutta toistaiseksi se on jäänyt tekemättä.


[11:12 11.12.2008] P.P.
Dungeons & Dragons -elokuvan juliste. Pitäisi varmaan joskus katsoa se elokuvakin, kuulemma taide-elokuvien parhaimmistoa. Ihmettelen muuten vähän niitä jotka pitää omia tauluja seinällään. Itse kyllästyn tauluihini jo maalausvaiheessa rankasti. Tosin en osaa maalata.[11:32 11.12.2008] P.H.
Nyt syksyllä pidetystä näyttelystä Lapin ruskaa ns. työhuoneessa omia valokuvia siis.
Lisäksi 20-30 vuotta sitten kuvttuja ja käsin maalattuja valokuvia, lisäksi http://eiraviertoma.kotisivukone.com/ maalaamia taideteoksia.
Mc Laren aito lippu ( Ferraria ei vielä ole)
Meinasi unohtua Anneli Sipiläisen tekemä patsas vanhemmasta pojastani:)
Lisäksi joitan omia maalauksia 5-10v ajalta ja lasten vanhoja piirroksia


[12:16 11.12.2008] R.S.
mitään muuta ei oo seinillä kuin omia töitä. leikkaan aina kuville omat paspikset ja laitan uusimmat kehyksiin, niin en ehi kyllästyy. haluisin kyl ehkä et ois jotakin muutakin. oon sanonu poikaystävälle et sekin saa laittaa sen juttuja jos se haluu, kunhan niitten värit ei riitele sisustuksen kaa. ei se oo laittanu viel mitään :D


[12:20 11.12.2008] K.K.
Ikkunoita, seinäkello, akustinen kitara lenkillä naulassa, FC Bayern München -seinävaate, Digimon-juliste, jokunen kehystetty valokuva. Muun muassa. Joskus mietin elokuvajulisteiden hankkimista, kokoa noin 70*100 cm, mutta kehykset meinaa olla aika tyyriitä. Vaihtoehtoina oli ainakin Apocalypse Now, Chinatown ja Lost in Translation. Tai ehkä pitäisi alkaa itse maalaamaan kankaat täyteen abstraktia ekspressionismia Pollockin tiputustekniikalla. M.C. Escherin ja Dalin aitoja kopioita voisi ostaa - niissä on jotain lumoavaa - mutta ehkä ne pelottaisivat liikaa krapulapäivinä.


[14:03 11.12.2008] A.N.
On mukava havaita, että aukea on kehittynyt. Vielä muutama vuosi sitten joku olisi viime vuosituhannen kapinalliseen tyyliin todennut "ketä kiinnostaa, mitä teillä on seinällä?"

Mikä pahinta, vastahankaaja olisi voinut olla jopa keskustelun avaaja itse, mutta nyt olemme vihdoin valistuneet ja päässeet tuollaisen lapsentaudin yli ja maailma voi oikeasti parantua. Taide seinällä ei ole enää keskiluokan symboli, vaan kenellä tahansa ikään, sukupuoleen, sosiaaliluokkaan ja säätyyn katsomatta voi olla seinillä vaikka mitä. Se on yhteinen rikkaus ja voimavara.

Toisaalta, jos jollain ei ole mitään seinällä, sekin on hyvä asia. Ainakin, jos se tapahtuu omasta vapaasta tahdosta tai jonkin itseä suuremman tahon pakottamana.


[14:20 11.12.2008] S.L.
Tällä hetkellä ei vielä mitään, koska olen juuri muuttanut ekaan omaan kämppääni (jee!), mutta mukaan tarttui kotoa Edvard Munchin Huuto-maalauksesta tehty juliste (ihan Anttilasta vaan ostettu). Lisäksi haaveena olisi saada jokin musiikkiin liittyvä sisustustaulu.


[14:59 11.12.2008] S.L.
Äitin vanha peili, jonka pielessä roikkuu artikkeli Afrikkalaisesta kauneusihanteesta (lisää läskiä! tosi piristävä mä-oon-ruma -päivinä), savinen palapelinpala peittämässä reikää, kummien Kreikasta tuoma risti, itse tekemäni vihreäsävyinen ryijy, kehyksissä kolme valokuvaa kummipojasta, reikiä peittämässä monta valokuvaa pikkusiskosta, kaapin ovessa yhden taiteilijan (jonka nimeä en muista) kortteja ja yksi A4-juliste, toisen kaapin ovessa vaihtuva näyttely: kaikki vuoden aikana saamani postikortit (niitä on harmillisen vähän:( Nyt siinä on Portugalilainen lehmäkortti, Janssonin itsensä maalaama Muumipapan uroteot -kansikuva, ja puolalainen radiokanavan mainos), seuraavassa kaapinovessa valokuvat pikkusiskosta ja -veljestä ja toisen pikkuveljen ylioppilaskuva. Kaksi kaapinovee on ihan vaan tyhjiä valkoisia. Ovessa on naulakko, missä riippuu melkein miljoona kassia ja reppua. Keittiössä on joku kämppiksen iso taulu (jonkun sen sukulaisen maalaama ilmeisesti), sen pikkuinen venetaulu ja mun serkun maalaama punainen nauha -taulu.

Vähän on ankeeta, mutta ei uskalla vuokraseinään kauheesti naputella.


[17:01 11.12.2008] P.V.
-Tapetit
-Sormusten Herra -aiheinen palapeli
-Harley Davidson kotka, mitä lie kipsiä
-Rambler Rebel pölykapseli, vuosimallia '67
-Taulu isäukon kotipaikasta
-'Black Gold, Yellow Gold' taulu (Roope-Setä)
-Peili
-Victoria Francesin maalaama taidejuliste
-Käsiraudat
-Children of Bodom seinälippu (ripustettiin just eilen järjestystä vaihdettaessa)

Siinähän ne, loput on sängyn alla syystä ettei omisteta iskuporakonetta enkä ole saanut aikaiseksi edes lainata. Sängyn alla olis vielä jokunen Sormusten herra palapeli, muutama valokuvasuurennos (ns. omista kuvista, luontoa ja poneja), yks Victoria Frances palapeli, muutama olutmainos ja niin edelleen, kaikki kehyksissä.


[18:24 11.12.2008] E.R.
PP: "Ihmettelen muuten vähän niitä jotka pitää omia tauluja seinällään. Itse kyllästyn tauluihini jo maalausvaiheessa rankasti. Tosin en osaa maalata."

Kyllä mäkin tauluja vaihtelen, mutta tiettyjen taulujen esillä pitämiseen omat (yleensä tunne-)syynsä). Esimerkiksi piirros nenetsitytöstä on aiheena minusta edelleen inspiroiva ja lisäksi olen tehnyt sen melko nuorena. Muistan, miten huikea tunne sen tekemisestä ja onnistumisesta tuli. :)

Lisäksi aasialaista pikkutyttöä kuvaava öljymaalaus sopii aivan loistavasti keltaisiin vanhoihin tapetteihin huoneessani.

Ennen kyllästyin töihini helpommin, ehkä siksikin ettei tekniikka ollut hallussa ja virheet alkoivat pitemmän päälle raivostuttaa liikaa. En minä kyllä silloin joskus teininä maalaamiani nälkää näkeviä pikkulapsia esittävää taulua pidä seinällä, se on vähän turhan koskettava ja vähän ahdistavakin. ;)

[01:43 12.12.2008] M.J.
Seinältäni löytyy Juha-Pekka Hyttisen sinisävyinen taulu hevosesta ja alastomasta naisesta, tämä on ehdottomasti lempitauluni ja se on tärkeimmällä paikalla puutaloyksiössäni. Näin pieneen kämppään ei hirveästi mitään mahdu, mutta tuon lisäksi on neljä Vertti Teräsvuoren valokuvaa sarjasta Suomalaisia Intiaaneja, muutama Robert Vavran hevosvalokuva, muutamia Tuula Nikulaisen töistä tehtyjä postikortteja, muutama itse ottamiani mustavalkoisia valokuvia, muutamia omia maalauksia, karikatyyrinen juliste suomenhevosesta ja poronsarvi.


[10:41 12.12.2008] P.T.
Marimekon "moments" kankaasta tehty seinän korkuinen kangastaulu.

Tyttären piirtämät ihan mahtavan upeat lyijykynätyöt kaikkien meidän koirien naamoista.

Isän ottama suurennettu mustavalkokuva papasta ja minusta ongella veneessä.

Mallorcalta tuotu puinen lisko ja kolme kehystettyä lasten piirustusta joskus eka-tokaluokalta.

Lontoossa asuvan siskon tyttären maalaama öljyvärimaalaus soutuveneestä uiskentelemassa yksinään järven selällä, hyvin voimakkaat erikoisen siniset sävyt jotka sopii myös siihen Marimekon tauluun.

Eipä sitten muuta...on meillä jossain kaapin kätköissä pari Hurmerinnan maalaamaa taulua, mutta mulla on nyt ei kiinnosta sellainen taide seinällä.

Nää on siis ympäri huushollia monessa huoneessa, täällä "työhuoneessa" on seinällä tuhat lappua ja lippua ja muistustusta, muutama diplomi ja kunniakirja joskus harrastamistani urheilujutuista...niin ja hirvensarvet ja hevosenkenkä - jumankauta!


[18:27 12.12.2008] E.P.
Seinillä ei vielä ole mitään. Ajattelin taas tehdä niin että kiinnitän iiiison paperin huoneen seinälle ja alan tekemään siihen jotain aevan helevetin supersiistiä juttua ikuisuusprojetkina. Tein ton Antero Vipunen -tussipiirustuksen silleen. On niin uusi kämppä etten oo ehtiny laittaa mitään vielä seinille. Blonde Redhead -nimisen bändin promokuvan oon repiny jostai Suesta muistaakseni ja aion läntätä sen jonnekin. Kirjahyllyssä kirjoja pitää kasassa omista kasvoista valettu kipsiveistos + omasta kädestä valettu kipsinen "sormusteline".

Hirveesti olis ideoita seinien pään menoksi, tyyliin yksi seinä lattiasta kattoon täyteen vanhoja valokuvia + yks suht hieno krokipiirustus (en ees yritä kirjottaa tota sanaa oikein kun se aina menee mulla väärin :D) olis aikomus suurentaa hiilellä yhdelle seinälle. Mutta kun ei saa aikaiseksi!


[18:34 12.12.2008] E.P.
Niin ja tuo kitarakin pitäis ripustaa kun ihan asiallinen koukkukin on sille olemassa.


[00:43 13.12.2008] H.H.
Kun minulla viimeksi oli sellaiset kuin omat seinät :D niillä oli erilaisia tavanomaisia karttoja ja teemakarttoja, joita tulee National Geographic -lehden mukana - esimerkiksi nämä: Eurooppa, Saksa, Brittein saaret, Keski-Aasia, Balkan, antiikin Kreikka, Amerikan intiaanikartta, Afrikan väestön tiheyskartta, maailman kielten kartta, Yhdysvaltain sisällissodan kartta ja tähtitaivaan kartta. Näiden lisäksi seinillä oli myös lasten piirrustuksia ja pyhimysten kuvia sekä kolme suosikkilippua: Portugalin, Italian ja Sardinian. Hyllyn päällä olivat myös Ison Britanian, Saksan ja Itävallan liput - joista Ison Britanian lippu muistuttaa enää vain hölmöstä nuoruudesta ja kerran kolmellasadalla markalla hankitusta elinikäisjäsenyydestä Suomalais-brittiläisessä seurassa :D Monta muutakin lippua niillä seinillä olisi voinut olla... ei vain sattunut olemaan. Vanhaa Johnny Reb -lippua en enää laittaisi seinälle, vaikka sellainenkin sattuu olemaan - liittyy nykyään liikaa enää pelkkään rokkiin ja, ikävä kyllä, myös rasismiin. Vedän sen salkoon seuraavaksi vasta sitten, jos joskus ihan oikea kapina alkaa :D Varastossa pölyyntyy myös Japanin sotalippu - sitä tarvitsen vielä vähemmän. En aio laittaa sitä koskaan yhtään mihinkään: se porukka on minusta päästään vialla.

Sellaista siellä oli - kun minulla viimeksi oli omat seinät :D


[16:48 14.12.2008] M.P.
Mä ihmettelen että miksi helvetissä kukaan ostaa sisustustauluja.


[18:13 14.12.2008] A.N.
"Mä ihmettelen että miksi helvetissä kukaan ostaa sisustustauluja."

Ehkä siellä ei ole mitään muuta ostettavaa?


[19:36 14.12.2008] T.T.
"Mä ihmettelen että miksi helvetissä kukaan ostaa sisustustauluja."

Heh, itse asiassa mullakin on yksi tai oikeastaan rouvalle sen ostin lahjaksi (unohdin sen tuosta ekasta tunnustuksesta). Kaunotar ja Kulkuri kankaalle painettuna ja massiivisilla kehyksillä kehystettynä.

Kuva


[20:22 14.12.2008] K.K.
Meinataanko sisustustauluilla näitä teosten aitoja väärennöksiä kankaalle tai julisteelle? Eivät ne tiesti kovin uniikkeja ole, mutta oma tapa värittää huonetta itsensä näköiseksi. Mielestäni sisustamisessa pitää olla pientä itseironiaa ja pilkettä silmäkulmassa. Sopivasti huonoa makua hyvällä maulla.

Joskus olen ihmetellut, kuka ostaa näitä tauluja joita myydään urheilutalojen ja kirjastojen auloissa. Oma jälki tuntuu olevan se räikeä taso- ja näkemysero joka erottaa taidollisesti teoksen vastaavan tyylisistä merkkiteoksista. Niitä on niin nolo katsoa yhdistettynä hintohin jotka tuntuvat ainakin omassa kukkarossa. Tulee samalla tapaa surullinen olo, kuin katsoisi ovikelloa soittanutta pikkutyttöä joka myy ylihintaisia pikkuleipiä luokkaretken säästöjä varten.


[13:59 15.12.2008] K.S.
omat seinät on täynnä kaikkea.
Leffajulisteet: pan's labyrinth, Aleksanteri, last samurai, Constantine, New World, 300 (joka on kyl aika kauhea ja se lähtee tänään alas), Biohazard Zero -kangas (Resident evil zero amer. nimeltään)

elukkajulisteita: bengalintiikerikaksikko, king lion, kettujuliste, mangustijuliste

taidetta: luis royon Valkoinen enkeli, Picasson banjo-asetelma (en muista oikeaa nimeä), vasili ferovin Nukkuvat lapset -juliste.

oma työ; jokin putosi matkalla, lopputyötaulu
Sit pari omaa printtiä vuodelta '05 ja opiskeluaikanen linograffa.

muuta: "afrikkalainen" sarvipäinen naamio&kehys-yhdistelmä, hevosenpäänmuotoinen naamio, peuransarvinen/ihmiskasvoinen puunaamio, buddha-naamio
afrikkalainen nuoliviini ja nuolia vuodelta -58 ja todella vanha afrikkalainen kielisoitin.
Sit on vähänkäytetty valkokangas, josta tulee todennäköisesti iso maalauspohja jonakin päivänä.
Jokin excellence-sertifikaatti v.-07, oman Wario-koiran mv-valokuvia, lehtijuttuja ja vitsikamaa, anatomian esimerkkejä ihmisen päästä ja kulmista, pari pientä piirustusta ja siinä se tais ollakin.


[03:09 21.12.2008] J.N.
Seinalläni on Tiitus Petäjäniemen juliste: "Chics dig vegans"

Ja tästä olen erityisen ylpeä: ihka aito Riikka Sormunen: "Rohkea possu"

Lisäksi siellä roikkuu kirkasvalolamppu ja muumiaiheinen taulu - sekä tsekkiläinen Myyrä-hahmo.


[10:25 21.12.2008] T.U.
Täytetty lumileopardin pää.


[15:06 22.12.2008] I.P.
Oman huoneeni seinillä ei ole kauheasti mitään kuvia, aiemmin oli paljon julisteita ym. mutta jo parin vuoden ajan olen halunnut pitää selkeät ja puhtaat linjat huoneessani.

Isoimmalla seinälläni on suhteellisen iso sisustustaulu, jossa komeilee Marilyn Monroen kasvot.

Yhdellä seinälläni on pieni hylly, jossa on muutama kirja ja koriste-esine. Sen yläpuolella mustista sulista koostuva kranssi.

Seinällä, jossa on ikkuna, on toisella puolella tikittämätön (mustavalko-teräksinen) kello ja toisella puolella mini-kitara (ah, rakkaus).

Ja viimeisimmällä seinällä on pitkä, vaakatasossa oleva peili.


[16:26 22.12.2008] V.Q.
Jääkaapin ovessa Jimi Hendrixin juliste. Olohuoneessa afrikkalaisia naamioita, rikkinäinen
viulu jonka pappa voitti korttipelissä, Da Vincin
maalaus ja puolialaston Kylie Minoque istuu satulassa.


[02:10 2.1.2009] T.M.
Omassa huoneessa lähinnä julisteita. muutama taulu löytyy, sekä muutama itsetehty taideteos yläasteelta.

muualta kotoa löytyy kyllä sitten paljon kaikenlaisia tauluja. iso osa kyllä vaarini tekemiä.

portaikosta löytyy ryijy.


[00:41 6.1.2009] N.M.

Julisteita ainakin Caspar David Friedrich "Das Eismeer" , H.R. Giger juliste, sekä Mucha "the moon"...

paljon valokuvia ja postikortteja ja sälää. Seinät pitää olla täynnä ja kuvien täytyy vaihtua.

Joitain omia tauluja pidän esillä. Niitäkin on kotona niin suuri pino että taatusti löytyy vaihtelua.


[13:50 7.1.2009] T.S.
Mulla on seinällä omaa ja toisten taidetta, taiteilijakavereiden ja sitten suurten mestareitten (Repin: Rouva Rivoir, Chagal: Mandoliininsoittaja jne) sekä vähän kaikkea kamaa, dyykattua. Suurin ylpeys on ehkä sängyn viereisellä seinällä roikkuva 3mx2m teos "Mustikka" Jossa on kaavapaperille gessottua mustikkakeittoa (rähee värimaailma). Mustikkaan lie tulee vielä muutakin. Tällaisiä "pohjia" mulla on useempi seinällä, pienemmässä koossa vaan. Lisäksi omaa ja toisten grafiikkaa, isoja tussipiirroksia, pari elävänmallintyötä (isoja) yhdet vanhat ikkunanpokat, muutama kipsi tahi saviveistos, sekä sinitarralla kiinnitetty kokoelma vanhoja kolikoita ja selkänikamia.
Myös valokuvia, itsetehtyjä ja perhealbumista.
Marilyn-fanina olen myös hankkinut yhden taulun ja kellon, aiheena ihanainen marilyn monroe.


[10:48 8.1.2009] M.K.
huh no täältä löytyy.

- viidakkojuliste jossa erilaisia eläimiä, panda, tiikeri ym.
- Matti Johannes Koivun juliste
- minäkollaasi jonka tein koulussa joskus kaksi vuotta sitten.
- Marilyn Manson-juliste, kuva ensimmäisen levyn kannesta.
- Identity-elokuvan makuunista saatu helkkarin iso juliste.
- mustavalkoinen juliste jossa kaksi nuorta nojailevat vanhan auton konepellillä.
- kaksi muumijulistetta, toisessa muumilaakson hahmot ja toisessa se kuuluisa kartta.
- omia töitä omakuva ja joskus ammoisina aikoina tehty kollaasintapainen työ.
- vaatekaapin ovet olen maalannut itse, sellainen unimaisema. Tähän olen jo kyllästynyt ja läntännyt päälle 30 "uudenvuodenlupaustani" seka kasan postikortteja, joita olen ostellut tai saanut sieltä täältä. Siis jotain aivan muuta kuin niitä teneriffa-maisemakuvia.
- oven olen päällystänyt sarjakuvastripeillä. jotka olen leikellyt lehdistä.
- lisäksi löytyy silkkinauha, jossa roikkuvat aurinkolasini. joita on siis about... hmm.. seitsemät?


[16:26 8.1.2009] R.L.
tulevaisuus


[23:20 8.1.2009] M.R.
-Tylsä kromireunainen kello
-pari intialaista koristekangasta
-jouluvalot(ympäri vuoden roikkuu nurkassa)
-kalenteri 2009
-lukujärjestykset(tulostettuja a-nelosia)
-Dyykattua joulukuuseen tarkoitettua hopeanauhaa
-yksi itse pahville maalattu vastavärimaalaus vinossa
-palohälytin(vuokraisäntä viisaana miehenä laittanut sen paraatipaikalle seinään)
-valokuva jossa kummipoika tonttulakki päässä
-Lehtileike jossa pieniä kasvokuvia Jorma Uotisesta vuodesta -81 vuoteen 2007
-huonetta kiertää aistikas(?) kukkaboordi
-peili jossa reunoilla roikkuu samaa kuuseen tarkoitettua hopeanauhaa

Luettelosta saa kuvan että seinillä olisi paljon kaikkea, mutta todellisuudessa tällä hetkellä seinät on melko tyhjät. Yleensä tungen ne täyteen kaikenlaista hörpelyyriä mutta tässä asunnossa on jäänyt kun inhoan koko kaupunkia jossa tällä hetkellä opiskelun takia asun(HML).[14:23 10.1.2009] J.R.
Minullakin on melko tyhjät seinät, kun on isohko asunto tavaroiden määrään nähden. Haluaisin laittaa seinille lisää kuvia, mutta toisaalta en halua laittaa sinne mitään mistä en pitäisi todella paljon.

Tällä hetkellä seinillä on
-3 Tiitus Petäjäniemen maalausta: Pelle, Rakastunut kanslisti ja nimetön. Näistä en luovu ikinä!
-omaa tuotantoa: valokuva basistista
-taidejuliste Heleen Vriesendorp: Le Victoire de Samotrace
-Korn lippu
-itse tehty kollaasi Arno Rafael Minkkisen kuvista

Jos olisi vapaus tehdä mitä vaan, maalaisin seinät joksikin muuksi kuin valkoiseksi. Lisäksi olis kiva jäljitellä Banksyn kuvia seinille. Kiehtovaa olisi myös maalata seinälle sarjakuva, joka jatkuis huoneesta toiseen.


[23:07 13.1.2009] V.J.
Seinilläni saisi minusta olla enemmänkin, mutta kun tuo opiskelija-asuntosäätiö ei anna laittaa reikiä seiniin. Vain taulukoukkujen kohtuullinen käyttö on sallittua.

Tällä hetkellä kuitenkin seiniäni koristaa
-omaa tuotanoa yhden vesivärin verran: http://img454.imageshack.us/img454/5305/romanijq4.jpg Toki kunnon paspiksilla ja kehyksillä varustettuna
-John Bauerin töistä seitsemän julistetta. Näitä rakastan.
-M. Balbatin metallipainografiikkaa, myös kunnon paspiksilla ja kehyksillä.
-Alfons Muchan iso seinäkalenteri.

Jos vain saisin, niin maalaisin seinät vihreiksi, kuten aikaisemmassakin kämpässäni oli maalausurakkani jälkeen. Mielelläni ripustaisin myös kellon seinälleni, mutta vuokranantajani ei siihenkään oikein suostu, eikä työkalujakaan ole.


[18:33 14.1.2009] Tiina
Mistäköhän sitä aloittaisi...

eteinen:

-Iso Kunst feminism-näyttelyjuliste
-Gus Gusin "Attention"-levyn mainosjuliste (revitty seinästä Reykjavíkissa)
-2 Julie Verhoevenin pikkutaulua (ei originaaleja, harmi)
-Klubimainosjuliste (revitty seinästä Tallinnassa)
-Image-klubin mainosjuliste
-yhden dollarin seteli
-Pikkutaulu, jossa Ian Curtis (Joy Division)
-Pikkutaulu, jossa Peter Murphy (Bauhaus)
-Liikennemerkki, jossa pysäköintiajat

Olohuone:

-Viiden kuvan sarja Leroy Grannisin vanhoista surf-aiheisista kuvista
-Meriteemainen polaroidsarja
-Pyöreitä sisustustarroja (myös lattiassa)
-Valtava maalaus Peter Murphystä (Bauhaus) itsetehty.
-Leesa Levan taideprintti
-Pikkuatulu, jossa minä ja poikaystävä

Makuuhuone:

-Kraftwerk "Tour de France"-juliste
-"1970-luku" näyttelyjuliste
-Pieni taulu, jossa Depeche Mode 80-luvulla
-Kaksi valokuvaa Kroatiasta

Keittonurkka:

-Siivoa jälkesi- kyltti (jäi käteen opiskeluaikoina koululta)

Seuraava sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty