Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Haku Nuori Kulttuuri 2009 -tapahtumaan on käynnissä!

[10:14 20.3.2009] V.K.
Nuori Kulttuuri -tapahtuma on suunnattu nuorille, jotka tahtovat kehittää omaa taiteellista ilmaisuaan tai etsivät sitä vielä. Tapahtuma antaa mahdollisuuden tutustua alan muihin harrastajiin ja ottaa uudella tavalla kontaktia lajiinsa. Osallistumisoikeus on 1989-1995 syntyneillä harrastajilla, mukaan lukien alan toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevat. Osallistua eivät saa alan ammattilaiset, alan tutkinnon suorittaneet tai alan korkeakouluissa opiskelevat.

Valtakunnallinen Nuori Kulttuuri 2009 -syystapahtuma järjestetään 6.-8.11.2009 Kulttuurikeskus Villa Artussa Hyvinkäällä.
Tapahtuman lajeina ovat kirjallisuus, puheilmaisu, sarjakuva ja valokuva. Nuoren Voiman Liitto vastaa kirjallisuuden ja puheilmaisun lajien järjestämisestä. Lasten ja nuorten taidekeskus järjestää sarjakuvan ja valokuvan Nuori Kulttuuri -lajikatselmuksen.

Tapahtumaan pääsee osallistumaan arviointiraadille lähetettävän ennakkotyön perusteella (työt tulee toimittaa 17.4.2009 mennessä). Tapahtuma on kaksikielinen, eli myös ennakkotehtävän voi kirjoittaa joko suomeksi tai ruotsiksi. Lisätietoja osoitteesta: http://www.nuorikulttuuri.fi/ tai http://www.nuorenvoimanliitto.fi/nuorikulttuuri2009.htm


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty