Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Vielä ehdit hakea: Villa Sarkia -residenssin hakuaika päättyy 31.5.!

[14:23 24.5.2010] Anna Nurro
Villa Sarkia R11; työskentelyresidenssi nuorille kirjailijoille ja kääntäjille

Sysmässä sijaitseva Villa Sarkia on Nuoren Voiman Liiton ja Sysmän kunnan ylläpitämä ensisijaisesti alle 40-vuotiaille kirjailijoille ja kirjallisuuden kääntäjille tarkoitettu residenssi kirjalliseen työskentelyyn. Residenssiin voi hakea työskentelemään 1-3 kk:n pituisiksi jaksoiksi. Residenssipaikkaan liittyy 500 euron suuruinen kuukausiapuraha.

Residenssissä on kolme kirjailijahuonetta, joista kaksi yhden hengen sekä yksi kahden hengen huone, ja yhteiset oleskelutilat. Samanaikaisesti residenssissä voi työskennellä 3-4 kirjailijaa tai kääntäjää. Residenssivieraat sitoutuvat työskentelemään Villa Sarkiassa vähintään 20 päivää kuukaudessa. He myös esiintyvät kerran residenssijaksonsa aikana päiväkodissa, koulussa, kirjastossa tai muussa Sysmän kunnan järjestämässä tilaisuudessa. Villa Sarkiassa järjestetään myös eri alojen taiteilijoiden ja tutkijoiden seminaareja ja muita tapahtumia. Nuoren Voiman Liitto vastaa residenssivalinnoista ja Sysmän kunta residenssin ylläpidosta.


Hakeminen
Residenssiin haetaan vapaamuotoisella hakukirjeellä. Kirje liitteineen lähetetään Nuoren Voiman Liittoon (Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki). Hakemuksessa mainitaan toivottu residenssiaika. Kirjailijavalinnat tekee Nuoren Voiman Liiton hallitus. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.


Hakuaika syksyn 2010 jaksoille (1.8.R11;31.12.) päättyy 31.5. ja kevään 2011 jaksoille (1.1.R11;30.6.) 30.10. Syksyn residenssijaksoista päätetään 15.6. ja kevään residenssijaksoista 15.11. Peruuntuneita tai täyttämättä jääneitä residenssipaikkoja voi tiedustella Nuoren Voiman Liiton toimistolta.


Hakemuksen liitteet
Hakemukseen liitetään
- enintään kolmen liuskan mittainen työsuunnitelma
- ansioluettelo tai vastaava
- suositus tai suositukset


Residenssipaikan vastaanottaminen
Residenssipaikan vastaanottamisesta ilmoitetaan Nuoren Voiman Liiton toiminnanjohtajalle kahden viikon kuluessa residenssipaikan vahvistamisesta. Residenssiasukkaalle toimitetaan infopaketti Sysmään saapumisesta ja residenssissä oleskelusta vastaanottoilmoituksen jälkeen.Lisätietoja
www.nuorenvoimanliitto.fi/villasarkia

Nuoren Voiman Liitto
Tuottaja Anna Nurro
p. 0442074651
anna.nurro@nuorenvoimanliitto.fi


[20:29 31.5.2010] J.N.
Onpa hienot puitteet Sysmässä. Kyllä mie tuonne haen, heti kunhan miusta tulee ihka oikea kirjailija. Ehkä uskallan yrittää jo heti syksyllä. Tulee romaaniprojektiin vihdoin joku roti.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty