Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Sarjakuva- ja runoustyöpajoja Elävän Kirjallisuuden Festivaaleilla Tampereella

[09:21 13.1.2009] M.A.
TIEDOTE:

Tarjoamme nuorille ja vähän varttuneemmillekin tekijöille mahdollisuuden kehittää sanataideharrastustaan Elävän Kirjallisuuden Festivaaleilla lauantaina 14.2.2009. EKF on uusi, maksuton kirjallisuustapahtuma työväenopisto Sampolan tiloissa klo 10–17.

Festivaaleilla järjestetään kaksi työpajaa, joiden aiheina ovat sarjakuva, runous ja oman teoksen julkaiseminen. Runopaja pidetään klo 10–11.45 ja sarjakuvapaja klo 12–13.45 Sampolan luokkahuoneessa. Pajoista on vastuussa sanataideyhdistys Yöstäjä ry, ja vetäjät tulevat yhdistyksen riveistä. Pajoissa tutustutaan omaan ja muiden kirjoittamiseen, etsitään uusia ideoita keskustelun avulla ja harjoitetaan omaa ilmaisua. Mahdollisuuksien mukaan pajojen antia julkaistaan myös festivaalikävijöiden yhteisessä kirjassa.

Työpajat yhdistyvät "Kuinka teen oman kirjan?" -luennoksi klo 14.30 alkaen. Luennolla puhujina ovat Katja Glasberg palvelukustantamo Mediapinta Oy:stä ja viime vuonna esikoisteoksensa Nainen ja kuningas omakustanteena julkaissut Anni Nupponen.

Työpajoista peritään pieni viiden euron suuruinen osallistumismaksu, luento on ilmainen. Pajat maksetaan paikan päällä infopisteeseen. Pajoihin tulee ilmoittautua 10.2.2009 mennessä sähköpostilla osoitteeseen elavakirjallisuus(at)gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi ja yhteystietosi.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilöt:
Hanna-Riikka Roine & Anna Ulvinen
projektisihteerit, Elävän Kirjallisuuden Festivaali
040-464 8244 / elavakirjallisuus(at)gmail.com

Lisätietoa Elävän Kirjallisuuden Festivaalista: www.ekf.fi
Lisätietoa Yöstäjä ry:stä: www.sanatampere.net


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty