Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

DEBYTOI RUNOILIJANA!

[14:05 26.10.2009] Anna Nurro
DEBYTOI RUNOILIJANA!

Kirjallisen kulttuurin lehti Nuori Voima julkaisee numerossa 1/10 katsauksen runovuoteen 2009. Lehdessä myös esitellään debytantteja eli uusia, tuoreita runontekijöitä. Debytanttivalintaan voivat osallistua kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat eivät ole este osallistumiseen.

Enintään 20 runon valikoima tulee lähettää Nuoren Voiman Liiton toimistoon 13.11.2009 mennessä (postileima riittää). Runojen tulee olla koneella kirjoitettuja, yksi runo per liuska. Liitä käsikirjoitukseen tarkat yhteystiedot eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käsikirjoitusta ei palauteta, joten siitä kannattaa ottaa itselleen kopio.

Jos haluat Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta maksullisen arvioinnin teksteillesi, mainitse siitä kirjeessä erikseen.

Nuoren Voiman runousnumeron päätoimittavat runoilijat Marianna Kurtto ja Sinikka Vuola. He myös valitsevat lehdessä julkaistavat debytantit.


Lähetä runosi osoitteeseen:
Nuori Voima
"Debytoi runoilijana"
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki


Lisätietoja:
Laura Serkosalo
Toiminnanjohtaja
laura.serkosalo@nuorenvoimanliitto.fi
puh. 044–2074650

Nuoren Voiman Liitto ry
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty