Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mikä olisi hyvä opas kuvankäsittelyyn?

[00:58 23.6.2009] J.P.
Mikä kirja olisi riittävän laaja mutta helppolukuinen kuvankäsittelyn perusteisiin? Tai nettisivusto. Jotta kuvista voisi editoida esim tämän näköisiä:

tfiz

Kaveri osaa shopata selkeästi aika hyvin.


[14:04 24.6.2009] M.W.
Linkin kuvat ovat HDR kuvia, kaiva googlella HDR software ja ala kokeilemaan. Tutustu myös ohjelmasi ohjetiedostoon. Tarvitset useamman kuvan samasta paikasta eri valotuksilla. Siitä sitten kokeilemaan Mielestäni paras tulos tulee kun tekniikka ei näy lopputuloksessa.


[19:15 10.10.2009] M.S.
Itselläni on Photoshop CS2 ja ostin docendon kirjan jonka nimi on photoshop valokuvaajille. Siellä kerrotaan paljon eri tavoista muokata kuvia. Docendon sivuilta kannattaa katsoa. Itse olen sen kirjoja pitänyt parhaina .

http://www.docendo.fi/


[20:25 10.10.2009] R.V.
Minua pitais varmaan jonkun kadesta pitaen opastaa tuohon HDR-maailmaan. Ohjesivustoja on kylla annettu kayttamalleni ohjelmalle, mutta olen kai niin luupaa/blondi, etten ole saanut ainoatakaan HDR-tekeletta.

Asioita sisaistaakseni pidan kirjaa parempana kuin nettisivua - tai sitten se nettisivu pitaa tulostaa. Niinku kuvankasittelyynkin kai tarttisin...


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty