Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ongelmia

[11:36 28.6.2007] T.R.
Hei,
onko muilla ongelmia lisätä töitänsä aukeaan.
Minä en voi lisätä, enkä näe kaikkien töitäkään. MIssähän on vika? Laitoin viestin
ylläpidolle, mutta en ole vielä saanut vastausta.[13:57 28.6.2007] P.T.
Yritin hakea tuolta tietoa julkaisurajasta, sehän oli aikaisemmassa aukeassa kuukausi, mutta nyt en saanut selvää että onko se edelleen se kuukausi...siellä sanottiin jotain vaihtelevasta rajasta..mikä se sitten lieneekin.

Olet lisännyt teoksen 4.6 ja jos julkaisuraja on se kuukausi niin et voi lisätä kuvataide osioon uutta työtä ennen sitä.

Jos taas on kyse jostain muusta ongelmasta -niin siitä en valitettavasti tiedä mitään:)

Onko esim. kuvapuolen töiden lisäämisen raja edelleen kuukausi?
Kertokoon ken tietää.


[15:50 28.6.2007] Tonttu
Tuolla yhdessä keskustelussa ,jonka otsikkona on nimi"Onko rajaa" antaa ylläpito vähän tietoa näistä jukaisuun liittyvistä ajoista siitä miten pitkiä töiden jukaisujen välit ovat.
Niissä tuntuu olevan vähän erilaisia aikoja,mutta sieltä saa nyt sitten ainakin vähän tietoa.
Meinasin ensin kopsata sen niiden tekstin sieltä suoraan tähän,mutta en sitten kuitenkaan tehnyt niin,kun en tiedä onko sellainen luvallista.Mutta sieltä siis ainakin löytyy jotain tietoa.
Siihen toiseen kysymykseen sanon,että minulla kyllä toisten työt ihan hyvin näkyvät omalla koneellani, mutta julkaisua en nyt vielä pääse kokeilemaan,kun itselläni ei vielä ole lupaa julkaista seuraavaa työtä.

Terveisin: Tonttu


[14:40 29.6.2007] J.H.
olen katsellut Aukean uutta ilmettä usealla eri tietokoneella ja aina käy niin että osa kuvista nimenomaan ei aukea, ts. tyhjäksi jäävän sivun alalaitaan ilmaantuu teksti 'valmis (tai done)'. klikkaamalla esim. palaute-painiketta mitään ei tapahdu, samoin kuin info-painikkeesta ja monista muista. töiden lisäämistä en tässä vaiheessa edes haluaisi kokeilla. jokin siis mättää enkä pääse tästä ylläpidolle kertomaan.


[09:11 2.7.2007] T.R.
Minulla on sama ongelma kuin Juhalla![16:52 2.7.2007] Ylläpito
Kokeilimme korjata asiaa. Hankala sanoa kuinka monelle asia nyt korjaantui ja tuliko muille käyttäjille ongelmia.

Vika ilmeni olevan Internet Explorer selaimessa, joten sivuja jouduttiin nyt muuttamaan niin että ne toimivat paremmin myös Internet Explorerissa. Ongelman pystyy jatkossa välttämään muillakin sivustoilla asentamalla päivitetyn selaimen tai vaihtamalla selainta kokonaan esimerkiksi paremmin toimivaan Firefox selaimeen.
[08:54 12.7.2007] V.A.
Mistä löytyy kirjallisuuden julkaisuraja ja kuinka saa yhteyden ylläpitoon. Minä en saa yhteyttä. Aina tulee viesti: "Kirjoita kenttään lause, en ole robotti ja kun kirjoitan ja yritän lähettää, niin edelleen tulee sama viesti.

Näin on pöntöt sanoi kottarinen ja hyppäsi joutsenlampeen.

Molskis!


[14:13 12.7.2007] L.A.
Julkaisuraja löytyy omista tiedoista, tai siis kun ottaa Omat sivut ja sitten sieltä teokset niin näkyy päivämäärä, jolloin voi seuraavan kerran julkaista. Virallista päivälukumäärää en nyt kuollaksenikaan muista, vaikka minun hommaani se kai olisi. :D


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty