Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Haetaan valokuvaajia näyttelyyn!

[14:57 8.3.2010] N.V.
Hei. Olen järjestämässä valokuvanäyttelyä nimeltä Harhalaukaus, ja etsiskelen tällä hetkellä näyttelyyn lisää kuvaajia. Näyttelyn kantava teema on pilalle menneet valokuvat. Eli kuvat joita ei ns. normaalissa näyttelyssä nähtäisi. Kuvat jotka eivät ole sitä, mitä kuvaaja laukaisinta painaessaan halusi. Niissä tulisi kuitenkin olla joku "ponitti", eli pelkkiä mustia ruutuja ei haeta. Näyttelykuva voi olla mennyt "pilalle" esimerkiksi liian pitkän suljinajan, välähtämättömän salaman tai esimerkiksi täysin kuvaajasta johtumattoman syyn, kuten ohikulkijan takia. Näyttely pidetään heinäkuussa 2010 Turussa, kulttuuriväen suosimassa Bar Kukassa ja se on myyntinäyttely.
Näyttely tulee koostumaan noin kymmenen kuvaajan kymmenestä kuvasta, eli yksi per valokuvaaja. Tällä hetkellä mukana ovat allekirjoittaneen lisäksi Vuoden lehtikuvaaja 2008 Jussi Leinonen sekä Samuli Ikäheimo, joten noin seitsemälle teokselle olisi vielä tarvetta. Näyttelyn kehykset lainataan maksutta Turun Ylioppilaskameroilta mutta vedosten kustannuksista vastaa kukin kuvaaja itse.
Mikäli arkistoistasi löytyy näyttelyn teemaan sopiva kuva ja haluisit mukaan niin lähetä mahdollisesta näyttelykuvastasi pienennetty versio sähköpostiini. Ilmoitan kaikille näyttelyyn mukaan päässeille ja myös ulkopuolelle jääneille myöhemmin s-postilla. Vastaan myös mielelläni näyttelyä koskeviin kysymyksiin.
-Niko Vähäsarja-
niko.vs(at)gmail.com
040-7402795

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty