Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Elämässä ristiin rastiin -näyttely avattu.

[20:39 28.6.2007] m.k.
Varkauden kirjaston näyttelytilassa avataan 28.6.2007 klo 17 Elämässä ristiin rastiin -näyttely. Näyttely on avoinna yleisölle 29.6.-30.8.2007.

Elämässä ristiin rastiin -näyttely on äidin ja kolmen tyttären yhteisnäyttely.

Tekstiilisuunnittelija ja kymmenen lapsen äiti, Inkeri Kärkkäinen (synt.1954) tuo näyttelyyn tuoreita teoksiaan, sekä jo aikaisemmin näyttelyssä "Minä maanviljelijän tytär" esillä olleita töitä. Kärkkäinen asuu ja työskentelee Leppävirralla puolisonsa Paavon ja perheen nuorinpien lasten kanssa.

Tyttäristä vanhin, Maria (synt. 1980), käyttää taiteilijanimeä maria k . Hän asuu ja työskentelee Kuopiossa. Häneltä näytteillä on sekataidetta, valokuvia omista prosesseista, sekä perheestään.Pohjois-Savon taidetoimikunta myönsi hänelle apurahan näyttelyä varten keväällä 2007.

Anna Kärkkäinen (synt.1984), joka vaikuttaa myös toistaiseksi Kuopiossa, maalaa itseensä vahvasti vaikuttavista asioista, välittäen töissään kokemiaan tunteita. Hänen ilmaisutapansa on spontaani ja kokeileva.

Näyttelyn nuorin taiteilija on Meri Elina (synt. 2000), jolta on esillä kuluneen kevään aikana syntyneitä piirroksia ja maalauksia. Pikku Elina ilmaisee maalauksissa itseään paitsi kuvallisesti, myös tekstein.

Lämpimästi tervetuloa.

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty