Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Pääsykokeista, osa 325457

[16:32 25.5.2009] A.N.
Vamaan tällanen keskustelu ollut vuodesta toiseen täällä, mutta alointanpa silti uuden kun se nyt niin paljon koskettaa! Eli meitsillä nyt edessä Metropolian graaf. suunnittelun kokeet ja sen jälkeen Tamkin kuvataidelinjan kokeet. Siis te joilla on kokemusta kyseisistä/joistain muista kouluista ja niiden kokeista, olkaa niin kivoja ja kertokaa vähän meiningeistä noina tuomiollisina päivinä. Minkälaisia tehtäviä, mitä kyselty haastatteluissa? Ja saapi mielellään osallistua keskusteluun myös ne, joilla sama rumba edessä. :)


[10:56 2.7.2009] J.R.
Kävin aikoinaan erään toisen korkeakoulun graafisen suunnittelun 2-päiväisissä pääsykokeissa (olisin päässyt jopa sisäänkin, mutta valitsin sitten kuitenkin kirjoittamisen). Minusta siellä ainakin oli tosi kivoja ja aika monipuolisia tehtäviä ja hyvin aikaa niiden tekemiseen. Jotain julistetta muistaakseni piti suunnitella, logoa ja sen semmoista. Eri tehtävissä oli aika erilaisia välineitä käytössä eli monipuolisuus kunniaan. Ja kokonaisuuksien hahmottaminen suunnittelussa.

Haastattelu taas oli mun mielestä aika tyly. Kai ne jotenkin yritti saada ihmisiä "hajoamaan" siinä paineen alla. Tai ainakin mulle pommitettiin kauheesti uudestaan ja uudestaan sitä, että miks ihmeessä mä haluan graafikoksi tai kuvittelen että olisin sopiva siihen työhön ja mitä ***ttiä mä siellä pääsykokeissa teen jne. Kai sekin vaikutti, että olin hakenut myös muualle ja halusivat varmistaa että oon tosissaan tjt.

Mutta kokonaisuutena oli tosi kiva kokemus ja menisin uudelleenkin, jos olisi mitään syytä :) Mä oon kyllä ehkä vähän perverssi, kun tykkäsin myös nykyisen opiskelupaikkani pääsykokeista.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty