Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukealaisten yhteinen runokirja/antologia

[12:13 11.4.2010] Pupu Petunia
Sellanen vois olla kiva, ja sillä olisi varmasti paremmat julkaisumahdollisuudet kuin yksittäisen henkilön runokirjalla. Voittorahat tietenkin tasan ja jokainen voi ostaa millaista viinaa tahansa.


[00:29 12.4.2010] A.N.
Ilmoittakaa jos joskus alatte kasata niin voin heittää siihen runon tai pari jos ei maksa mitään ja huolitaan mukaan. Jos en mahdu mukaan niin lähen aukeasta enkä tuu enää ikinä takas mistä moni ois varmaan hyvillään.

Mutta itse en ala kyseistä projektia järjestää. Toivottavasti löytyy joku innokas.


[18:17 21.4.2010] A.N.
Näyttää olevan paljon intoa ja yhteistyöhalukkuutta ilmassa... Liekö sitten nuo viinakset mitkä karkoittaa raittiimman aukea-osan pois mut tuskin se nyt pakko on kun siinä oli se sana "saa". Eli varmaan ne rahakasat vois käyttää miten kukin itse haluu, rakennuttaa vaikka niille ison säiliön tai muun siilon.


[14:31 25.4.2010] J.N.
Julkaisumahdollisuudet on 100% kun omatoimisesti järkätään se opus. Painokustannukset ovat nykyään aika edulliset kun kilpailuttaa riittävän monta kirjapainoa. Jonkun vaan pitäisi ottaa kirjasta toimitusvastuu.

Tuskin monikaan iso kustantaja nykytilassaan lähtee kokoamaan hajanaista antologiaa netin pohjalta - Ntamo ehkä...

On kyllä mielessä käynyt, että joku tällainen kirjaprojekti voisi tuoda Aukeaan vähän eloa.

En vain tahtoisi olla se, joka joutuu päättämään kuka pääsee mukaan kirjaan ja kuka ei. Ehkä se menisi enemmän sen mukaan, että kuka on valmis näkemään vaivaa projektin eteen.


[13:33 27.4.2010] H.N.
Tämänhän voisi toki levittää myös tuonne kuvataiteen puolelle. Sieltä varmasti löytyisi osuvaa kuvitusta runon jos toisenkin hengessä.

Minä ainakin olen mukana, muutenkin kuin hengessä.


[19:43 27.4.2010] A.N.
Minusta valitsijoita voisi olla esim kolme. Yksi olisi joku meikäläisen tyylinen pitkän linjan aukealainen (en tarkoita välttämättä minä itse kuitenkaan vaikka voin toki jos ei muut halua), sitten joku vielä pidemmän linjan, esim ex teematäti Minna Autio, sit joku nuori + että tosiaan aktiiviset kasaajat myös mukaan ja kuvittajat.


[20:28 27.4.2010] A.A.
Okei myönnän että aloitin keskustelun. Mietittiin tätä juttua Susanna Lehtisenkin kanssa ja se kielsi etten sais kännissä kirjoittaa tänne.


[22:38 27.4.2010] A.N.
No ehkä te voisitte olla se kolmas valitsija :)


[13:10 28.4.2010] J.N.
Joo, kuvataiteen puolelta ehdottomasti tyyppejä mukaan.

Voisi melkein olla joskus Aukean kuukausiteemana sellainen, että kuvataiteen tyypit kuvittaisivat valitsemansa tekstin ja kirjoittajat puolestaan kirjoittaisivat runoja Aukean maalauksista.

Siitä saisi jo hyvän lähtökohdan antologialle.

Mitä tulee noihin valitsijoihin niin se on iso urakka, johon täytyy sitoutua pitkäksi aikaa.


[13:59 28.4.2010] P.P.
En usko, että riittävän hyvää materiaalia löytyy tarpeeksi täältä. Jotkut kirjoittajat on hyviä, niiden kannattaisi (ehkä) panostaa kunnolla oman runokirjan tekemiseen. Kyllähän sen omakustanteen voi väsätä, siihen kun voi laittaa mitä tahansa, mutta ideana melko tylsä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty