Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Haussa Rotta-sarjakuva

[11:52 17.12.2008] batula
Aukeassa oli jokunen vuosi sitten muutaman stripin pituinen hellyttävä rotta-aiheinen sarjakuva, jossa yksinäinen rotta pohti syntyjä syviä. Mieleen ovat jääneet ainakin kommentit "olen yhtä hyödyllinen kuin eilinen puuro" ja "maalaan itselleni ystävän". Lisäksi rotta esitteli vaatimatonta kämppäänsä ja taisi sarjiksen lopussa hankkia telkkarin.

Olisikohan sarjakuvaa saatavilla missään? En muista yhtään, minkä niminen henkilö sen oli tehnyt, eikä esim. googlen kuvahaku tuottanut tulosta. Sarjis olisi kiva saada arkistoon, ja jos se sattuisi löytymään, ajattelin painattaa siitä tyttöystävälle joululahjaksi seinälle laitettavan version.

Kiitos. .)


[19:57 17.12.2008] Kvaakkaaja
Kysäise myös Kvaak.fi:stä.


[21:48 17.12.2008] A.K.
Miten hyvä mieli tulikaan, että joku muistaa surkean pikku rottasen, jota elämä ei kohdellut kovin sokerisesti. :) Rottaraukka-sarjis on mun tekeleeni ja löytyypi yhä aukeastakin varastotyönä. Nuo netissä olevat on tosin aika heikkoresoluutioisia, joten jos haluat voin ainakin yrittää kaivella noista stripeistä koneen pohjilta vähän parempilaatuiset versiotkin.


[22:58 17.12.2008] batula
Kas joo, olihan se tuolla. Taidan vain olla sokea, kun en löytänyt. :P En muuten muista nähneeni kahta viimeistä strippiä aiemmin, onkohan ne tehty eri aikaan kuin alkupää?

Kiitos, olisi mainiota, jos jaksaisit kaivella parempilaatuiset versiot kuvista. :)

AnttiKaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty