Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mahdollisuus saada valokuvia ja kirjoituksia julkaistuksi

[17:08 4.9.2009] E.R.
Hei kaikki,

Nyt kaikilla on mahdollisuus saada töitänsä julkaistuksi painetussa muodossa http://www.theblogpaper.co.uk/ sivun kautta.

Uusi konsepti, jossa käyttäjät päättävät arvostelusysteemin kautta mitkä artikkelit ja valokuvat julkaistaan. 25 syyskuuta julkaistaan ensimmäinen numero, joka jaetaan Lontoossa Metro tyylisesti ilmaisjakeluna.

Pahoittelut ns. spämmäämisestä, mutta vakuutan ettei minulla ole mitään tekemistä sivuston kanssa muuta kuin että olen postannut omia kuviani sinne ja olisi kiva nähdä yhteisön kasvavan.

Eikä tarkoitukseni ole myöskään viedä käyttäjiä Aukealta. Halusin vain tarjota ihmisille yhden lisä kanavan tuoda töitään esille.


[22:45 4.9.2009] J.P.
Jokaisella on aina ollut mahdollisuus saada kuviaan tai kirjoituksiaan julkaistuiksi. Tarvitsee vaan ottaa tarpeeksi hyviä kuvia tai kirjoittaa sellaista joka julkaistaan... ja tarjota niitä sellaiseen paikkaan, joka niistä kiinnostuu.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty