Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mitä teillä on omalla seinällä?

Edellinen sivu  [20:58 19.2.2009] H.L.
Minulla on seinällä 2 Arabian koristelautasta 50-luvulta sekä alkuperäisteoksia seur. tekijöiltä:
Pauli Parkkinen,Jouni "Wiljami" Viljakainen, Tiina Jaakkola, Simo Ruokokoski, Tero Puha, Taru Innanen, Svetlana Lunina, Tauno Iso-Aho, Anne Tamminen, Naomiching, Mari Leinonen, Pävi Tuovinen, Leila Hyypiä, Mikko Kosonen, Lotta Lindroos, Merja Isomaa, Niina Putkonen, Rauni Tanskanen, Riitta Uusitalo, Irina Schuvaloff, Juha Joona, Juri Kirgizov, Timea Mucsi, Jarkko Liutu, Tiiu Anttinen, Kristiina Pellinen, Irisz Simon, Kaarlo Hildén, Mertti Jestilä, Bujal Suzana, Aaanareetta Pehkonen, Leena Tikkanen, Pekka Litmanen, Sirpa Perä, Leila Tanskanen, Oleg Bezruk, Tommi Hämäläinen, Hilkka Keränen-Salmi, Tapio Kelo-Puomio, Riekele Prins, Luverne Spiik Bell,Satu Lintunen, Elina Vinberg, Ana Dora, Sami Virsunen, Olli-Pekka Merimaa, Jussi Nykänen, Aleksandra Kulonen (nyk.Hintsala), Janne Manerus, Pasi Järvinen, Riitta Hannikainen, Roland Seer, Jaan Kroon, Marianne Balabin, Ville Pirinen, Juha Lehtinen, Soile Turkia, Mikko Hallikainen, Heidi Vasara, Päivi Manninen, Malasit Zolt, venäläisiä grafiikoita, joiden nimistä en saa selvää ja lisäksi omia töitä. Myös 50-luvulla fotomekaanisesti tehty kopio Ester Heleniuksen litografiasta ja signeerattu Viktoria Popovan näyttelyjuliste. Lisäksi kaapissa (siis ei esillä) on työt Pentti Hiltulalta, Manne Tuomenoksalta, Anniina Vainionpäältä, Jari Santaniemeltä ja Kimmo Paajaselta sekä luonnoksia seuraavilta: Marja-Leena Kurittu, Teemu Korpela, Simo Aulis, Petteri Niskala, Jyrki Riekki, Kaisa Ahtiainen, Janne Kukkonen, Janne Pesonen, Eija Kylliäinen, Marjatta Turunen ja Hanna Karhunen.


[22:14 19.2.2009] V.J.E.M.
Enoni joskus teinivuosinaan pusaama vinyylilevystä värkätty seinäkello. Ilmoitustaululla on Jyväskylän kartta ja bändijuliste, seinillä lähinnä rappaus.


[22:18 19.2.2009] M.S.
Taulu itkevistä omenista ja kirsikoista (ainakin minun silmissäni ne itkevät), ilmoitustaulu täynnä lehdistä leikkaamiani kuvia lähinnä laulajista ja näyttelijöistä, julisteita (Bam Margera, Placebo, Hugh Jackman + pari muuta joita en muista ja jotka ovat olleet seinällä yläasteelta lähtien), kalenterillinen mustavalkoisia kuvia possuista, paljon itse askartelemiani epämääräisiä kollaaseja joissa on tekstiä ja kuvia, lehtileikkeitä Joy Divisionista & Ian Curtisista ja Radioheadista, koulussa tehtyjä surrealismitöitä, limenvihreitä ympyröitä, jotka ovat oikeasti tarroja sekä veljen piirtämä ihmissusi.


[19:31 21.2.2009] T.H.
Ei ole tällä hetkellä mitään. Pitäisi siimaa tuoda kotoa tänne solukämppääni, kun ei Hoas tykkää nauloista seinissä.

Omasta valokuvasta teetetty taulu olis tarkoitus laittaa seinälle.

En oikeastaan tykkää täyttää seiniä niin hirveästi julisteilla ym. Nyt on kyllä niin vähän seinääkin ettei senkään puolesta huvita laittaa. Aiemmin oli iso maailman kartta mutta laitoinkin sen työpöydälle lasin alle.


[11:24 23.2.2009] K.N.
Keltaisia seiniä koristaa ystäväni maalaama Belle&Sebastian -yhtyeen levyn "Life Pursuit" kansi sekä Walk The Line -elokuvan juliste, jossa Cash istuu kitaransa kanssa. Linnanmäki-juliste odottaa vielä seinälle nousua.


[18:54 23.2.2009] T.G.
- New York-aiheinen taulu
- Moulin Rouge-aiheinen taulu, ostettu katumaalarilta Pariisista
- 2 Marilyn Monroe-taulua Englannista
- James Deanistä mustavalkoinen taulu Englannista

Siinäpä ne.


[19:02 25.2.2009] L.L.
- Trainspotting juliste
- U2 juliste (vois vaihtaa, rullalla olis toinen trainspotting ja Pink Floydin maalatut naiset rivissä)
- 2x Led Zeppelin

Omia näytteyistä palautettuja töitä:

http://album.photo-lehtinen.com/displayimage.php?pos=-428

http://album.photo-lehtinen.com/displayimage.php?pos=-457

http://album.photo-lehtinen.com/displayimage.php?pos=-1052


[15:04 1.3.2009] R.N.
Mulla on vaatekaapin ovet peitettynä mietelausepostikorteilla ja valokuvilla kavereista, perheestä ja itsestä. Ovessa on kaverin minusta tekemä maalaus. Yhellä seinällä on ulkomaisia seteleitä, mainospostikortteja, ja yhteen naamiaisasuun itse rautalangasta ja helmistä värkkäämäni keijunsiivet. Yhellä seinällä on sen lisäksi kiinalainen maisemamaalaus.


[16:50 2.3.2009] J.P.
Äitini vuosia sitten tekemä maalaus kahdesta karhusta.

Fennoskandian kartta.

Tekemäni muotokuva keisari Augustuksesta. (Voisinkin joskus lisäillä sen tänne)

Poron kallo sarvineen.

Huovutustyö metsämaiseemasta.

Vanha Kalevala-juliste.

Fraktuurilla (Gifu-fontti) kirjoitettu, kehystetty ja koristeltu kansanloitsu.

Opiskeluihin liittyviä muistilappusia, kalenteri ja muuta sekalaista sälää.


[14:27 3.3.2009] P.L.
Pääasiassa omia valokuvia (näyttelyistä yms. takaisin tulleita).


[13:19 4.3.2009] M.S.
Omista kuvista näyttelyitä varten tehtyjä valokuvatauluja ja canvastauluja.
Muutama naamio ja lasten piirustuksia sekä muita askartelutöitä.
Niin ja iso unisieppari ;)


[12:13 15.3.2009] A.P.
Seinäkelloja löyty 2 kpl, eri vaiheissa elämäni Venäjältä tuotuja tauluja, vähemmän tai enemmän arvoisia, omia teoksia (öljy, akvarelleja, lyijykynä/hiilityö), muutama gobeliini. Lasten huoneessa 2 isoa lasten muotokuvaa (valokuvia). Löyty 1 makaava kipsi tyttö. Tehty elävästä mallista. 3 peiliä. Paljon "ehdokkaita" seinille löyty kaapista ja varastosta, ne on omia töitä, jotka eivät mahdu enää seinille . Kaikki on myytävänä.


[22:32 16.3.2009] I.H.
Mainittavimmat kuvataidetta sivuavat ovat talon sukutaulu ja uusvanha maalaus talosta sadan vuoden takaa, 1900-luvun puolivälin anopin tekemä joutsenryijy ja sitä paljon vanhempi rekipeitto sekä oma mv-valokuva ensimmäisiltä Lapin vaellusten tuntureilta, Terbmisjärveltä 1980-luvulta.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty