Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Voiko tuo olla totta???

[17:14 1.7.2007] Ihmettelevä Elias
"Lähiaikoina tullaan tekemään perusteellinen skannaus kuukauden tapahtumista, jonka jälkeen poistetaan kaikki sellaiset tunnukset joissa yksittäinen henkilö on käyttänyt montaa eri tunnusta manipuloidakseen omien töiden pisteitä tai systemaattisesti huonontaakseen muiden pisteitä."
Huomasin tuossa Aukean etusivulla tällaisenkin ilmoituksen.
Onko tosiaan meidän joukossa noinkin lapsellisia ja paskamaisia taiteilijoita??
Se oikeastaan selittääkin monien taiteilijoiden saaman yht'äkkisen ykkösryöpyn. Mielestäni tuollaiseen pitääkin puuttua ja ehdotan vielä että nuo IP:t julkistettaisiin.


[18:04 1.7.2007] apina
Hieno homma, että ei kattella tollasta toimintaa. Tietenkin, oishan se kiva ku kaikilla sivupersoonillakin sais olla oma tunnus :D


[22:45 1.7.2007] L.B.
Hyvä homma, kunhan muistetaan ottaa huomioon, että perheestä useammalla saattaa olla tunnus Aukeaan.


[23:10 1.7.2007] T.I.
Aivan, ja Itäniemiäkin täällä on muutama (mikä on ihmejuttu koska nimi on aika harvinainen). Kyseessä ei ole vilppiyritys :D


[23:52 1.7.2007] Ihmettelevä Elias
Kyllä ylläpitäjä varmaan huomaa milloin ykköstely on tarkoituksellista. Minä kyllä kannatan tuota ihan kybällä.


[14:32 2.7.2007] mitäs mieltä tästä olisitte?
Senpä vuoksi menkää ihmeessä laittamaan syntymäaikanne tuonne omiin tietoihinne,jos ei se siellä vielä ole,niin voivat sen perusteella ylläpidossa sitten tutkia kuka on oikealla nimellä ja kuka ei.

Yksi hyvä esimerkki tällaisesta asiasta:

Minulle kerran aikoinaan tuli kummallinen kirje yhdestä virastosta,jossa luulivat minua joksikin toiseksi henkilöksi,jota olivat jo pitkään etsineet erään asian vuoksi, ja nyt huolimattomasti asioita tutkittuaan sitten nimeni jostain tiedostoista löydettyään luulivat sitten tämän henkilön viimein löytäneensä ja pistivät postia minulle tulemaan,mutta kun otin sitten kyseiseen virastoon asiasta mitään tietämättömänä vähän hämmästellen yhteyttä, niin siinä vaiheessa hekin vasta huomasivat, että syntymäaikani olikin kokonaan toinen, kuin tällä henkilöllä,joksi minua ensin olivat saman nimen perusteella luulleet ja asia sitten selvisi sillä tavalla.Harva saman niminen ihminen kun kuitenkaan ihan juuri samana päivänä on sentään sattunut syntymään,joten se on hyvä tapa erotella akanat jyvistä,kuten sanonta kuuluu.

Tällaisen väärinkäytön estämiseksi oikeastaan ylläpidon kannattaisikin vaatia jokaisen aukeaan liittyjän syntymäajan pakollisesti mainittavaksi tuonne tietoihin,jos tänne töittensä kanssa mukaan leikkiin ylipäätään haluaa lähteä,jossa se luonnollisesti tietysti jäisi kuitenkin edelleen vain ylläpidon tietoon, aukeaan liittyjän niin halutessa.


[16:17 12.7.2007] A.R.
Miten ihmeessä se syntymäaika toimisi varmistuskeinona?

Jos nyt joku haluaa oikeasti käyttää tunnusta väärin, syntymäajan vetäminen hihasta ei liene ylivertainen ongelma.


[17:50 12.7.2007] Elias
Kannatan edelleenkin koneen ip:n seuraamista, ylläpitäjillähän on tuo mahdollisuus.


[22:27 14.7.2007] M.K.
"Kannatan edelleenkin koneen ip:n seuraamista"

Hyvä idea, mutta joillekin siitä olisi enemmän surua kuin iloa. Oma IP nimittäin vaihtuu jatkuvasti kiitos "loistavan" palveluntarjoajan.


[13:17 15.7.2007] Elias
Joop, sinä kuulutkin niihin harvoihin joilla se vaihtuu.


[00:15 7.8.2007] L.P.
Mutta tuon IP:n vaihtumisen lisäksi täytyy muistaa myös se, että osa käyttäjistä voi käyttää Aukeaa myös muualla kuin kotonaan - ja esimerkiksi samassa kirjastossa tai koulussa voi olla useita Aukean käyttäjiä. Joten useammalla henkilöllä voi olla sama IP, ja samalla henkilöllä voi olla useita IP:itä, vaikka olisikin käytössä vain yksi tunnus per naama.


[09:34 7.8.2007] Niin tai..
..Saman työpaikan verkossa voi olla useampikin Aukealainen. Tiedän sen kokemuksesta.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty