Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mistä varaosia vanhaan Nikoniin?

[22:03 1.11.2009] T.K.
Sain faijalta pitkällisen ruinauksen jälkeen hänen vanhan Nikonin F2:n ja siihen moottoriperän ja patterikahvan. Faija jo noista patterikahvan paristotelineistä jotain puheli, että niitä ei saa "mistään". Enivei, ovat melko hapettuneessa kunnossa, samoin moottoriperän vaihdettavan liipaisimen "vapauttajat" vaikuttavat olevan melko heikolla hapella. Nyt paskahalvauksen vaaran uhalla meinaan tuota vähän putsailla ja ottaa varovaiseen käyttöön. Jos kuitenkin jotain käy, saako tämmöisiin kapistuksiin mistään varaosia?


[19:17 3.11.2009] M.P.
Olisko ollut optotek helsingissä, joka myy paljon käytettyjä (vanhoja) runkoja/osia. Todennäköisesti ei löydy, mutta aina kannattaa kysellä.


[16:14 4.11.2009] ep
Mustonen & Laine


[14:56 7.11.2009] M.B.
Kamera-apu Runeberginkatu 2 ja JAS-tekniikka Mannerheimintie 160 B ovat mahdollisia, veikkaisin ensin tuota kamera-apu JAS-trkniikka hoitaa kyllä esim Nikonin takuuhuollot, mutta löytyykö sieltä apu vanhemman kaluston pulmiin on minulle avoin kysymys.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty