Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Saimaan runokiertue IV

[12:40 9.7.2009] J.R.

Saimaan runokiertue on kokonaisvaltainen ilmiö johon kuuluu purjehtiminen, poikkitaiteelliset/tieteelliset runosirkusmusiikkiesitykset sekä koko vuoden aikana kertynyt metafyysinen lataus.

Ensimmäinen Saimaan runokiertue järjestettiin vuonna 2006. Kokoonpanoon kuuluvat runoilijat Juha Rautio sekä Samuli Laurikainen. Tänä vuonna järjestettävälle neljännelle kiertueelle mukaan lähtevät ensimmäistä kertaa myös Agit-cirkin jonglöörirunoilijat Sakari Männistö ja Miika Nuutinen. Edellisinä vuosina Runokiertue on käynyt Kuopiossa, Joensuussa, Savonrannalla, Oravissa, Puumalassa, Imatralla, Lappeenrannassa sekä lukuisissa laitureissa, saarissa ja luodoilla.

Runokiertue on Tuulten akatemia, se on niin kovaa vauhtia pitkin Saimaata, ettei liskot pysy perässä, se on kampakeraamista poljentoa ja sanan alkemiaa, toistaiseksi laillista sirkusta, ihmiskokeita ja tulevia perinnelajeja. Se on elämäntapa ja loma helvetistä.

AIKATAULU

Koska purjeveneellä eteneminen riippuu tuulista ja tuurista, aikatauluihin voi tulla muutoksia. Alustava aikataulu on kuitenkin allaoleva:

11.7. Savonlinna
12.7 Savonlinna-Oravi
13.7 Enonkoski
14.7 Savonranta
15.7 Rääkkylä
16-18.7 Joensuu

Kiertuetta voi seurata myös blogista:
www.runokiertue.net

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty