Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Käyttekö lukemassa vain tuoreet näyttelyt ja parasta nyt -osion runot?

[10:16 29.6.2007] H.R.
Oletteko ahkeria Aukean selaajia ja lukijoita? Luetteko järjestelmällisesti kaikki Aukean runot vai tarkistatteko vain tuttujen runoilijoiden tuotokset?

Katsotteko vain päivän tuoreimmat ja parhaimmat runot?

Itse tunnustaudun laiskaksi. Luen vain tuorempia ja parhaimpia listoja. Mutta jos joku niiden ikkunoiden runoista ns. kolahtaa, niin käyn kyllä tarkastamassa runoilijan vanhempiakin näyttelyitä.


[11:47 29.6.2007] P.P.
Kaikki uudet tulee tarkistettua tietysti. Pisteitä sen sijaan en anna kovin usein, vielä vähemmän kommentteja. Kommentoin enemmän kuvataidetta.[11:51 29.6.2007] S.T.
Luen kaikki tekstit ainakin kertaalleen. :)


[14:53 29.6.2007] H.R.
Niin, olisi hyvä tietää moniko on oman runon käynyt lukemassa vaikka laskurista. Sitähän luulee, ettei kukaan ole lukenut, jos esim. vain kaksi henkilöä on antanut pisteitä.

Itse kyllä helpommin annan pisteitä, ja vain joskus kommentoin.


[15:35 29.6.2007] P.V.
Niin, kyllä sitä tulee luettua tai ainakin vilkaistua melkein kaikki runopuolen julkaisut. Aina ei jaksa keskittyä niin paljon että olisi sanottavaa. Kommentteja annan, pisteitä taas en ollenkaan. Ja usein on vielä niin, että on joitain suosikkikirjoittajia joita lukee tosi mielellään, mutta joiden teksteistä ei osaa sanoa muuta kuin "vau" ja "tämäkin kohta, upeaa". Siksi ei aina tule sanottua mitään, vaikka jumaloisi.


[20:25 29.6.2007] A.N.
Valehtelisin karkeasti, jos väittäisin lukevani läheskään kaikki kokoelmat. Itse asiassa proosapuolelta taitaa jäädä suurin osa lukematta. Mutta kaikki, mitä luen, myös kommentoin. Ennemmin tai myöhemmin. Se on periaate. Ja pisteet aina, poikkeuksetta. Ainoastaan muistorunoista olen joskus jättänyt antamatta pisteet, mutta joskus olen antanut niistäkin. Kuvataidetta ja valokuvia kommentoin selvästi enemmän. Se on hauskempaa, koska en ymmärrä siitä mitään :) Runoudesta sentään luulen ymmärtäväni. Toivoisin, että jos todella luetaan, niin sanottaisiin sitten vaikka edes se "vau" tai "upeaa", ikäänkuin käynnin merkiksi. Tarkoitan siis muita(kin) kokoelmia kuin omiani. On jotenkin miellyttävämpää perehtyä teoksiin, jotka ovat saaneet paljon kommentteja. Se lisää kiinnostusta, jos itse teos tuntuu raskaalta. Olen tämän jo toisaalla sanonutkin, mutta proosan lisäksi helpoiten minulta jäävät lukematta ulkoisesti samankaltaiset, pitkähköt runokokoelmat, kuin mitä itse teen.


[23:00 29.6.2007] N.K.
Luen niin paljon kuin ehdin. Nyt on jäänyt vähän vähemmälle kun oon töissä koko ajan, mutta vapaammalla kaikki. Uusimmasta lähtien.

Yleensä jätän kommenttia jos oon lukenut, mutta jos en vaan yksinkertaisesti keksi mitään sanomista (näin käy yllättävän usein) niin en sitten sano mitään.


[18:14 30.6.2007] V.R.
Päivittäin kun tarkastaa tilanteen niin tuoreet-lista riittää. Sieltä valikoin vain kiehtovimmat nimet ja jos nimen takaa löytyykin liian pitkä teksti, jääpi se lukematta. Proosa-juttuja luen ehkä yhden vuodessa... jos sen alku tempaa mukaan.

Jotkut kirjanmerkityt heput sitten tulee luettua kun on jaksamista vaikka olis viismetrinen kokoelma tekotaiteellista paskaa. (harvoinpa kyllä on - olenhan tarkka kirjanmerkeistäni!)


[00:08 1.7.2007] K.K.
Luen vähemmän kuin ehdin - laiskahan olen. Enemmän selailen ja takerrun niihin teksteihin, jotka herättävät kiinnostusta. Jokaisen teoksen pääsivulla melkein käyn - tosin olen monesti nopeasti sieltä takaisin.

Myönnän: olen täysin holtiton kommentoija. Kommentoin maanisissa putkissa silloin, kun sanat tulevat paremmin mieleeni. Joskus luen vaan laiskana ja näpyttelen numerot paikalleen. Parasta nyt -lista toki kiinnostaa, mutten pidä sitä mitenkään ehdottomana. Suosin myös tuttuja, koska niitä on mielenkiintoisempi ja jotenkin helpompi kommentoida - ja toki vastakommenttien toivossa. Toisaalta tykkään kommentoida tuntemattomien tekijöiden yksittäisiä teoksia. Aika jännää.


[19:52 1.7.2007] S.K.
Kannatan laskuria ehdottomasti.

Oma motivaatiokin täällä käymiseen lisääntyisi kun näkee että lukijoita ylipäätään on.


[03:16 4.7.2007] I.T.
Ajattelin itsekin ehdottaa laskuria, vieläpä samoilla perusteluilla.


[10:57 12.7.2007] J.M.
minä kyllä ainakin vilkaisen suurimpaa osaa teksteistä. Mitään kauhean järkevää sanottavaa mulla ei ole. Mutta jos jostain pidän, niin kerron ainakin sen.
Tuo laskuri ei olisi yhtään huono idea.
No ainakin joku on käynyt katsomassa tekstejäni, kun ykkösiä satelee aika äkkiä ja varmasti syystäkin. No on siellä muutama kommenttikin ja hyvä niin.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty