Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Valtakunnallinen kirjoituskilpailu ENNEN/JÄLKEEN

[18:06 26.11.2009] J.T.
Turun yliopiston taiteiden tutkimuksen laitoksen ainejärjestöt ovat tehneet paljon yhteistyötä yhteisen historiansa aikana. Vuoden vaihteessa taiteiden tutkimuksen laitos lakkautetaan ja oppiaineemme liittyvät uuteen historian, kulttuurin ja taiteidentutkimuksen laitokseen. Näin ollen Taitteenkin toiminta jää mitä luultavimmin vähemmälle. Muutospainetta lisää vielä taideaineiden opiskelijoiden vuoden vaihteessa tapahtuva muutto uusiin tiloihin.

Nyt Muusa ry (kotimainen kirjallisuus), Prometheus ry (yleinen kirjallisuustiede) ja Kammio ry (luova kirjoittaminen) ovat yhdistäneet voimansa, jotta yhteistyö säilyisi uudistuksista huolimatta. Olemme käynnistäneet valtakunnallisen kirjoituskilpailun, jonka aiheena on ENNEN/JÄLKEEN.

Kilpailuun voi osallistua kirjoittamalla suomenkielisen ja maksimissaan viisisivuisen kaunokirjallisen tekstin aiheesta ENNEN/JÄLKEEN. Kilpailu on suunnattu 16 vuotta täyttäneille harrastelijakirjoittajille, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat eivät ole este osallistumiseen.

Kirjoita tekstisi rivivälillä 1,5 ja fonttikoolla 12. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Tulostetun tekstin lisäksi
meille lähetetyssä kirjekuoressa tulee siis olla myös suljettu kirjekuori, jossa on osallistujan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja ikä. Lähetä tekstisi 28.2.2010 mennessä osoitteeseen:

Muusa ry c/o Kotimainen kirjallisuus, 20014 Turun yliopisto

Voittajan valitsee kirjallisuusalan ammattilaisista koostuva raati. Tällä hetkellä varmistuneita raatilaisia ovat Niina Repo, Tommi Parkko, Olli Löytty ja Katri Tuominen. Voittaja julkistetaan huhtikuussa 2010 järjestettävässä kirjoituskilpailun päätösjuhlassa, joka järjestetään Kirjakahvilassa Turussa. Juhlassa tutustutaan kolmeen parhaaseen tekstiin ja palkitaan voittajat. Lisäksi luvassa on musiikkia ja muuta ohjelmaa.

Voittajan teksti julkaistaan kirjallisuuslehti Lumoojan kevätnumerossa sekä Muusan ainejärjestölehti Oheisessa ja Prometheuksen ainejärjestölehti Ekhossa.

Kilpailu sulkeutuu 28.2.2010.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Lisätiedot osoitteesta: ennenjalkeen@gmail.com

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty