Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

atk-asialla läksin kirjoitteleen

[00:29 2.7.2009] J.M.
varmaan tätä täällä ennenkin ehdoteltu:

voisiko käyttäjien sivut saada personoiduiksi - www.aukea.net/etunimisukunimi tms? toimisi nettisivujen tai digitaalisen portfolion kaltaisena pakettina paremien puutteessa monelle. tämä saattaisi houkutella uusia käyttäjiä kanssa.

vaihtoehtoisesti voisi sitten tälläisen setin, vaikka jollain laajemmilla ominaisuuksilla, saada korvausta vastaan?

suomen kuvataide tarvitsee myspacen, että maalaustaiteesta tulee uusi rock´n´roll, viimein.


[12:54 2.7.2009] Ylläpito
Kyseinen toiminnallisuus on sillä listalla johon on listattu kaikki mahdollisesti tulossa olevat uudet toiminnallisuudet.

Tällä hetkellä kuitenkin Aukean rahoitus ja tekijät ovat vähissä, joten kaikenlainen uudistaminen joudutaan pitämään minimissään. Aukea on yksityisrahoitteinen ja vapaaehtoisvoimin toimiva sivusto, joten ei ole mahdollista eikä haluttua tehdä sivustosta käyttäjilleen maksullista. Mikäli haluaa avustaa Aukean kehityksessä rahallisesti tai ajallisesti voi ottaa yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.


[16:56 7.7.2009] H.H.
Tuossa Manéruksen ideassa käyttäjien sivuston etusivuosoitteessa on kyllä todella hyvä ajatus taustalla. Kannatan lämpimästi. Taiteen tuottajat, kustantajat yms. voisi löytää tuolla lailla eri tekijöitä täältä helpommin ja sitten alkaa ehdottelemaan yhteistyötä. Mitä mieltä muut ovat?


[02:25 12.7.2009] S.H.
"vaihtoehtoisesti voisi sitten tälläisen setin, vaikka jollain laajemmilla ominaisuuksilla, saada korvausta vastaan?" - "rahoitus ja tekijät ovat vähissä"

Mielestäni idea on hyvä -vaikka kuumehoureissani täältä kirjoittelenkin. Itse en henk. koht. tuollaista tarvitsisi niin välttämättä, mutta on todennäköisesti sellaisia, jotka sitä arvostaisivat ja voisivat maksaakin siitä jonkun summan. Kun kerran raha on vähissä, niin siitä saisi mielestäni oivan lisäpalvelun sellaisille, joille on siitä hyötyä ja jotka siitä ovat valmiita maksamaan. Pekka peruskäyttäjäkin pysyisi tyytyväisenä kun Aukea muuten olisi kuitenkin ilmainen.


[18:03 20.7.2009] T
Kannustaisin perustamaan esim. ilmaisen Flickr-sivuston. Aukeassa tulee niin paljon asiatonta kommenttia, jota ei välttämättä mukava sitten esitellä, jos haluaa käyttää Aukeaa esim. työnhakuan välineenä. Lisäksi Aukean ulkoasu on aika amatöörimainen.


[16:14 21.7.2009] O.K
Aukean ulkoasussa ei mielestäni ole mitään vikaa. Ne ovat selkeät ja hyvin toimivat ja sivuilla on helppo navigoida ja jokainen taatusti löytää etsimänsä.

Tykkään tuosta Jannen ideasta. Monella ei ole ollut kykyjä tai mahdollisuuksia tehdä omia kotisivuja.
Luulisinpa että palvelimelle saattaisi tulla kapasiteettiongelmia jos jokainen "etunimisukunimi" saisi itse lisätä sivuunsa aineistoa. Kävisiköhän niin?


[02:55 25.7.2009] E.P.
Jees idea.

Deviantart julkaisi juuri ominaisuuden luoda oma, ilmainen portfoliosivusto, jota voi käyttää töiden esittelyyn ilman hassuja kommentteja ja blogimerkintöjä sun muita. Suomenkielinen vastaava ei olisi pahitteeksi laisinkaan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty