Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

näyttelytunnelmat

[13:51 3.3.2010] S.M.
kun näyttelypäivä lähestyy, rupeaa vatsaa nipistelemään ja tekis mieli peruuttaa koko homma! avajaisten jälkeen jo helpottaa ja osaa iloita, olla ylpeäkin, että on ottanut itseään niskasta kiinni. onko vuoristoratatunnelma tuttua?


[17:11 4.3.2010] P.H.
No ei juuri ole kokemusta, mutta jo laittaessa foorumeille kuvia esille, kipristää hieman vatsassa. :)

Onko isokin näyttely kyseessä?


[10:23 5.3.2010] S.M.
nyt mun naamani on vielä ihan peruslukemilla, kun seuraavaan näyttelyyn on vielä pitkä, pitkä aika... minua pyydettiin osallistumaan teemanäyttelyyn kesällä 2010.
viime marraskuussa oli edellinen. meitä oli kolme: lasitaiteilija, puunveistäjä ja minä. viistoista taulua minulta oli ripustettuna (kaikki kaloja!).
silloin sinun olisi pitänyt nähdä minut! vielä näyttelypaikalla laittelin signeerauksia ja kotona viimeisellä hetkellä taulujen reunoja maalailin ja firnissoja levittelin yöt läpi. ja tyytyväisyys oli kaukana.
ehkä helpottaisi, jos olisi ihan säännöllisesti tapahtumia. on nimittäin joskus aika pitkiä katkojakin tässä välissä. paitsi, tuntuu kyllä siltä, että minä olen tuommoinen synnytyskipu-tyyppi.


[19:11 16.4.2010] O.K.
Sinulla ei pitäisi olla mitään syytä tuohon jännitykseen Sirpa. Esittäjilläkin jännitys hiipuu sitä mukaa mitä kovemmin harjoittelee. Kun sitten homman osaa niin itse "suoritus" onkin pässinlihaa.
Sinä jo osaat.


[22:32 18.4.2010] S.M.
weeh oiva, saanko sinut hyvän mielen souffleuriksi ja aika ajoin olalle taputtajaksi.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty