Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Uusi päivitys ja kirjallisuus

[02:11 19.6.2009] K.K.
Päivitys muutti Aukeaa. Elän kirjallisuuden puolella, ja uudet päivitykset mielestäni tekivät lajeista korkeamman, siis toki kirjallisuuden, sekavaksi viidakoksi. Olen ollut Aukeassa vitun monta vuotta, enkä enää osaa poimia kokoelmaani esille. Taas bugeja vai jotain helvetin uudistuksia?

Terv. sanoja ei voi päivittää


[09:22 19.6.2009] S.L.
Kokoelmakirjoituksesta ei pääse seuraavaan ilman ylimääräisiä ponnistuksia. Liikka on aina ollut tyhmää


[10:50 19.6.2009] Ylläpito
Uudistuksen myötä on voinut tulla ongelmia, jotka pyritään korjaamaan hyvinkin nopeasti sitä mukaan kun niitä löytyy. Joten jos löydät jotain epäkohtia, niistä kannattaa lähettää palautetta palautelomakkeella, kertoen yksityiskohtaisesti millä sivulla ongelma ilmenee.


[19:24 19.6.2009] P.P.
Alussa sivusto oli sekaisin, koska osa tuli selaimen välimuistista. Shift+reload auttaa (firefoxissa se lataa sivuston uudestaan).[22:34 21.6.2009] J.M.
Omien sivujen kautta jättämien kommmenttien selailu on kyllä loistava uudistus. Siihen kun vielä saisi selauspalkin sivun reunaan. Kertyy noita kommentteja niin paljon, ettei välttämättä huomaa jokaista.
Tämän olisi kyllä voinnut pistää sinne palautalomakkeeseen.


[01:38 27.6.2009] K.K.
Unohdetaan tuo oma känniangstailu, systeemin vika korjattiin hyvin äkkiä, sekoitus kai kellonaikojen ja päivien kanssa. Mutta suurimpaan ongelmaan: Parasta nyt -lista vaatii aivan liikaa ääniä ja hylkii laajempia kokoelmia, näin kesän hiljaisempana kautena se jopa ironisoi itsenään laittamalla listalle kaikki eniten huomioituimmat työt. Listan tarkoitus oli joskus eri. Mielestäni tähän on reagoitava välittömästi. HILUHOI!?


[12:11 27.6.2009] M.A.
Palautteet tekniikkapuolelle palautelomakkeella. Tätä kautta tieto ongelmista ei välttämättä kulkeudu oikealle ihmiselle, ja me kirjallisuuspuolen ylläpitotyypit emme teknisille ongelmille mitään voi.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty