Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kiinnostavatko blogit?

[14:43 18.11.2009] S.P.

Netissä, jossa tämäkin virtuaalinen galleria toimii, on monenlaisia blogeja. Asia voisi kiinnostaa luovia ihmisiä, koska blogeissa on kyse ilmaisusta, asioiden esittämisestä jollakin tavalla.

Näitä tapoja ja niiden yhdistelmiä on varsin monia. Blogit voivat olla päiväkirjamaisia kirjoittajansa ajatusten ja tekojen tulkintaa. Suuri joukko netin blogeista sisältää asiapohjaista tekstiä joistakin kirjoittajansa tuntemista asioista. Sitten on myös esim. kuvabogeja, kuvataidetta tai valokuvia ja yhdistelmiä, jolloin kuvia liitetään tekstiin.

Eräs aikamme ilmiö on, että firmojen ja organisaatioiden johto pitää omia blogejaan. Näitä sitten alaiset tutkivat tarkkaan, usein ihan rivien välistä asti; mitähän se nyt tarkoittaa tai aikoo? Blogeista on tullut uudenlaisia tiedonvälityksen ja vaikuttamisen kanavia, joita voidaan tietoisesti käyttää hyväksi.

Kun emme enää kirjoita sulkakynällä, emme paljokaan piirrä hiilellä eikä kamerassa ole enää filmiä niin eiköhän kirjoittaminenkin ja itsensä ilmaiseminen muutu jotenkin vastaavasti. Ovat tulleet esimerkiksi nämä blogit. Miten niihin pitäisi suhtautua, olisiko niissä jotakin minullekin?

Oletko siis lukenut blogeja? Millaiset niistä voisivat sinua kiinnostaa? Tai oletko peräti harkinnut omien blogien tekemistä, millaisien?
[16:28 18.11.2009] P.P.
Blogit on 99% paskaa.


[16:41 18.11.2009] P.T.
Täytyy myöntää että pidän blogia....

Lupasin viime kesänä meidän Novascotiannnoutajan pennun kasvattajalle että alan pitää koiristani blogia.
Niin hän voi seurata Mintun elämää netin kautta, koska pentu on otettu sen verran kaukaa että muuten ei tule usein nähtyä.
Koska harrastan paljon koirieni kanssa niin blogin pitäminen on oikeastaan ihan kivaa puuhaa.

Jonkin verran luen blogeja, mutta lähinnä vain koirablogeja ja sitten on muutamia valokuvablogeja joita seuraan.

Itse tekisin valokuvablogin, mutta en ole etsimisestäni huolimatta löytänyt sopivaa ilmaista pohjaa, en viitsi maksaa siitä että saan kuviani nettiin.....Koirablogissani on vain koirieni kuvia.

Ei kuule Paul mun blogissani ole koiranpaskan kuvia..ainakaan vielä:)


[17:39 18.11.2009] P.V.
Vuodesta 2000 - jokaikinen päivä. Tosin jos tuota blogiksi kutsuttaisiin niin vittuiluksi katsoisin sen, on se niin trendikäs sana ja kun tuon aloitin ei blogeista tiedetty tuon taivaallista. Kyllä nettiin typeryyttä mahtuu, se on tullut todistettua. :D

Kirjoittaminen on kivaa ja tekee hyvää, mutta lukea en jaksaisi. En ole vieläkään päässyt selvyyteen siitä kumpi on hullumpi - se joka luo paskaa vaiko se joka syö sitä.


[21:20 18.11.2009] T.T.
Jotkut blogit ovat ihan seurattavia, tosin en kyllä ihan säänöllisesti seuraa kuin muutamaa. Jore Puusan voin vaikka mainita esimerkiksi.

Itsekin olen joskus harkinnut sellaisen pystyttämistä. Tosin en usko, että siihen riittäisi asiaa riittävän usein tai sitä kukaan edes viitsisi seurata:D Facebookkailuhan on jonkinlaista bloggaamista kaveripiirissä ja sitä tulee nykyisin harrastettua.


[02:20 19.11.2009] K.S.
[16:28 eilen] P*** P********* [p*****@*****.fi]
Blogit on 99% paskaa.

--juttu onkin siinä että löytää blogin joka kuuluu siihen yhteen prosenttiin! ;)

itse seurasin parin ystävän blogia aluksi, nyt niiden lisäksi jore P:n blogia, Frameful:ia, pari amerikkalaista poliittista ploggeja, joitan brittiblogeja ja niitä näitä ruotsalaisia, venäläisiä ja jopa kiinalaisia :P

vuodesta '08 vedin omaa blogia, joka tietokantavirheen takia kaatui 09 - jatkoa seurasi pian, joskin päättyäkseen henk.kohtaisten syiden takia.

nyt funtsin taas kirjoittamista, wanha urli on bloggerissa tallella, niinkuin layoutitkin. :P


[13:46 19.11.2009] S.P.


Päivi-Maritalle, että onhan noita maksuttomia bogisoftia useitakin. Tässä kaksi, joista jälkimmäinen on ns. vapaan koodin sovellus eri kieliversioineen. En tiedä saanko aukean linkkisysteemiä seuraavassa toimimaan. Joten jos ei toimivia linkkejä synny, niin kopioi-liitä selaimeen.

Kotisvuillani auttelen mielelläni kaikenlaisissa nettiasoissa jos jotakin lisätietoa tarvitset.


http://www.blockstar.com/blog/photoblog

http://b2evolution.net/

Linkiksi tehdyt eivät tulleet näkyviin, joten tuossa tekstinä.


[18:38 22.11.2009] P.T.
Kiitoksia paljon Seppo:)
Pitää käydä vilasemassa kuinka vaikeita noi sivustot ovat.

Haluaisin tehdä kunnon sivut, mutta ei oikein ole aikaa kovin paljon perehtyä sivuihin jos ne on liian hankalat tehdä.

Mulla on menossa joku ihme tietokone-kyllästymis-turhaantumis-aika.
Jostain syystä tuntuu että ei millään jaksais istua koneen vieressä kun pakollisten työjuttujen ajan....ja ihan kauhistuttaa opetella mitään uutta joka on liian vaikeaa. Mun aivoni on tainneet jo täyttyä eikä niihin mahdu enää mitään ylimääräistä:)

Mutta noita sivuja käyn kyllä katsomassa jos vaikka innostuisin taas. Ja ainakin jossain vaiheessa tää kyllästyminen menee toivottavasti ohitse:)


[22:13 22.11.2009] S.P.
Tässä vielä yksi lisätieto: Tuo jälkimmäinen eli vapaan koodin b2evolution on käännetty myös suomeksi eli siitä on suomenkielinen versio.

Onhan noissa aina oma hommansa, mutta jos ottaa harrastuksena niin niitä puuhailee siinä mitä jotain muutakin. Kuvien ottamisessa ja kuvablogin täydentämisessäkin tarvitaan sitä harrastusta :-)


[21:50 24.11.2009] S.L.
Kirjoitin joskus sellaista skitsoilublogia, josta en ikinä kertonut kellekään (en edes levitellyt netissä), ja silti aloin saada sinne kommentteja. Se oli aika siistiä. Muutuin sitten vähemmän skitsoksi, ja blogi sai jäädä. Sit joku galtsukin on mulle lähinnä blogi, vaikka skitsoilen sinnekin. On aika kiehtovaa lukea sieltä omia vanhoja juttuja ja kokea niiden taika. Enää mun jutuissa ei ole kauheasti taikaa, harmi. Alan tulla vähän kääkäksi.

Jotkut blogit on hyviä ja luettavia, niin kuin vaikka se Scripta (sisältö ei ehkä niinkään, mutta ainakin blogi säväyttää). Parhaimmillaan blogit on oikeasti elämyksiä, vaikken osaakaan nyt muita nimetä. Hyviä blogeja on yhtä paljon, kuin hyviä kirjoittajia. Kannattaa siis etsiä. Lukisin nettiblogeja enemmänkin, jos kuvaruutu ei kolottaisi silmiä. Alan jo olla niin vanha.


[22:00 24.11.2009] E.P.
booooooom.com
Edellä mainittuun blogiin olen aivan koukussa. Blogi on keskittynyt taiteeseen, kuvittajiin, valokuvaajiin, kaikeen mahdolliseen mitä kirjoittaja netistä löytää ja pitää siistinä. Pari suomalaistakin taiteilijaa sieltä joskus on löytynyt. Erinoimainen blogi jos on kiinnostunut mitä eri puolilla maailmaa puuhastellaan. Muistaakseni sinne saa myös ehdottaa omia/tuttujen teoksia näytille.

ffffound.com
No tämä ei ole oikeastaan blogi, mutta sama meininki kuin tuolla boomissa (hauskasti myös nimet on samaan tyyliin venytettyjä).

Pidän blogia, useampikin löytyy. Aktiivisesti päivitän livejournalia, mutta se on enemmän päiväkirjamainen ja näkyvissä ainoastaan harvoille valituille ystäville. Vuodatus.netissä pidän julkisempaa päiväkirjamaista blogia sekä kuvapäiväkirjaa jota päivitän hävettävän harvoin. Blogspotissakin on yksi, mutta se on myös hieman vaiheessa. Innostun aina uusista blogisivustoista ja luon tunnukset, mutta sitten kyllästyn.

Harvoin luen toisten blogeja, ellei ne ole taiteisiin profiloituneita tai kavereiden blogeja. Tartten paljon kuvia tekstin kaveriksi jotta jaksaisin lukea. Sarjakuvablogit on jees, mutta niissäkin on melkoinen runsauden pula. Hankalaa löytää piirtäjää joka päivittää aktiivisesti ja tekee työnsä huolella. Mutta kyllä niitäkin löytyy kunhan jaksaa surffailla![14:44 27.11.2009] S.P.
Täytyy kiiruhtaa "varoittamaan" täällä olevia kirjoittajia blogi sanaan liittyvästä terminologiasta. Kaikkitietävät nettiasiantuntijat ovat nostaneet äläkän siitä, että heidän mielestään termiä blogi käytetään väärin. Syylliseksi he osoittavat muut mediat ja erityisesti perinteiset journalistit (joihin minäkin kuulun).

On siis aivan hirveätä, että blogiKIRJOITUKSESTA käytetään termiä blogi. Nettiväen mukaan se pitää olla blogikirjoitus, juttu, artikkeli tai vaikka lastu. Mutta sana blogi tarkoittaa vain teknisesti sivua tai sivustoa, jossa näitä blogijuttuja voidaan julkaista ja usein myös kommentoida.

No tulkoon vain kerrottua. En oikein usko, että nettiväki pystyy kääntämään tai ohjaamaan ihmisten kielenkäyttöä. Käytännössä yleistyy sanontoja, jotka aina eivät ole oikeita tai täsmällisiä asiantuntijoiden mielestä. Mitä mieltä sinä olet blogi-sanan käytöstä?

Oma ehdotukseni asiaan olisi, että blogista, siis siitä sivustosta, käytettäisiin termiä BLOGISIVUSTO tms ja blogi olisi se kirjoitus. Tämä on tietysti aivan yhtä utopistinen muutoskuvitelma kuin kaikki muutkin. :-D

Susannalle: Printtaa niitä blogi(kirjoituksia) niin voi rauhassa sohvalla nautiskella. Sama keino pätee kaikkeen muuhunkin tiirailtavan tuntuiseen nettisisältöön, varsinkin siellä oleviin ohjeisiin ja oppaisiin.[11:18 29.11.2009] S.L.
Seppo: Tarkoitatko siis, että blogikirjoitusta ei saisi sanoa blogiksi? Mulla ei toi älli niin pelaa. Ja printtaisin, jos olisi mustetta tai edes tulostin...


[12:07 29.11.2009] J.P.
Siis haetaanko tässä nyt blogin ja blogimerkinnän (tai blogientryn tai postauksen) erottelua, vähän niin kuin sanolehden ja sanomalehtiartikkelin?


[15:35 29.11.2009] S.P.
Nämä nörttipiirit ovat siis tuohtuneet siitä, että lehdissä ja YLEn kanavilla sanotaan: "...kirjoittaa X.X. bogissaan". Siis siinä pitäisi heidän mukaansa käytää sanaa blogikirjoitus, aihe, lastu tai jokin muu. Sen takia, että "blogi" on heidän mielestään yksinomaan teknisesti se alusta, jossa "blogikirjoitus" on julkaistu.

Eli sikäli niin kuin Juha totetaa: sanomalehti/sanomalehtiartikkeli, jossa asetelmassa blogi olisi nörttipiirien mielestä
tuo sanomalehti ja sanomalehtiartikkeli olisi blogikirjoitus tms mutta EI SIIS BLOGI.

Itse en ota kantaa asiaan, vaan lähinnä puolustan journalisteja. Toimittajat käyttävät niitä sanontoja ja termejä, joita heidän lukijansakin.


[15:39 29.11.2009] J.P.
Kokemukseni mukaan nörttipiiritkin kuuntelevat kielitoimiston kantoja mitä yleiskieleen tulee. Kyssäriä vain sinne jos vaivaa.


[15:59 29.11.2009] S.P.
Tässä ei ole oikeastaan kyse yleiskielestä, vaan tietyn alan terminologiasta. Kuten sanottu, asia ei minua mitenkään vaivaa eivätkä nörttipiirit kielitoimistoon ole yhteydessä. Hehän ovat milestään täysin oikeassa.

Tietotekniikka on aivan nuori ala ja sen terminologia perustuu englannin kieleen. Tämä terminologia ei ole vielä mitenkään käytössä hioutut. Monetkaan sen termit eivät kestäisi kriittistä tarkastelua eli tässäkin on myrsky vesilasissa. Kerroin siitä täällä, koska oli blogi(kirjoitusten) lukemisesta puhe ja hyökkäys lehtiväkeä kohtaan juuri tapahtunut. Toisaalta juuri tällaisissa vaiheissa on kaikilla vaikutusmahdollisuus sanojen hioutumiseen.


[16:09 29.11.2009] J.P.
En ole mikään auktoriteetti tätä sanomaan mutta kyllä blogit mielestäni ihan yleiskieltä ovat, samalla tavalla kuin kolumnit, omakustanteet tai vaikka omaelämäkerta. Johan sen voi päätellä siitäkin, kun päivittäin lehdissä kirjoitetaan blogeista.


[18:27 29.11.2009] P.P.
"Kirjoittaa blogissaan" on ihan oikein sanottu. Sama kuin "kirjoittaa päiväkirjassaan", esimerkiksi.[00:48 30.11.2009] E.P.
Jos mä sanon "kirjoittaa blogissaan" niin mä kyl silloin viittaan siihen koko sivustoon jossa se kirjoitus on, en yksittäiseen entryyn. Just semmoseen kirjoittaa päiväkirjassaan/kotisivullaan/autossaan/vessassaan -tyyliin.


[18:09 30.11.2009] S.L.
Ihmetyttääpä itseänikin, kuka tulkitsee "henkilö kirjoittaa blogissaan" siten, että henkilö muka kirjoittaa blogimerkinnässään.


[18:41 30.11.2009] J.P.
Blogien arvo on yleensä ajankohtaisuudessa, kun joku toinen media viittaa niihin. Jos asiayhteydestä ei muuten käy ilmi että kyse on nimenomaan uusimmasta blogimerkinnästä ja sitä juuri halutaan korostaa niin voihan sen kirjoittaa näkyviin ja käyttää täsmällisempää kieltä.

Jos blogeista puhuttaessa sanotaan että "henkilö kirjoittaa" niin se antaa helposti ymmärtää että kyseessä on uusi merkintä. Ja vanhojen asioiden kaivelemiseen on yleensä syvällisempiäkin lähteitä, mutta jostain erityisestä syystä voidaan uutisoida vanhemmistakin kirjoituksista (tapaus Halla-aho tuli mieleen esimerkkinä).


[17:18 1.12.2009] S.P.
Lisäongelma: Erityisesti netissä ilmestyvissä lehdissä sanotaan usein, että joku kirjoittaa blogissaan. Mutta itseasiassa onkin kyse ei blogista vaan KOLUMNISTA. Sanovat, että blogi yhdistetään ehkä helpommon sähköiseen välineeseen kuin kolumni. Blogeja vai kolumnejako sillä on?


[17:36 1.12.2009] M.W.
Blogit saattavat olla 99%:sti paskaa, mutta paskoja blogejahan ei tarvitse lukea. Suosituimmat blogit ovat tietysti ihan täyttä höttöä (moi kaikki, ostin tänään uudet kengät / moi kaikki, söin tänään yhden greipin ja puolikkaan omenan/ jne), mutta niitähän luetaankin samasta syystä kuin itsetunnonkohotus-, laihdutus- tai muita ns lifestyle -ohjelmia katsotaan, eli tarpeesta tuntea ylemmyyttä muiden ihmisten ongelmien äärellä ja toisaalta saada vastakaikua ja hyväksyntää omalle narsismille/neuroottisuudelle/masennukselle/tms.

Internet on kaikeksi onneksi kuitenkin pullollaan myös laadukkaampaa sisältöä, myöskin blogien osalta. Mielenkiintoisia blogeja (samoin kuin mitä tahansa muutakin mielekästä) löytääkseen saattaa joutua näkemään hieman enemmän vaivaa kuin blogilistan luetuimpien selailu, mutta laatu korvannee määrän tässäkin asiassa.

Siitä, millainen sisältö on laadukasta voitaisiin tietenkin väitellä vaikka maailman tappiin asti, mutta vaikka makuasioista ei niin sanotusti voi kiistellä (vaikka luovan sisällön kritiikki usein perustuukin pelkästään juuri makuasioihin), lienee selvää, että jonkinasteinen perehtyminen käsillä olevaan aiheeseen on yleensä ainakin keskivertoa paremman laadun tae. Tätä samaa ajattelutapaa voitaisiin kaiketi soveltaa myös Aukea.netissä, mutta se lienee jo kokonaan eri aihe ja keskustelu.

Lässytän tässä kuin paraskin blogimaailman kruunaamaton kuningatar, vaikka oma blogini luultavasti pitää sisällään juuri samanlaista narsismia ja neuroottisuutta, jollaista en muiden blogeista ole kiinnostunut lukemaan. Mutta tämäkin on toki makuasia.


[19:52 1.12.2009] J.S.
Minä loin Mustaa valkoisella -blogin ja kun se oli valmis, en keksinyt yhtään mitään mitä kirjoittaa :O

Tyhjän näytön kauhu iski kuin Sinuhe luettuna.


[08:14 2.12.2009] A.N.
Kyllä, blogit kiinnostavat ehdottomasti. Luen lähinnä ystävieni tai puolituttujen runoblogeja - ei vaadi aikaa, ei vaadi mitään. Blogin mallikin on sen verran yksinkertainen, että itseänikin huvittaisi tehdä Ihan Oma Runoblogi.


[20:45 3.12.2009] S.L.
Oivalsin tänään, mikä tekee blogista mielenkiintoisen ja hyvän. Takertuvuus tiettyyn asiaan, kuten maahanmuuttajien dissaamiseen 24/7! Jotkut "tänään ostin kengät ja tänään ostin paidan ja tänään kirjoitin runon" -tyyppiset on niin hajanaisia. Blogilla täytyy olla verinen sydän. Jos haluaa kirjoittaa hyvää runoblogia, kaikkien runojen on kerrottava verisestä sydämestä.


[23:55 3.12.2009] O.H.
Mä mietinkin että koska joku mainitsee tuon. Mutta olennaista ei ole takertua mihinkään, vaan käsitellä asioita ja tapahtumia tietystä näkökulmasta, edellisessä esimerkissähän tehdään juuri näin. (No joo, ehkä näkökulmaankin voi takertua.)


[10:25 4.12.2009] P.T.
Mulla oli olemassa..ja on vissiin vieläkin blogi josa kirjoittelin aika kriittisesti kantaa ottaen moneenkin jokapäiväisen elämän asiaan.

Siellä kävi paljon lukijoita, ja muutama kriittinen kirjoitukseni sai joidenkin "karvat pystyyn".

Sitten vaan aika loppui, ei sitä kaikkea ehdi eikä jaksa aina naputtaa konetta.

Mielenkiintoista oli se, kuinka esim. ihmiset jotka ajavat autoa vain kauppaan ja takas suuttuivat ihan mielettömästi, kun arvostelin näitä teittemme etanoiden ajotapaa noin 70.000-100.000 vuodessa työkseen ajavan näkökulmasta.
Ihmiset hermostutivat ihan totaalisesti kun olin ja olen edelleen lujasti sillä kannalla että myös alinopeudesta kuuluisi sakottaa ja että juopuneiden ja älyttömien kaahareiden jälkeen heti seuraavaksi vaarallisempia ajajia ovat juuri nämä 80 nopeusrajoitusalueella 40-70 km. tunnissa, nenä tuulilasissa, keskikaistan vieressä matelevat mukaturvalliset autoilijat.

Blogit ovat joskus mielenkiintoisia myös kirjoittajan kannalta, koska saa palautetta joka nostaa väliin lähes tukan pystyyn:)

Maailma on täynnä asioita joista jokaisella on oma mielipiteensä tai kokemuksensa ja joku saattaa saada todellisen hepulin kirjoituksesta, joka koskettaa päinvastaisesti hänen omaa ajatustapaansa.


[13:26 4.12.2009] O.H.
"myös alinopeudesta kuuluisi sakottaa"

Tää on ihan totta, mainitsemasi tyypit aiheuttavat oikeasti kolareita ja jos ei kolareita niin vähintään pahaa oloa aika monelle.

Joissain blogeissahan julkaistaan myös kaikkein koomisimmat palautteet.


[13:41 4.12.2009] P.P.
Kolariin on yleensä kaksi syytä eli nopeutta on liikaa tai sitten on ihan pakko päästä ohi, vaikka edessä olisi minkälaista mutkaa tiessä. Sinänsä hitaamman ajavan auton ohittaminen on jopa helpompaa kuin nopeampaa ajavan. Kyse on vaan siitä missä tilanteessa ohitetaan. Aika paljon näkee näitä "ammattiautoilijoita" tai muuten vain "kiireisiä" idiootteja, joille kaikki muut ihmiset liikenteessä ovat esteenä ja ongelma, vähän niinkuin vasaralle kaikki asiat on nauloja.


[16:28 4.12.2009] P.T.
Yleensä se hidas ajoneuvo vaan tuppaa ajamaan ihan keskellä tietä lähes keskiviivan päällä, joten turvallinen ohittaminen ei aina ole niinkään helppoa ainakaan kapella tiellä, vaikka suoraa oliskin.

Suosittelen niille jotka väittävät hitaan ajurin olevan turvallinen, kokeilumielessä ajaa esim.Oulusta Tampereelle tälläsen hinurin perässä..olen tasan varma siittä että jo tuolla matkalla hermot pimahtavat kovahermoisimmiltakin autoilijoilta ja kummassa on sitten se oikea syy jos jotain tapahtuu?
Ja ajakaapa sitten työksenne se 70.000 kilsaa vuodessa suomen maanteitä näiden matelijoiden perässä...

Toinen hassu juttu on, että kun tulee ohituskaista niin tämä 60-70 ajanut nostaakin nopeuden 100 kilsaan tai jopa yli sen juuri sopivasti ohituspätkän matkalle ja sen jälkeen hidastetaan taas 60-70 kilsaan vaikka tierajoitus olis se 80. Joten sitä turvallista ohituspaikka ei yleensä tule edes ohituskaistalla jos haluaa ajaa rajoitusten mukaan.

Tää on niin tuhanteen kertaan koettu tilanne että siitä ei voi edes kiistellä.
Viimeksi se taas koettiin muutama päivä sitten kun ajettiin pohjoisesta Tampereelle noin 900 kilometriä..ja taatusti nopeusrajoitusten mukaan ja kaikkia tieliikennesääntöjä noudattaen. Me ei olla kaahareita, mutta normaali järkevä ajaminen on tehty lähes mahdottomaksi näiden ihme etanoiden takia.

Siis kysynkin että onko sellanen kuski ilkeä, ihan älyttömän tyhmä vai haluaako hän vaan yksinkertaisesti tehdä kiusaa mahdollisimman monelle kanssaautoilijalle?

Tuolla muualla maailmalla ajaessa ei ikinä tuon tapaisia outoja otuksia ole liikenteessä, kyllä se on tasan vaan suomalaisten tapa ajaa. Ei jousteta eikä anneta tilaa ja tehdään kiusaa toisille aina kun siihen tulee pienikin mahdollisuus.....

Kyllä näin on näreet!


[17:00 4.12.2009] P.P.
Jos vastaantulevat autot sopii ohi niin kyllä sieltä takaakin voi sujauttaa ohitse.


[18:09 4.12.2009] J.S.
Nyt kun nainen on tätä mieltä, niin ei miehet yhtään vastaanurputusta!!!!!!!


[21:08 11.12.2009] P.R.
Hevostalli
Tää on ehkä paras blogi ikinä


[09:15 18.12.2009] S.K.
Googlaa: "Koivulahden blogi"

Itse luen mm. Jari Parantaisen blogia, Loipparia sekä Ajattelun ammattilaista.

Ensimmäinen keskittyy markkinointiin ja tuotteistamiseen, toinen lätisee mitä milloinkin ja kolmas kirjoittaa varsin koukuttavasti psykologiasta. Googlella löytyy nuokin.
[13:56 28.1.2010] H.N.
Sleep Talkin' Man


[16:29 8.3.2010] S.S.
[16:28 18.11.2009] Paul Pekkarinen
Blogit on 99% paskaa.

Niin on muuten suurin osa valokuvista, äärimetalliyhtyeistä, maalauksista ja dekkareistakin. Idea onkin, että pitää löytää se prosentti paskan seasta.


[18:46 8.3.2010] E.R.
Nyt on kyllä ihan pakko härskisti mainostaa omaa sarjisblogiani:
edistys.sarjakuvablogit.com

Anteeksi mainostaminen, lähinnä ajattelin että taiteesta kiinnostuneita voisi kiinnostaa kuvallinen bloggaaminen.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty