Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Prosak-klubilta kirjallista helpotusta kaamosmasennukseen!

[09:26 8.1.2010] Anna Nurro
TIEDOTE 8.1.2010
JULKAISUVAPAA HETI


Prosak-klubilta kirjallista helpotusta kaamosmasennukseen!


Nuoren Voiman Liiton suositut Prosak-illat käynnistyvät jälleen tuoden tullessaan roiman kirjallisen piristyksen sydäntalveen. Kevätkauden ensimmäisessä klubi-illassa tiistaina 19.1. tekstejään lukevat ja kirjoittamisesta keskustelevat Helsingin Sanomain esikoiskirjailijapalkittu Leena Parkkinen sekä Helsinki-kuvauksen taituri Kjell Westö. Tammikuun klubi-illan juontaa toimittaja Anna Tulusto – rytmiä iltaan tarjoilevat DJ:n levylautaset.

Helmikuussa 16.2. kirjailijavieraina nähdään Jari Tervo ja Hanna Hauru ja maaliskuussa 16.3. lavalle nousevat Anja Snellman ja Essi Kummu. Huhtikuun klubilla 20.4. otteita teksteistään tarjoilevat Päivi Alasalmi ja Juhani Känkänen. Upean kevätkauden saattavat päätökseensä toukokuun klubi-illassa 18.5. vierailevat Tuomas Kyrö ja Gerry Birgit Ilvesheimo. Klubi-iltoja vietetään ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki) kello 19–24. Kaikkiin kevään klubi-iltoihin on vapaa pääsy. Narikkamaksu 2 ¤.

Prosak-klubin internetsivut osoitteessa www.prosak.fi ovat myös uudistuneet. Uusien sivujen kautta yleisön on mahdollisuus esittää kirjailijoille kysymyksiä jo ennen klubi-iltaa sekä jättää toivomuksensa tulevista esiintyjistä ja liittyä Prosak-klubin tiedotuslistalle. Tämän lisäksi sivuilta löytyy tunnelmapaloja menneistä klubi-illoista sekä kirjailijavieraiden lukusuosituksia.

Marraskuussa 2008 ovensa avanneen Prosak-klubin yhteystyökumppaneita ovat Avain, Gummerus, Like, Otava, Sammakko, Siltala, Tammi, Teos ja WSOY. Prosak on helppo tapa nauttia siekailematta hyvästä kirjallisuudesta. Koska viimeksi joku luki sinulle ääneen?
Lisätietoja:
Laura Serkosalo
toiminnanjohtaja
Nuoren Voiman Liitto
laura.serkosalo (at) nuorenvoimanliitto.fi
puh. 044 207 4650
www.prosak.fi


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty