Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

M: Canon EOS kamerapaketti niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kuvaajalle!

[20:31 7.7.2010] A.M.
Tervehdys!

Tälläinen kamerapaketti olisi nyt myynnissä:

- Canon EOS 450D (ostettu 08 ja kuvattu 30k otosta, eli kenno on hyvässä kunnossa).
- Canon Ef-18-55mm IS (Kittizoomi).
- Canonin vastavalosuoja tuolle kitille.
- Canon BG-E5 (akkukahva).
- Canonin oma lisäakku akkukahvaa varten.
- Lowepron olkalaukku/reppu (Musta) Tilaa: Kamera + kitti + 2 muulle objektiiville tai 1 normille ja 1 telelle kameran kera. Lisäksi siinä on yläosassa tilaa vaikka eväille tai itse olen säilyttänyt vastavalosuojaa ja muuta.
- 1 UV-suodin (HOYA).
- Muistikortteja 16 gb (2 x 8 gb).
- Laturi ja johto kuvien tuontia varten. Molemmat vakio Canon tarvikkeita.

Elikkäs... Tavoitteena olisi myydä tämä koko paketti kerralla, jotta joku tuleva kuvaaja saisi kerralla aloittelijalle ja miksei myös aktiiviselle kuvaajalle sopivat kamat. Ostin tämän Canon EOS 450D:n Keväällä 2008 Helsingin Ruoholahden Verkkokauppa.comista. Mukaan tuli tuo kitti objektiivi ja siihen olen lisäksi hommannut vastavalosuojan, joka on tuo Canonin oma. Akkukahvakin tuli ostettua syksyllä 2008, jottei tarvitse huolehtia siitä, että kamerasta loppuisi akku, vaan pärjää pitkiäkin aikoja lataamatta kun akkukahvassa on 2 Canonin omaa akkua. Nyt on tullut aika vaihtaa paketin omistajaa, sillä olen päivittämässä kalustoani korkeammalle tasolle.

Canon EOS 450D:llä on kuvattu nyt hieman yli 30 000 kuvaa ja Canon sanoo, että tämän rungon suljin kestäisi 100 000 kuvaa, eli tälle rungolle olisi vielä paljon elinvuosia jäljellä. ;) Itselläni kamera on ollut varsinkin kesäisin aktiivisessa käytössä ja hienosti on tämä runko palvellut minua. Ainoa kuluma joka kamerasta löytyy, sijaitsee rungon vasemmalla puolella. Siinä oleva kohta on eri materiaalipintaa kuin muuten runko, joten siinä on hieman kuluneita kohtia.

Ostaessani mukana tuli tämä kittiobjektiivi Canon EF-18-55mm IS (IS = kuvanvakain). Objektiivi on hyvässä kunnossa, kun en ole sitä käyttänyt paljon. Linssin edessä on ollut melkein alusta alkaen HOYAn UV-filtteri, joten linssissä ei näyttäisi olevan naarmuja.

Kameran oma laukaisin nappi tuntuu painettaessa erilaiselta, kuin akkukahvassa. Jos häiritsee, voi käydä näyttämässä huollossa, mutta itse en ole vienyt, sillä laukaisin nappi toimii niin kuin pitää ja ottaa kuvaa ihan normaalisti. Luultavasti ominaisuus. Akkukahvaan ostin sen lisäakun ja itse kahva on kiitettävässä kunnossa, ei näy mitään jälkiä/naarmuja. Mukaan saat laturin, jolla voit ladata akkuja milloin lystäät. Samoin USB Canonin vakio johdon, jolla voit tuoda kuvat kamerasta tietokoneelle, ellet käytä muistikortin lukijaa tms. Kameran hihna hyvässä kunnossa. Ei repeämiä tai hankaumia! Siitä ei oikeastaan löydy mitään vikaa. Jotta saisit suoraan valmiin kamerapaketin laitan mukaan 2 x 8 gigan muistikorttia, joilla pääset erinomaisesti alkuun. :) Raw-kuvia niihin mahtuu yhteensä lähemmäs 1000 ja Jpg:tä ties monta tuhatta!

Kameran Specsit:
- 12,2 megapikselin CMOS-kenno
- 3,5 kuvaa/s
- 9 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus
- Integroitu EOS kennonpuhdistusjärjestelmä
- 3,0 tuuman nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla
- DIGIC III -prosessori
- Suurikokoinen, kirkas etsin
- Monipuoliset kuvasäädöt
- Pienikokoinen ja kevyt
- Yhteensopiva EF-/EF-S-objektiivien ja EX Speedlite -salamalaitteiden kanssa.

Olkalaukku on hyvässä kunnossa. Mitään repeämiä ei löydy. Siirtopaloilla voit muokata omanlaiseksi repun sisällön. Ainiin! Olkarepussa on myös sadesuoja, jonka saa vedettyä sateen alkaessa repun pohjalta koko repun päälle.

Kamerapaketti sijaitsee Espoossa. Maksutapana käteinen toi tilisiirto, jolloin laitan paketin postiin kun rahat näkyvät tililläni. Muuten nouto tai tapaaminen esim. Espoossa (Iso Omena). Tapaaminen onnistuu myös Helsingin keskustassa! Kannattaa ottaa huomioon että kameran ja kitin lisäksi hinnassa on mukana repun hinta (ovh. 60 ¤), akkukahva (ovh. 160 ¤), muistikortit (60 ¤) sekä kaikkea muuta. Kysy jos on kysyttävää ja tarjouksia otetaan vastaan. Mihinkään laitteisiin en vaihda, sillä rahat ovat menossa uuteen runkoon. JA HUOMIO! Kameran myymis ajankohta tapahtuisi aikasintaan ensi viikon torstain jälkeen, eli uusi omistaja saisi sen 15.7 jälkeisinä lähipäivinä. Kannattaa olla nopea! Valitan Lumixilla otettuja kuvia tavaroista. Ei löytynyt parempaa tähän hetkeen. :)


Laitoin tuon myyntiin Huuto.nettiin ja tästä linkistä kiinnostunut pääsee huutamaan tai ostamaan!

http://www.huuto.net/kohteet/143401131


[10:50 11.7.2010] A.M.
Myyty.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty