Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Laululyriikkakilpailut ja -koulutukset

[09:58 25.2.2009] S.K.
Tässä iltojen ratoksi väsättiin Mäkelän Karin kanssa Kilpailu- ja koulutuskalenterit tuonne Biisinurkkaan, kun havaitsimme että alan "virallisten toimijoiden" kalentereista puuttui rutkasti tulevia tapahtumia.

Eli jos täällä Aukeassa on muitakin "rytmirunoilijoita" kuin minä niin käykää tsekkaamassa vuoden seuraavat koitokset. Päästään ehkä kilpailemaan samoista pysteistä (eli haastetta pukkaa) ;)

Sahaan tässä nyt omaa jalkaani poikki, mutta mm. Rocklyriikka 2009 - kilpailuun saa osallistua halutessaan myös pelkällä tekstillä!


Ai niin... Ne linkit:

Kilpailunurkka:
http://www.biisinurkka.com/index.php?option=com_content&view=article&id=85&Itemid=94

Kurssinurkka:
https://www.biisinurkka.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=92

...ja jos tiedätte vielä muita biisintekoon/sanoittamiseen liittyviä kilpailuja/kursseja mitä tuolla ei vielä ole, niin ilmoittakaa niistä tuonne. Se onnistuu ilman kirjautumistakin.


[18:28 25.2.2009] M.A.
Hyvä Samuli! Hienoa toimintaa. Jos haluat mainostaa noita sivuja Teonsanan blogissa, laita minulle jonkinlainen tiedote/mainos tuosta, niin julkaisen sen sielläkin. ;)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty