Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ykkösten antaja

[20:01 28.3.2010] Anom
Olen jo jonkin aikaa seurannut, kuinka uudet kuvat saavat ensimmäiseksi arvostelukseen ykkösen kuin automaatista. Kuvien tasolla ei ole merkitystä, ykkönen napsahtaa hetimiten etusivulle poiminnan jälkeen myös huippukuville, joiden keskiarvoksi kehittyy jopa lähes neljä.

Kuka tämä ykkösten antaja on? Kyseessä tuskin on 14-vuotias teinihirviö, joka kihertelee yksikseen kotonaan aiheuttaessaan pahennusta. Kyseinen toiminta ei voi tarjota mielihyvää kahta päivää kauempaa. Yksi vaihtoehto voisi olla valokuvauksesta epätoivoisesti elantoaan ansaitseva henkilö, joka yrittää provosoida muita antamaan mahdollisimman alhaisia pisteitä kuville, jotta omat työt näyttäisivät muiden seassa paremmilta. Tällainen toiminta taas vaikuttaa niin epätoivoiselta, että tuskin tämäkään teoria paikkaansa pitää.

Ylläpidolla tuskin on ongelmia selvittää kuka tämä ykkösten heittelijä on. Henkilön voisi viedä muutamaksi päiväksi korpeen lumeen kahlaamaan, dipata muutaman kerran avantoon ja istuttaa muutamaksi tunniksi saunaan, jos vaikka häneen saisi järjen palaamaan.


[22:34 28.3.2010] Ylläpito
Vaikka noin saattaakin tuntua ei ole olemassa käyttäjää joka tekisti tuolla tavalla tahallaan. Sattuman kauppaa mahtaa olla että olet huomannut joidenkin teosten saavan ykkösiä nopeasti esilletulon jälkeen. Kahdestakymmenestä viimeisimmästä etusivulla julkaistuista yli 3:n keskiarvon ylittävästä valokuvasta yhdelletoista on tullut ykkösiä. Ykkösiä on antanut 15 eri henkilöä. Enimmillään keltään näistä on tullut kyseisille kuville kaksi ykköstä.

Muutenkaan minkäänlaista kuvatun kaltaista häiriökäyttäytymistä ei ole esiintynyt Aukeassa pitkään aikaan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty