Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mikäs täällä on meininki tänä päivänä?

[20:40 24.8.2009] J.S.
Liityin Sanavarastoon päälle vuosi sitten, mutta aika kuivaksi on homma siellä käynyt. No, en itsekään niin aktiivi ollut. Tämä foorumi näyttää vallan hyvältä :) ja tarkoitus on laittaa tekstiä rutkasti esiin ja antaa palautetta muillekin.
Kiinnostaa vaan tietää onko Aukea nousussa vai laskussa? Ensimmäinen kirjoitus silmiin, kun sivun aukaisin, oli jonkun aktiivin jäähyväiset &:(
Tutustutteko toisiinne ihan livenäkin? Olen idän junan (etelään)tuoma ja kirjallisesti ajattelevia ihmisiä kaipaisin ajatustenvaihtoon...


[20:32 25.8.2009] J.N.
"onko Aukea nousussa vai laskussa?"

Välillä nousee, välillä laskee. Yleensä tässä syyskuun paikkeilla tulee joitakin hyviä tuotoksia, kun taiteilijat palaavat pulskina kesälaitumilta.


[21:47 25.8.2009] V.J.E.M.
Riippuu "tekstin" laadusta. Runopuolella vaikuttaisi olevan kohtalaisesti elämää, proosapuolella taas voit varautua melko apaattiseen tahtiin. En tiedä muista, mutta en täkäläistä porukkaa tunne kuin töidensä perusteella. Itsestähän se kai on kiinni; henkilökohtaisten viestien vastaanottamisen mahdollisuus on oletusarvoisesti pois päältä.


[17:15 26.8.2009] E.P.
Tekstejä luen harvoin, mutta se on omaa vammaisuutta kun en tykkää lukea pitkiä tekstejä ruudulta, niin en tiedä miten siellä saralla menee tällä hetkellä. Luulisin että kirjallisuuspuolella palautetta saa sitä enemmän mitä sitä itse antaa? Näin koen kuvataidepuolella menevän hommat. Sellaiset nimet jää hyvin muistiin jotka on paljon äänessä. Löytyy varmasti semmostakin porukkaa joka oikeasti tykkää keskustella ja syventyä puheenaiheisiin.

Aukean käyttäjiä en ole tavannut livenä koskaan, poislukien heidät jotka sattuvat kohdalle kun muutan uuteen kaupunkiin/kouluun. On täällä muitakin tuttuja, mutta heihin on tullut ystävystyttyä toisessa nettitaideyhteisössä. En itse asiassa tiedä onko kukaan koskaan pitänyt Aukea-miittiä, vois olla ihan mielenkiintoinen.


[22:08 26.8.2009] O.H.
Aukea hengittää, välillä sisään ja välillä ulos. Jonkin aikaa on mun mielestä ollut ehkä normaalia enemmän sellaista lievää negatiivisuutta hengitysilmassa, mutta tuo lie ohimenevää. Fiilispohjalta.

Emmahan siinä sanoikin tärkeimmät.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty