Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kirjoituskilpailu työstä 13.2.-1.5.2010

[11:27 17.2.2010] A.U.
Kirjoita kokemuksiasi työstä!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä valtakunnallinen kirjoituskilpailu ”Työ, leikki ja luominen” on avattu 13.2.2010. Kilpailuun voi osallistua 1.5. saakka.

Kilpailu kartoittaa millaisia ajatuksia työ, työläisyys, työttömyys tai vaikkapa pätkätyöt nykysuomalaisissa herättävät. Kirjoituskilpailun järjestävät Lauri Viita -seura, Väinö Linnan seura sekä F.E. Sillanpään seura näiden kolmen edesmenneen työn kuvaajan kunniaksi. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Työväen Sivistysliiton ja Kansan Sivistystyön Liiton kanssa.

Kirjoituskilpailun asiantuntijaraatiin kuuluvat kirjailijat Taija Tuominen ja Niina Hakalahti sekä kirjallisuudentutkija Antti Salminen. Kilpailussa on kaksi sarjaa, proosa ja lyriikka.

Voittajat julkistetaan Työväenkirjallisuuden päivässä Werstaalla 28.8.2010 ja palkintosumma on yhteensä 4000 euroa. Kilpailuohjeet löydät sivulta www.tyovaenmuseo.fi/kirjallisuudenpaiva.


Lisätietoja:

Anna Ulvinen
kilpailun sihteeri
kirjoituskilpailu (ät) tyovaenmuseo.fi
050 440 1192

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty