Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Spreadshirt paitakauppa

[23:52 16.10.2009] M.J.
Spreadshirt on sivusto, jonka avulla voi luoda oman maksuttoman t-paitakaupan. Tuotteilla on perushinnat joihin päälle voi sitten määritellä provision mikä tulee itselle. Työkalun avulla voi helposti ja kätevästi suunnitella paitoja/huppareita/housuja/laukkuja/mukeja/lippiksiä yms omista kuvista, grafiikoista sekä teksteistä. Kaikki tekijänoikeudet kuitenkin pysyvät itsellä. Omia grafiikoita voi myös tarjota markkinapaikalla, jolloin kuka tahansa voi tilata paidan k.o. kuvalla ja siitä saa silloin joka kerta provision.

Minusta kuullostaa ihan hauskalta ja kätevältä tavalta ansaita pientä lisätienestiä, näin taideopiskelijalla kun on varat vähissä jatkuvasti. Onko kenelläkään muulla kokemusta? Onko kukaan tilannut Spreadshirtin kautta mitään, ja millainen on ollut laatu? Käsin kuulemma painavat noita. Tarjolla on myös luomupuuvillaa.

Loin kesällä oman kaupan jonne tein tuotteita aiheella hullut suomalaiset sananlaskut, mutta unohdin sen lähes samoin tein. Nyt kuitenkin innostuin kehittelemään vähän laajempaa valikoimaa luonto-, taide- ja eläinaihein.

Tässä linkki omaan puotiini Shop Suopursu
Tervetuloa tutustumaan, löytyy muutamia aukeasta tuttuja kuvia tuolta.


[16:43 20.10.2009] Markku Laitinen
Minäkin tutkin tuota Speardshirt sivustoa joitakin aikoja sitten ja huomasin että myös sivun ylläpitäjä ja muut käyttäjät voivat käyttää tuotteissaan sinun grafiikoitasi. Saat tietenkin provision myydyistä tuotteista, mutta et välttämättä pysty päättämään minkälaisiin tuotteisiin kuviasi käytetään, Koska jokainen voi rakentaa tuotteensa jokaisen grafiikasta, niin kuvat voivat löytyä myös yllättävissä yhteyksissä. Entäpä kun otat grafiikkasi pois, niin jäävätkö muiden tuotteet sinun garafiikastasi myyntiin, koska nehän on rakennettu sallittua grafiikkaa käyttäen. Myyntituotteisiinhan on saatettu käyttää useampienkin tekijöiden grafiikkaa, luoden persoonallinen tuote.

Itse laitoin omien kuvieni paitamyynnin RedBubble:n sivuille, saapa nähdä kuinka kauppa alkaa käymään. Sivuilla kävijöitä on ainakin ollut jo lyhyellä ajalla yllättävänkin paljon.

Noi kyllä kiinnostais noi laukut, mukit, lippikset yms, koska mun kuvat sopisi niihin erinomaisesti.


[17:03 20.10.2009] S.L.
Nuo stringit on ihananimmat näkemäni pikkarit, vaikka ne onkin stringit. Paljonko sulle suurin piirtein tulee tilauksia kuukaudessa ja paljonko saat provisiota?


[12:55 29.10.2009] Markku Laitinen
Pitänee korjata väärät väitteet. Tein kyselyn tuonne Speadshirt sivustolle ja onhan siellä mahdollisuus rakentaa tuotteita omista kuvistaan ilman että muutkin saavat käyttää kuviasi. Joten kun aikaa liikenee, niin täytyy paneutua palstan ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin hieman paremmin.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty