Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Vetoomus

[22:50 29.6.2007] L.T.
Hei kamut,

ehdin jo innostua kun uusi Aukea avattiin - hauskaa päästä taas katselemaan toisten ottamia kuvia ja keskustelemaan alaan liittyvistä asiosta... Tai osaltani ainakin seuraamaan keskustelua.

No, johan tämä onkin ollut pystyssä kohta pari kuukautta, ja kiinnostus sivujen seuraamiseen on lopahtanut... Syyt eivät liity kuviin tai niiden tasoon, vaan lähinnä kommentoinnista ym käytävään riitaisaan keskusteluun. Keskustelut käydään mielestäni nyt ihan eri aiheista kun pitäisi. On tietysti hyvä jutella toimintatavoista ym, mutta nyt on niin paljon riidan haastamista ja ikävää piikittelyä mukana, ettei sitä ole enää ollenkaan mukava lukea.

Voitaisiinko jotenkin kaikki yhteisesti yrittää pitää aukean keskustelut asialinjalla ja edes jotenkin positiivinen henki yllä. Oltaisiin iloisia että tämä sivusto saatiin taas käyttöön. Ainahan voidaan olla eri mieltä asioista, mutta jospa voitaisiin nekin asiat ilmaista vähemmän voimakkaasti, ei tarvitsis riidellä... Veikkaankin etten ole yksin ajatuksineni.

Eipä mulla muuta :) Rauhallista ja lämpöstä kesää kaikille.


[22:54 29.6.2007] T.R.
Lieneekö noissa keskusteluissa haittaa?
Eihän niitä ole pakko mennä lukemaan. Minusta ne ovat Aukean viihdyttävintä antia, ihan kuin saippuasarjoja seuraisi. Ei tarvitse ajatella ja saa nauraa sekä pyöritellä päätään.

ps. Onneksi silloin tällöin joku kuva taikka maalauskin saa viihtymään....


[00:43 30.6.2007] J.M.
Joo, riitapukareita löytyy aina. Tympeää se on - itse paljon täällä väitelleenä ja tapelleena voin sanoo ihan suoraan.

Mutta mielestäni kuvien kommentointi on jonku verran kypsyny entisestä aukeasta. Sehän se tärkeintä on. En tiiä oonko ainut, joka on sellasta huomannut?


[00:54 30.6.2007] Juha Saransalmi

Allekirjoitan Lauran hyvän vetoomuksen.[06:47 30.6.2007] J.H.
Sopii minullekkin Lauran vetoous. Mutta jos räväkkyyttä ei keskusteluista löydy, ei niitä myöskään kukaan jaksa lukea. Ylilyönneistä tulee se oma jännitteensä.[09:36 30.6.2007] E.M.
Pitää vain osata suodattaa ne negatiiviset kommentit, tietysti jos ne osuu omalle kohdalle niin onhan se vaikeaa. Mutta kyllä se pitää osata sanoa asia asiallisesti sanottavansa, kuitenkin onhan se pieni suola kun tulee teräviä keskusteluja. On niillä oma paikkansa hyvässä keskustelussa, kuitenkaan se ei tarkoita sitä että kaikkien pitää ruveta siihen. Tärkeintä on olla oma itsensä ja kirjoittaa ne omat ajatuksensa.

Myönnetään etten ole seurannut suuremmin keskusteluja täällä, kuvia olen vain katsellut joten on voinut nuo negatiiviset kommentoinnit jäädä näkemättä. Tietysti osuuhan välillä niitä turhia teknisiin asioihin liittyviä viestejä silmään, jotka hiukan huvittaa välillä.. :-)


[10:39 30.6.2007] BLLE
Vetoomus:

Keskittykää kuviin enemmän ja internet-keskusteluun vähemmän.

Keskittykää vähemmän siihen, tuleeko kehuja vai haukkuja, ykkösiä vai vitosia ja lukekaa vaikka niitä kirjoja ja miettikää niitä kuvia. Jos niitä nettiin laittaa arvioitavaksi, kannattais yrittää saada jotain mielenkiintoisuutta niihin.

Mulla on käynyt samoin, ei jaksa kuvia niin tarkasti enää seurata, tosin pikkukuvatkin auttaa siihen, että ei tarvitse jokaista kuvaa avata. Syy on kuitenkin lähinnä kuvat, eikä kommentit. Ei mua kiinnosta kinaako sielä pari internetin velhoa vai ei.
Eipä noita kovaa tahtia ole hetkeen tullutkaan esille...


[11:29 30.6.2007] Juha Saransalmi

"Eipä noita kovaa tahtia ole hetkeen tullutkaan esille..."

Jospa ne monistetut tunnukset on nyt poistettu, niin ei ole enää ketään, joka lähettäisi niitä kuvia ;)[11:51 30.6.2007] P.H.
Juha- tuo sama kävi itselläkin mielessä, kun olen nyt seurannut tuota hiljaisuutta kuvien esilletulossa, tai sitten se on tämä, että kaikki ovat lomilla jossain:)
Mutta jos on näin hiljaista, niin kolme viikkoa kuvien julkaisuväliin olisi parempi kuin tuo kuukausi, mikä nyt on voimassa, tuntuu niin pitkälle ajalle;(


[11:53 30.6.2007] BLLE
Voihan niitä muuallakin julkaista, ei koskaan kannata jumittua mihinkään "sisäpiiriin".

Kannattaa myös katsella niitä kuvia muualtakin kun aukea.netistä tms. harrastelijafoorumeilta...


[11:57 30.6.2007] J.H.
Kylläpä alkaa taas ryysis viikon kuluessa. Kesäkuun alussa tuli kuvia siihen tahtiin että huh huh! Näyttäs siltä että menee jonkun aikaa ennen kuin tasaantuu kuvien julkaisu.

Nyt varmaankin vaikuttaa tuo lomakausi. Saattaapa myös tasata kuvien lisäämistä eri aikoihin. No nähtäväksi jää!


[14:25 30.6.2007] BLLE
Se oli sitä uutuudenviehätystä :)


[11:43 2.7.2007] tee
Kaikki halukkaat ovat kuvansa jo laittaneet ja ovat kuukauden pannassa toistaiseksi. Jepjep. Itsekin.


[22:30 3.7.2007] Helena Sydänmetsä
Ihan sama vaikka vähän riidellään, kunhan ne mielipiteet ei vaikuta kuvien kommentoimiseen ja pisteytykseen! :) muutoin kyllä laura rulez vai miten se sanotaan..


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty