Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Sigma 50mm f1.4

[09:36 27.5.2009] P.K.
Onko aukealaisilla kokemusta ko. linssistä? Arvostelut vihjaavat, että se päihittää Canonin vastaavan ja budjettikin voisi venyä sen verran, että satsaa sen muutaman kympin enemmän tuohon linssiin.

Kiinteäpolttoiset ovat muutenkin uusi tuttavuus, mitä kriittistä pitää ottaa huomioon ostoa tehdessä? Ja tähän sitten ei tarvita viisasteluja siitä, että "osta Canonin 85/f1.2". Ei oo varaa, joten pitäydytään otsikon aiheessa :)

Kiitokset jo etukäteen avusta.


[10:09 27.5.2009] M.A.
Itse hommasin lasin noin kuukausi sitten eikä ole mitään negatiivista sanottavaa. Nopea, äänetön tarkennus. Todella kaunis bokeh. Terävä piirto myös reunoilta. Vastavalosuoja mukana. Ehkä painava kokoisekseen mutta sitäkin tukevampi lasi. Suosittelen lämpimästi.


[13:55 27.5.2009] Heikki Virtanen
Oma saapui eilen, tarkensi pieleen, mutta rungosta pystyi säätämään kohdilleen.
Hyvä linssi kuitenkin.


[15:14 27.5.2009] P.K.
miten ton pieleentarkennuksen saa korjattua kotikonstein? Ilmeisesti Canonin runko ei aina juttele Sigmojen kanssa ihan täydellisesti, joten pitääkö runko kantaa huoltoon vai voiko jotain tehdä itsekin?


[16:27 27.5.2009] Heikki Virtanen
Riippuu rungosta onko siinä objektiivien hienosäätöä. Jos rungossa ei säätömahdollisuutta ole, niin sitten pitää lähettää huoltoon. Takuun ollessa voimassa lysti on ilmaista.


[17:39 2.6.2009] P.K.
Kävin hakemassa ja täytyy myöntää, että elämä on taas parempaa :) Rajala-camerassa on hyvä tarjous ko. linssistä (kansainvälisesti varsin vertailukelpoinen hinta) ja kuvanlaatu hyppii oikein silmille. Tätä on lähes pakko kehua, kun harppaus henkilökuvauksen kuvanlaadussa otti ison askeleen eteenpäin.

Runkoakaan (450D) ei pitänyt säätää, joten linssi kiinni ja kuvaamaan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty