Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Skandinaavinen kattaus - Nya röster från Norden

[13:33 12.4.2010] Anna Nurro
Skandinaavinen kattaus - Nya röster från Norden

Lauantai 17.4. klo 19.00R11;23.00
Ravintola Laulumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki

Kaksikielisessä kirjallisuusillassa maistellaan pohjoismaisen kirjallisuuden tuoreimpia makupaloja. Tarjolla on sekä proosaa että runoa Ruotsista, Suomesta ja Norjasta kummallakin kotimaisella. Illan juontaa kirjailija Peter Mickwitz.

Kirjallisuusillassa esiintyvät ruotsalaiset prosaistit Cilla Nauman, Vendela Fredricson ja Håkan Lindgren, ruotsalainen runoilija Helena Boberg, suomenruotsalainen runoilija Tatjana Brandt, suomalaiset runoilijat Henriikka Tavi, Miia Toivio ja Juhana Vähänen sekä norjalainen esseisti ja kriitikko Sindre Ekrheim, joka tulkitsee norjalaisia nykyrunoilijoita. Esiintyjien joukossa on sekä tunnettuja kirjailijoita että vielä julkaisemattomia tulevaisuuden lupauksia.

Illan järjestävät pohjoismaisista kirjallisuuskriitikoista ja kirjailijoista koostuva Fria seminariet för litterär kritik -ryhmä ja Nuoren Voiman Liitto. Pohjoismainen kulttuurirahasto on antanut tukea tapahtuman järjestämiselle.

Kirjallisuusiltaan on vapaa pääsy (narikkamaksu 2,50 e).

Tervetuloa!

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty