Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukealaisia esiintymässä Kouvolassa 15.5.2010.

[11:53 3.5.2010] H.H.
Runotuokio Valtatie 15 Kouvolaan

Kouvola yhdistää valtatie 15:n alueella olevat runoilijat, järjestäen ensimmäisenä Runotuokio Valtatie 15 –tapahtuman.

Kouvolan Ravintola Lasihelmessä toukokuun 15. päivä klo 15 ja klo 19 yleisölle esiintyvät runoineen mikkeliläiset Antti Nisonen ja Joni Mäenpää. Kotkasta paikalle saapuvat Helena Numminen, Sirkka Rouhiainen, Ahti Kansa, Kari Arminen ja Juha Willman. Järjestäjäkaupungista tapahtumassa esiintyvät Riikka Palkki, Tarja Huusari, Ville Viinikainen sekä Harri Holtinkoski.

Samanhenkinen tapahtuma on tarkoitus myöhemmin järjestää myös muissa Valtatie 15:n alueen kunnissa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille, että runouden itu voi olla hyvin erilaisissa ihmisissä ja runoutta voi kirjoittaa hyvin erilaisina, eikä sille varsinaista muotoa ole.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Sydämellisesti tervetuloa!


[19:43 4.5.2010] A.N.
Voi jee mikä tapahtuma ja hienoja nimiä listassa! Harmi kun en mitenkään pääse paikalle. Onnea esiintymiseen kaikille! Mulla ei oo mitään hajua missä on valtatie 15. Ei, minulla ei ole ajokorttia. Sen kuitenkin tiedän, että Helsingistä ei sille ihan noin vain hurautella.

Ps ps ps itse esiinnyn tulevassa Runopuulaakissa poetry slamin suomenmestaruuskilpailujen karsinnoissa Cafe Mascotissa nyt torstaina kello 19. Ja esiinnyn myös tulevana viikonloppuna Järvenpäässä. Jos osutte kohdille, tulkaapa kuuntelemaan.

Järvenpään meiningit:
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/


[21:52 5.5.2010] J.M.
Esiintyjälistamme on pitkä. Tulkaa toki testamaan sen sisältöä. Toivottavasti kaiken tämän keskelle eksyy muutama sana... maailman sisältävä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty