Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Nuoren Voiman Liiton Talvipäivä 27.2. vääntää monot kaakkoon!

[15:36 10.2.2010] Anna Nurro
Nuoren Voiman Liiton Talvipäivä vääntää monot kaakkoon!

Runous, musiikki, valokuvataide ja jonglööraus kohtaavat toisensa Nuoren Voiman Liiton perinteisessä Talvipäivässä lauantaina 27.2. Monitaiteinen talvikarnevaali valtaa Kulttuuriareena Glorian (Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki) koko illan ajaksi ja pistää pipot pyörimään.

Talvipäivän avaa Nuoren Voiman Liiton ja Gummeruksen yhteisen Martti Joenpolven novellikilpailun julkistaminen. Kilpailu on avoin kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta. Kilpailuaikaa novellikilpailussa on 6.8.2010 asti.

Illan hämärtyessä Gloriassa nautiskellaan lajirajat ylittävästä taiteesta. Kuupuun ja Pauliina Haasjoen yhteisesityksessä Kuupuu rakentaa musiikillisen maailman, johon Pauliina Haasjoen runojen ääni uppoaa ja jossa se kertautuu. Henriikka Tavin ja Silja Järventaustan runodialogissa kaksi ääntä muodostaa yhdessä kolmannen ja Sirkus Kut Kutin ja Sirkus Aikamoisen jäsenten vauhdikkaassa akrobaattisessa yhteisesityksessä ilmaan nousee keilojen ja renkaiden lisäksi myös ihminen. Muusikko Lau Nau ja valokuvataiteilija Susanna Majuri kutovat musiikista ja valokuvista mieleen jäävän virtaavan kokonaisuuden. Illan päättää Maritta Kuula & Jyrki Sahla duo.

Oman luovuutensa voi Talvipäivässä päästää valloilleen kaikille avoimessa pinssityöpajassa ja Glorian eteisaulaan rakentuvan talvisen kollaasin parissa. Nuoren Voiman ja Scriptor-lehden myyntipöydät tarjoavat kirjallisuuslehtiä luettavaksi ja mukaan. Glorian yläkerrassa tunnelmaa tarjoilee DJ Pasi Rakas kirjallisine runolevyineen. Ilta päättyy Glorian yläkertaan runoilija Katariina Vuorisen juotaman runokaraoken muodossa.

Talvikarnevaalin juontajana toimii runouden moniottelija Leevi Lehto. Tilaisuuteen on vapaa pääsy koko illan! Narikka 2 ¤. Sydämellisesti tervetuloa!


Alakerran ohjelma (Ikärajaton klo 22 asti):
klo 18.30–18.45 Martti Joenpolven novellikilpailun julkistus
klo 19–19.30 Kuupuun & Pauliina Haasjoen musiikillinen maailma
klo 19.45–20.15 Henriikka Tavin ja Silja Järventaustan runodialogi
klo 21–21.15 Aikamoinen Kut Kut Sirkus
klo 21.30–22 Lau Nau & Susanna Majuri
klo 23–24 Maritta Kuula & Jyrki Sahla duo


Yläkerran ohjelma (K18):
Klo 19–22 DJ Pasi Rakas & valitut runolevyt
Klo 24–01.30 Runokaraoke


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty