Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ilmoittautuminen NVL:n kritiikkikurssille on käynnissä!

[13:03 31.8.2009] Anna Nurro
Nuoren Voiman Liitto järjestää Kritiikkikurssin kolmena lauantaina syksyllä 2009. Harjoituskurssilla mietitään kirjallisuudesta kirjoittamisen ongelmia ja erityisesti kirjallisuuskritiikin kirjoittamista. Miten arvioida teoksia eri foorumeilla, miten sanomalehtikritiikin formaatti eroaa runouslehdestä? Kirjallisuuskritiikin laadun takeet ovat hyvä lukeminen ja hyvä kirjoittaminen. Mitä ne tarkoittavat ja miten päästä lähemmäksi niiden optimia kovavauhtisessa kirjasesongissa?

Kurssin työskentelytavat ovat kirjoittaminen, keskustelu ja yhdessä editoiminen. Arvioimme vastailmestynyttä runoutta ja proosaa, ja editoimme jutut siihen kuntoon, että ne voidaan myös julkaista.

Kurssin vetäjänä toimii kirjallisuudentutkija ja kriitikko Mervi Kantokorpi, Helsingin Sanomain aktiivikriitikko vuodesta 2000. Kurssipäivät ovat 10.10., 14.11. ja 12.12. Kurssi pidetään Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki, klo 11–17. Kurssin hinta on NVL:n jäsenille 55 euroa ja muille 75 euroa.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: anna.nurro@nuorenvoimanliitto.fi.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty