Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Suomen ensimmäinen Poetry Jam -klubi käynnistää toimintansa

[10:34 3.9.2009] Anna Nurro
TIEDOTE 3.9.2009
JULKAISUVAPAA HETI


Suomen ensimmäinen Poetry Jam -klubi käynnistää toimintansa

Helsinki Poetry Connection -yhteisö käynnistää 25.9.2009 alkaen uuden Helsinki Poetry Jam -lavarunousklubin yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa. Klubi-illoissa tullaan kuulemaan kotimaista runoutta, lyyristä räppiä, stand-up -esityksiä, taitavia DJ:tä sekä sanoituksiltaan omaperäisiä live-musiikkiesityksiä. Tärkeä osa klubi-iltoja ovat kaikille avoimet open mic -osuudet, joissa halukkaat voivat esittää omia runojaan ilman erillistä ennakkoilmoittautumista.

Helsinki Poetry Jam jatkaa Yhdysvalloissa suurta menestystä saavuttaneen Def Poetry Jam -iltojen luomaa perinnettä. Klubi-iltojen tarkoituksena on hakea runouteen lähestymistapaa, jota Suomen oloissa ei aiemmin ole kokeiltu, ja tuoda amerikkalaisen vastineensa mukaisesti esille sekä suurelle yleisölle tuttuja että tuntemattomia sanataitureita. Tapahtuman luonteeseen ei kuulu esiintyjien arvottaminen tai pisteyttäminen, vaan klubi-iltojen pyrkimyksenä on saattaa eri sanataiteen muodoista kiinnostunut yleisö sellaisen tuoreen kotimaisen runouden pariin, jota ei välttämättä löydy kansien välistä. Poetry Jam -klubin yhtenä keskeisenä tarkoituksena on myös tarjota runoilijoille ja runollisen rap-musiikin tekijöille mahdollisuus päästä esiintymään avarakatseisen yleisön eteen.

Klubi-illoissa kuullaan Helsinki Poetry Connectionin riveissä esiintyneitä nuoria lupauksia rap-musiikin ja runouden parista. Ennalta sovittujen esiintymisten lisäksi jokaisella kerralla on luvassa myös open mic -osuus, joissa etsitään uusia lahjakkuuksia. Klubi-illan päättää suurelle yleisölle tuttu pääesiintyjä – ensimmäisen klubi-illan lopuksi kuullaan kotimaisen reggae-musiikin sanansaattajaa Puppa J:tä.

Klubi-ilta järjestetään kerran kuussa ravintola Kitchissä (Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki). Syksyn muut klubi-illat ovat perjantai 23.10., perjantai 20.11. ja perjantai 18.12. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!Lisätietoja:
Harri Hertell
tapahtuman tuottaja
p. 040 506 3668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com[12:19 3.9.2009] A.N.
Näissä täytyy ehdottomasti vierailla! Tänään Espooseen.


[22:37 7.9.2009] E.M.
voisin kertoa, että esiinnyn 25.9. järjestettävässä neitsyt-slamissä! eli kahtomaan vaan.


[12:29 8.9.2009] A.N.
meizi tulee


[13:25 8.9.2009] E.M.
meizi sanoo jee


[19:04 9.9.2009] T.T.
Sinne vaan kaekki.


[21:53 15.9.2009] A.M.
Räppiä ???


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty