Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ykköstelyn rajoittaminen

Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  [12:35 23.3.2010] J.R.
Kannatetaan sinäänsä, mutta käytännössä tuskin toimii, aiheuttaa toisten kohdalla sen kostoreaktion, kun tämä touhu ei kaikkien kohdalla rehellisesti näillä sivuilla toimi.Ehkä jotain ideaa saattaisi olla, ettei silloin voisi pisteyttää kun oma työ on esillä, jotenkin vaikuttaa siltä että käydään antamassa niitä kakkosia toisten töille tahallaan, jotta se oma työ nousisi paremmalle sioitukselle


[22:40 28.3.2010] S.M.
pisteet ovat todella toisarvoisia. kommentit antavat jonkinluontoista inhimillisen kanssakäymisen ja ajatusten vaihdon tuntua. jätetään noi helkutin pisteet.
p.s. kommentit ovat AINA ilon aihe, mihin suuntaan ne sitten näyttävätkin!


[12:32 29.3.2010] J.R.
Olen kyllä samaa mieltä Sirpan kanssa, kommentit ovat aina ilon aihe, kun ne ovat asiallisia, riippumatta siitä kehutaanko työtä, vai huomautetaanko jostakin asiasta. Harrastelioitahan me suurin osa täällä kuitenkin ollaan, vaikka sitten vakavamminkin, pääasia että on edes jokin paikka jossa tuoda töitänsä esille, ne on aika kalliita nuo maksulliset galleriasivut.Joka tapauksessa joskus vain harmittaa kun katselee toisten todella hienoja töitä, ja sinne on joku häirikkö käynyt vitt... ykkösen täräyttämässä.


[13:54 13.4.2010] A.N.
Kelailin viimeisten 2,5 vuoden aikana tänne postittamiani töitä ja niiden pisteitä ja keskiarvoja ja huomasin että aivan helkkarin rehellisesti ja hyvin on pisteytetty! Että kiitos vain siitä. Pisteytyksen juju tulee esiin nimenomaan sitä kautta että jos joku postittaa aukeaan satoja töitä ja saa jokaiseen kohtuupaljon kommentteja niin niitä voi hyvin vertailla keskenään ja siitä on jopa hyötyäkin. Ja kommentitkin tukee hyvin pisteitä, nää pitää vaan hahmottaa kokonaisuutena.

Se että jos jää nuijaamaan vertailuun muiden taiteilijoiden kanssa niin eihän siitä tule hevon herttaista. Toki sitäkin voi leikkimielellä tehdä ja ajoittain voipi olla hetkejä jolloin aukean listat näyttää jokaisen mielestä olevan kohdallaan vaikka sitten tuleekin taas "epäoikeudenmukaisuuden" aaltoja mut sellaista on elämä ja voihan se olla vähän niinkin että aukeassa pääsee sitten purkamaan tuskaansa ja valittamaan jos elämässä muuten mättää jokin niin se on sitten vaikea pukea sanoiksi, mutta täällä on helpompi tilittää kokemaansa aukea-nöyryytystä, koska se on kumminkin viime kädessä leikkiä.


[01:13 25.4.2010] J.L.
Onhan tuo arvostelusysteemi sinällään perseestä, että ihmiset tuntuvat antavan huonoja arvosanoja siksi että kuva ei ole hyvä. Sehän ei välttämättä myöskään tarkoita sitä että se on huono. Jollei noin yksinkertaista pistesysteemiä tajua niin ehkä olisi paras jättää kokonaan antamatta niitä pisteitä. Ehkä riittäisi sellainen Facebookista tuttu "tykkään" -arvostelu. Siinä tosiaan voi jättää sitten klikkaamatta jos ei tykkää.

Aloittajan kanssa olen kyllä eri mielt siitä millä perustein kuvia pitäisi arvioida. Sehän on täysin perseestä jos koettaa arvostella "objektiivisesti teknistä laatua" - usein kun sillä teknisellä laadulla ei ole mitään tekemistä taiteen kanssa.

Miettikää vaikka ruuan arviointia. Ette kai arvioisi että ravintolan kanapasta oli ihan paskaa, siksi koska itse ette pidä kanasta.

Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty