Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Teneriffalla hintataso?

[15:24 14.1.2009] S.P.
Terve

Olen lähdössä teneriffalle lomailemaan ja mieleeni tuli että sieltä voisi ostaa "tuliaisiksi" uuden objektin, eli onko tietoa paikallisesta hintatasosta?

Ja onko suositella jotain tiettyä kauppaa?


[17:27 16.1.2009] objektikauppiaan lentävä apulainen
Moi

Miksi haluat uuden objektin Teneriffalta, kun paljon erilaisia objekteja löytyy täältäkin? Maailma on pullollaan objekteja, eikä niitä tarvitse mistään hakea. Tässäkin lauseessa on objekti. Ota vaikka se. Ole hyvä.


[17:54 16.1.2009] S.P.
Jos et tajunnut tekstistä että olen lähdössä sinne lomailemaan jokatapauksessa.

Kun tänne kirjoittaa jotain niin kysymyksiin saa todella harvoin vastauksia, ainoastaan tulee asiaan kuulumatonta tekstiä.


[18:08 16.1.2009] K.S.
totah. Ehkä niitä vastauksia tulee harvemmin kun monia ei saata juurikaan kiinnostaa sun shoppailus turistipesäkkeessä. Ei millään pahalla =D


[18:52 16.1.2009] J.N.
Itse toin Teneriffalta aikoinaan sileän keltaisen kimpaleen rikkiä, jonka löysin tulivuoren reunalta... taisi sieltä tarttua mukaan myös jokin t-paita ja rantapyyhe.


[18:57 16.1.2009] E.P.
Tarkoituksesi oli kai kirjoittaa objektiIVI? :D Tai sit suunnittelet oikeasti ostavasi vain jonkin random esineen..?


[00:27 17.1.2009] objektikauppiaan lentävä apulainen
Jos tässä tavoitellaan objektiivisuutta objektien kautta, niin siitä löytyy lisätietoa täältä.

Objektiiveista en tiedä yhtään mitään, mutta kuulemma ne liittyy joteskin objektiivisuuteen. Että kai sitten objekteihinkin?

Anteeksi, en tarkoita pahalla, minun mielestäni teksti on ihan asiallista :D


[15:13 17.1.2009] V.J.
Mielelläni auttaisin, mutta Teneriffan hintatasosta en pahemmin tiedä.

Suosittelisin kuitenkin kameran objektiiveja käsittelevän keskustelun laittamaan valokuvauspuolelle, josko siellä vaikka olisi asiasta parempaa tietoa. Otsikoksikin kannattaisi laittaa ehkä joku kysymykseesi viittaava, kuten "Kameran objektiivien hinta Teneriffalla".

Toivottavasti löydät etsimäsi tiedon ja objektiivin. :D


[07:58 21.1.2009] Pekka Kivijauhe
Jos teneriffan hintataso on läheskään samaa kuin gran canarialla niin yrittävät myydä paljon kalliimmalla valokuvaus tarvikkeita kuin suomessa. Ja tuskin edes tinkimällä saat hintaa tippumaan suomen tasolle. Huhujen mukaan siellä on myös olemassa liikkeitä, jotka myyvät halvemalla mutta ne harvemmin sijaitsevat juuri siinä aurinkorannan kupeessa tai muutenkaan niillä alueilla missä turisteja pyörii eniten.


[18:44 22.1.2009] J.H.
Eipä koko saarirypäleessä ole alkuperäisasukkaita kuin kourallinen. Paikallisten turistimyymälöiden kauppiaat tulevat mannerespanjasta lomakaudeksi ja häippäävät kotiin kun aika koittaa. Paikallinen hintataso tavaroiden osalta ei todellakaan ole kilpailukykyinen edes Suomen kanssa.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty