Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Runopuulaaki thread

[18:59 23.7.2010] S.K.
...voisi kerätä Runopuulaakiin liittyvät tiedotukset vaikka tähän yhteen threadiin :)

EDIT: Näköjään omaan keskusteluunsa ei pysty lisäämään kommentteja ennen kuin joku muu on kommentoinut, joten asiaan:

___________________________________________________________

Runopuulaakin Turun karsinta
29.7. 2010 klo 17.30 =>
(miä oon siällä kans) :)

Ne jotka eivät pääse paikalle voivat kuunnella radiosta:
Suora lähetys Yle Turulla alkaa klo 18.03.

[16:19 24.7.2010] S.T.
Tampereen finaali 5.8.2010 Telakalla klo 18. Radioidaan sekin, Ylelle. Minäkin olen siellä. Sitten katsotaan kun Taivalsalmi pyörtyy lavalle ja oksentaa kaiuttimeen kun pelottaa niin perkuleesti.


[14:05 29.7.2010] Oman kielemme puolesta, oman suolemme sisuksista
Voisiko Koivulahti suomentaa ensin, mitä tarkoitat threadilla? Kuulostaa siltä, että oma kaunis äidinkielemme katoaa. Edit on myös vierassana.


[14:16 30.7.2010] V.A.
Kuuntelin ohjelmaa, mutta en erityisemmin pitänyt siitä.


[08:05 2.8.2010] S.K.
Se että kielemme sanavarasto kasvaa vierassanojen vaikutuksesta ei ole oman kielemme katoamista vaan ihan normaalia kielen kehitystä, jota ei tulisi keinotekoisesti rajoittaa. KVG.

Jouduin skippaamaan oman osallistumiseni lapsenhoito-ongelmien vuoksi. Onnea kuitenkin sulle Tazzu (jännää touhua kertakaikkiaan).

@Valde: Ei kaikkien tarvitsekaan kaikesta pitää, sitä paitsi esittävän runon perinne on täällä meidän kotosuomessamme ollut jo turhan kauan vakan alla, vaikka meillä periaatteessa pitäisi olla siihen tuntumaa erittäinkin hyvin.


[15:26 6.8.2010] S.T.
Kiitos, Samuli.

Kymmenesosalla häviäminen ei kyrsi. Paremmalleni hävisin. Ja hopea on jo kova suoritus. :) Jännää oli, tietysti meillä toivotaan, että Kari tuo jälleen voiton Tampereelle.

Ken ei eilistä kuullut, linkki löytyy osoitteesta http://www.yle.fi/runopuulaaki ja meikäläisen setti Tampereen karsinnasta kohdasta neljätoista. Kuulemma vaikutin jännittyneeltä, se onkin jännä kun just tuntui, ettei yhtään pelottanut se lavalla oleminen. :D


[11:00 11.8.2010] H.H.
Onnittelut Susannalle hyvin pärjäämisestä, radiosta kuunneltuani en ole täysin varma siitä, kumpi teistä on parempi.

Huomenna on luvassa Oulun karsinta, jossa on mukana nykyisistä aukealaisista Virpi Ansamaa

sekä aiemmin Aukeassakin ollut
Heli Slunga, linkissä esittely hänen kustantajansa sivulle.


[23:23 12.8.2010] H.H.
Olipa hyvää settiä Oulussa, harmi ettei päässyt syntymäkaupungin kisaa kuuntelemaan. Kiitos ja terveisiä kaikille tutuille sinne kovasti.


[15:00 15.8.2010] S.T.
Harri muutes,

kiitos onnitteluista ja mä vedin paremmat pisteet, Kartsa silti parempi lavalla ehdottomasti. Eli kallistuisin siihen, että K on kovempi lavarunoilija kuin minä. Lisäks mulla oli laput, K opettelee ulkoa. Se taisi olla ratkaiseva tekijä. :)

Ja hyvä Heli Slunga! Hurraa!


[16:38 25.8.2010] J.N.
HUOMENNA FINAALI! TORSTAI KLO 19 RADIO SUOMI!

www.Yle/radiosuomi/Runopuulaaki


[09:20 26.8.2010] H.H.
Kovia on muutkin tänä iltana kuin Juho, eli käykääpä esikuuntelemassa ja valitsemassa omanne. Älkää sillä perusteella, ketä täällä on vaan, ketä siellä on? Demokratian kiemuraiset ovet ovat nyt kaikille avattu, katalasti tai ei.

Käykää myös kuuntelemassa aiemmat alueelliset lähetykset, sielläkin on monta helmeä ja iloa, suruakin runoissa, mutta eloa löytyy myös. Onnea ja valoa, jaloa ja taloa, mutta ei kuitenkaan, kännyköistä tuttua Heikki Saloa eli Marraskuuta soittoäänenä tms., tosin soi siellä jollakin esityksen aikana puhelinkin eli kanssakilpailijat mahdollisesti sabotoivat.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty