Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

heipä hei sitten aukea täältäkin

[20:47 5.9.2009] Jari Rantanen
Nyt kun navetan ovi on kerran auki taidan häipyä itsekin.
Palaan ehkä joskus tai sitten en.
Tervetuloa katsomaan jatkossa töitäni livenä näyttelyihini.
Kiitoksia seurasta ja näkemiin.


[01:27 6.9.2009] Kun ei kerta kaikkiaan ymmärrä
No moikkelis koikkelis vaan ja onnea matkaan! :) Sehän oli lyhyttä ja ytimekästä.

Ei millään pahalla, Jari, mutta näin yleisesti totean, että voisiko nämä jokaisen teennäiset personal jäähyväisthreadit nyt sitten ihan ihmisten oikeasti lopettaa tähän? Onko tarkoitus kenties herättää aiheesta keskustelua, vai mistä näitä ilmoituksia nousee?


[02:07 6.9.2009] Hermo
Mulla meni hermo jo toho ekaan viestiin..
Nyt sitte joku jaksaa laittaa lisää näitä. Laittakaa pliis vielä muutama ni mäki lähen! NII!


[10:08 6.9.2009] Marttyyri
Minä LÄHDEN täältä, HYVÄSTI kaikki ja häpekää ku ette rakastaneet minua sillä nyt KADUTTE koska minä LÄHDEN isommille vesille!!

Olisitte vaan antaneet niitä vitosia niin tätä ei olisi tapahtunut! Olen tärkeä ja kaikki tietävät kuka olen, siksi teen isoeleisen julkisen JÄÄHYVÄISVIESTIN ja kaikki jäävät kaipaamaan minua! Nyt ne sitten huomaa miten tärkeä oikeasti olen.

Olisinhan minä voinut vaan olla hissukseen ja jättää kommentoimatta tai en vaan käy Aukeassa, tuskin kukaan sitä edes huomaa, mutta kun minä haluan olla TÄRKEÄ ja pistää kaikki itkemään. Se on loppu nyt! Eroan ikuisesti Aukeasta sillä minua on loukattu ja menen suuremmille vesille! Tämä on joka tapauksessa liian pieni paikka minulle!

Nyt kaikki joukolla eroamaan!

Aamen


[10:53 6.9.2009] Minäkin haluan olla marttyyri
Rupeaa itsellekin riittämään tämä pikku sieluisten kapeakatseinen temmellyskenttä.
En edes viitsi esiintyä omalla nimelläni koska muutkaan eivät sitä täällä uskalla tehdä.
näkemiin vaan.


[14:27 6.9.2009] J.S.
Ois paljon parempi, kun nimettömänä ei vois edes esiintyä Aukeassa. Ei milloinkaan. Perkele minä en ainakaan pidä kommenttia tai kannanottoa oikein minään, jos pitää piilotella. Pitää olla miestä tai naista seisomaan sanojensa takana tai hmmm... alla.

Jotenkin näkee, että väki on vielä kovin nuorta...

pikkulintusieluterveisin ^^


[16:09 6.9.2009] K.K.
Tällaisissa jutuissa tullaan aina lopulta siihen määrittelyyn mikä on hyvää taidetta ja mikä ei.
Kun on kyse internet-yhteisöstä, niin tietyllä tavalla yhteisöllisyys näkyy valitettavasti myös niissä täällä vallitsevissa vääristyneissä standardeissa, minkä mukaan teos joko nostetaan jalustalle tai teilataan. Se on ymmärrettävää, että tietyt ihmiset tykkäävät tiettyjen ihmisten töistä, mutta jos muiden töiden kehuminen parantaa potenssiin omia mahdollisuuksia saada kiittävää palautetta, niin silloin alkaa sisältö olemaan toisarvoinen asia ja se vääristää tämän mestan objektiivisuutta pahasti. Näin ainakin kirjallisuuspuolella, imho. Kärjistäen siis joku ylistetty aukealainen voi kirjoittaa "päläpäläpälä" runon ja komeilla parhaiden listalla, kun taas uusi saa taistella laadunvalvonnan kanssa.

Itselläni ei ole valittamista, kun aina on tullut hyvääkin palautetta, mutta en jaksa myöskään ihmetellä jos joku tähän paikkaan suivaantuu. Täällä arvostusta nauttivat kirjoittajat peesailevat arvostelupuolella toisiaan, se on ikävä fakta.

Ehkä se on netissä ainoa tapa luoda jonkunlaista standardia ja erottaa jyvät akanoista, vaikka välillä arvostettujen tekijöiden teokset eivät oikeasti ole sen kummempia, kuin naapurin 14v teinin äidinkielen kotiläksynä siideripöhnässä kirjoittamat rivit...

Kuten tuolla etusivullakin seisoo, nykyisin tällainen luomistyö on luvattoman helppoa.




[16:44 6.9.2009] O.H.
Tää on taas niiiiin tätä.


[16:54 6.9.2009] Tom Pesch
Mut hei, musta on kivaa kun on tälläinen paikka jonne voi laittaa kuvia ja tekstejä ja sitten niitä voi ihmiset käydä katsomassa jos niitä huvittaa ja jättää katsomatta jos niitä ei huvita.

Mulle se riittää.

Tervemenoa.


[20:54 6.9.2009] R.L.
Hitto mä en lähde kulumallakaan, vaikka haluisin!


[15:36 7.9.2009] T.G.
Ei tääl tapahdu enää mitää =P


[12:56 8.9.2009] T.U.
mennää kotiin


[08:54 5.10.2009] P.T.
Mä taidan pysyä täällä - jos en muuten niin ainakin toisten kiusaksi....






[22:23 8.10.2009] Heli
Minä tulin takaisin, jouduin olemaan poissa täältä lähes vuoden. Minulle ainakin riittää katseltavaa ja ennenkaikkea koettavaa :)


[14:46 9.10.2009] O Kuusla
Minä en ole ollut täällä vielä kovinkaan kauan mutta tykkään kovasti tästä aukeasta.
Siksi en oikein ymmärrä tuota negatiivisuutta mitä jotkut niin mielellään jakelee. Onko ehkä jääneet täällä kokonaan vaille huomiota? Eikös se ole merkki että jotain kannattaisi kokeilla tehdä toisin?

Itse tässä olen vielä tutkaillut ja kuulostellut ja kohta ryhdyn minäkin julkaisemaan täällä jotain. Jos ei uppoa porukkaan niin minulla on varaa kokeilla muuta.

Olen vaikuttunut positiivisesti muutamien saamista palautteista juuri sen vuoksi kun huomaan että itsekin olen samoilla linjoilla. Tämä on mielestäni huippuforumi ja "läpileikkaus" pienoiskoossa kansan keskiverto makuasioista. Sen verran olen tätä seuraillut.


[11:47 10.10.2009] K.K.
Ei voi olla läpileikkaus kansan keskivertomakuasioista, sillä täällä arvostelijat ovat kuitenkin pääasiassa saman taiteenlajin tekijöitä itsekin. Veikkaan, että monella kirjoittajallakin käy se ilmiö, että täällä ylistetään, mutta jossain muualla lukijoilla silmät pyörii päässä ja kommentit on tasoa "olihan tää ihan hyvä...kai..en oikeen tajunnu".

Kansalle tekeminen puuttuu taiteesta monilla aloilla, kun taiteilijat lentelee korkeuksissa kliseitä peläten ja lopputulos on armotonta kuraa, jota ymmärtää vain toinen taiteilija ja raukat joutuvat täälläkin kehumaan kilpaa toisiaan. ;)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty