Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

heipä hei sitten Aukea

[14:06 14.8.2009] K.S.
Meiksi lentää muihin puuhiin. Pitäkää lippu korkeella ja tähdätkää aina ylemmäs. Muuta neuvoa en osaa antaa, kuin että tehkää aina sitä mitä rakastatte eniten :)

6 vuotta opetti paljon ja koin kaikkea mukavaa täällä ihanien ihmisten kesken. Mut nyt on aika poistua kun iso maailma kutsuu.

Heitän tämän ilmoituksen parin päivän varoajalla et jotain vielä ehdin pölistä ja kommentoida, etten ihan kylmästi irtoa. Toivon ettei kovin monelle jäänyt hirveitä traumoja musta, vaan onnistuin auttelemaan ja olemaan rakentava palautteessani. Joskushan sitä tuli mokailtuakin ja töksäyteltyä, mutta se on asia johon en jälkikäteen voi kuin pyytää anteeksi mikäli sellainen on pahoittanut jonkun mielen pahasti.
Taiteilijuus on persoonallisuutta persoonattomien maailmassa, muistakaa se. Ilman sitä olemme vain harmaata massaa. Aukeasta voi tulla suuria tekijöitä ja on jo tullutkin, joten älkää ikinä menettäkö toivoanne ja uskoa itseenne ja olkaa tukena toisillenne.


Heippa!

-Kirsi


[14:34 14.8.2009] P.P.
On kai siellä isossakin maailmassa nettiyhteys? Turhan lopulliselta kuulostaa! Tulet varmasti takaisin.


[14:49 14.8.2009] Lämpimät kiitokset sinulle Kirsi!
Hei vaan Kirsi ja lämmin kiitos sinulle siitä pitkästä ajasta, minkä meille aukealaisille jaksoit ja kerkisit ilona olemaan tuon niin rehellisen ja muutenkin mukavan persoonasi,kuin myös mahtavien töidesi kanssa,joita jään lähtösi jälkeen kaipaamaan, kuten varmasti muutkin aukealaiset myös!

Mutta kuten sanoit,että maailma kutsuu ja aina sitä on eteenpäin vaan mentävä, kun hyvät mahdollisuudet siihen varsinkin avautuvat ja niinhän se muutenkin on,että kaikki kestää aina vaan aikansa eikä saa jäädä paikoilleen polkemaan, vaan on otettava mahdollisuuksista kiinni ja siirryttävä aina jossain vaiheessa seuraavaan elämänvaiheeseen,kun nuo mahdollisuudet siihen tosiaankin varsinkin avautuvat,joten toivotan sinulle nyt vain oikein paljon menestystä ja onnea elämässäsi minne nyt sitten menetkin ja kiitän vielä kerran lämpimästi paljon kaikesta ja toivottavasti saamme vielä joskus kuulla sinusta kuitenkin vielä!Koirallesi paljon terveisiä rapsutusten ja silitysten muodossa myös![02:51 15.8.2009] O.H.
Mitäs tämä tällainen, avaruuteenko sitä lennetään? No, miten vain, kiitos itsellesi ja hyvää matkaa, minne sitten ikinä oletkin menossa. :)


[16:14 15.8.2009] J.T.
Heiheii


[16:58 15.8.2009] K.G.
Kiitos ja valoisaa tulevaisuutta.

ps. comeback ois kiva.


[20:08 15.8.2009] K.S.
kiitos teille. Vilkuillaan :)


[23:35 16.8.2009] H.H.
Onnea valitsemallasi tiellä ja hyvää jatkoa.


[11:46 18.8.2009] T.T.
Heipä hei Kirsi.


[18:57 18.8.2009] Tom Pesch
Heh.


[20:36 18.8.2009] Iida Ihmettelijä
Eikö täs oo jotain kornia?
Veikkaan että kirjoitti itse ton nimettömän tekstinki..? :D


[01:14 19.8.2009] T.M.
Ei Ida hyvä, kyllä sen nimettömän tekstin kirjoittaja olin minä vaan, eikä suinkaan Kirsi.
Minä olin aikoinani Aukeassa ahkerasti mukana myös,mutta sitten minulle tuli jossain vaiheessa vain jonkinlainen väsymys vähän kaikkeen,joka ei kuitenkaan millään lailla silti johtunut Aukeasta, tai siellä olevista ihmisistä, vaan ihan vain omista asioistani ja sitten en ole viime aikoina tullut olleeksi täällä mukana enää pitkään aikaan, vaikka joskus lupailin palatakin,mutta en vaan ole saanut itsestäni vielä niin paljon kuitenkaan aikaseksi,jonka vuoksi en sitten ole viitsinyt esiintyä enää edes omalla nimellänikään, kun en ole kerran mukana muutenkaan kunnolla jaksanut nyt sitten olla,vaikka aina välillä kyllä muuten käyn silti edelleenkin täällä töitänne kyllä katselemassa ja ihastelemassa, ja sen vuoksi päätin sitten kirjoittaa tuon tekstini Kirsillekin nimettömänä vain,mutta nyt,kun sinä Ida luulit,että Kirsi olisi itse tuon tekstin kirjoittanut,niin nyt minun oli ihan pakko sitten tulla kuitenkin esille korjaamaan tuo asia ja kertoa miten asian laita oikeasti on, etten tuolla nimettömällä tekstilläni saisi suotta Kirsille turhaa harmia aikaseksi,joka ei tietenkään ollut tarkoitukseni,mutta en vain tullut sitä kirjoittaessani ajatelleeksi, että siinä voisi niinkin hassusti myös käydä.

Ja nyt kun tässä esille sitten näköjään kuitenkin tulin, niin samalla voinkin sitten lopuksi vielä lähettää oikein monet terveiset vaan kaikille tutuille Aukealaisille ja tasapuolisuuden nimissä myös niillekin,joita en tunne ja oikein mukavaa ja luovaa loppukesän jatkoa vaan teille kaikille!!!Ja Kirsille edelleen myös oikein hyvää menestystä elämässäsi ja anteeksi, että aiheutin sinulle tällaista harmia nimettömällä kirjoituksellani!!!

Terveisin Tuula ja entisen kotisusi Iran manttelinperijä ja jälkien jatkaja uusi Ira harmaahukka (Iv.4kk. harmaa sakutyttö)


[17:05 19.8.2009] S.L.
Joko tai! Ratkasut tuntuu musta aina tosi kummallisilta, ikäänkuin jäisi jokin takapiru kummittelemaan kuin alkoholistille konsanaan, joten pitää sitten sanoa kerralla itsensä ehdottomasti irti että kynnys "lipsua" olisi korkeampi.

Tietty modestatuksesta luopumisesta(en oo oikeen perillä aukean ylläpitosysteemeistä) ja aktiivisuuden tiputtamisesta on hyvä ilmoittaa, mutta nettiaikana tälläset hyvästit mallia "muutan amerikkaan siirtolaiseksi 1800 -luvulla, hyvästi iäksi rakas!" tuntuu vähän tarpeettomilta.

Kiitos kirsi hyvästä palautteesta ja positiivisen ilmapiirin luomisesta ainakin siltä ajalta jona olen aukeassa vieraillut. Sun taitaviin duuneihin oli myös aina kiva törmätä kun klikkaili sattumanvaraisesti kuvispuolen uusien töiden nimiä, vähän harmi ettet taida jatkossa linkittää niitä tänne?

Onnea tuleviin koitoksiin nyt kuitenkin!


[11:31 22.8.2009] R.L.
hei hei


[11:30 26.8.2009] Suvi P.
Taidan minäkin poistua tästä palvelusta. Kun yhteisöön tulin, toiminta oli jollain tapaa tiiviimpää. Aukean henki on myös ajan saatossa muuttunut, enkä tunne yhteisöä kannaltani kovinkaan tarpeelliseksi(esim. palautteen vähyys, mistä voisin kasvaa taiteilijana ja kehittyä). Hyvää jatkoa kaikille!
älkää lakatko luomasta, haaveilemasta ja luopukoluovuudestanne!


[11:54 26.8.2009] J.S.
"Taidan minäkin poistua tästä palvelusta. Kun yhteisöön tulin, toiminta oli jollain tapaa tiiviimpää. Aukean henki on myös ajan saatossa muuttunut, enkä tunne yhteisöä kannaltani kovinkaan tarpeelliseksi(esim. palautteen vähyys, mistä voisin kasvaa taiteilijana ja kehittyä). Hyvää jatkoa kaikille!
älkää lakatko luomasta, haaveilemasta ja luopukoluovuudestanne!"

Tätä minä vähän jo tuossa kyselin. Mikä on Aukean meininki...? Aika vaisulta tuntuupi :(
En kyllä itsekään ymmärrä mitään julkisia jäähyväisiä. Joskus sitä vaan lentää kuin hede tuuleen, toisinaan juurtuu ja muuttuu kukaksi. Ellei sitten lennä metsäpaloon...

"enkä tunne yhteisöä kannaltani kovinkaan tarpeelliseksi(esim. palautteen vähyys, mistä voisin kasvaa taiteilijana ja kehittyä)."

Suvi P:n kommentti on minusta erikoinen. Tuskin tällä Aukealla kukaan kasvaa ja kehittyy taiteilijana. Uskon, että se on minimaalista. Kannattaa luottaa vain omaan, sisäiseen ääneensä ja käydä koulua. Tietysti jos valokuvauksesta puhutaan tai maalauksista niin asia voi olla toinen.[11:59 26.8.2009] P.P.
Aukean henki? Uh, noloa..


[13:52 26.8.2009] Moi
.


[17:05 26.8.2009] E.P.
Ei täällä mun mielestä ole koskaan ollut varsinaista 'henkeä', ainakaan siinä mielessä että sivusto olisi jotenkin erityisesti muista nettiyhteisöistä poikkeava. Kait se riippuu millaisessa porukassa pyörii, niin elämässä kuin netissäkin.


[22:13 26.8.2009] O.H.
Ihime pessimistejä täälläkin pyörii. Kyllä mä ainakin koen täällä kehittyneeni.

Oli miten oli, tämä on silti tietääkseni internetin paras suomenkielinen julkaisu-/palautekanava.


[22:51 26.8.2009] M.B.
repes pankki kun tätä luki. kiits.


[23:15 26.8.2009] J.S.
No se on vaan hyvä, jos joku kehittyy toisten kommenteista... Silti en kyllä ollenkaan usko siihen. Että hyvä runo, 4 pistettä... ja taas kehityin taiteilijana :D


[20:38 28.8.2009] O.H.
Just. Kyl mää ainaski oon joskus hyvääkin palautetta nähnyt. Menee vähän offtopiciksi nyt.


[20:36 5.9.2009] Jari Rantanen
Kiitos näkemiin.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty